iyi/kötü falcılar

aynen canım ya. aylin bende tutturamadı. o zaman es geçiyorum berrinide:)
Nurbanu denemediysen o olabilir ben beğeniyorum onu ve tutarlı bende. Birde kahinvanganın yerine şekerimli bakan biri var o işte 12 den vurdu bende. aylin ve ilkayı beğenirim. falalemde de sadece nairaya atarım ve beğenirim. binnaz çoğu zaten çöp, orada maksimum 2-3 kişiye hani çok sıkışınca... tellwede de çoğu çöp sadece bikaç tane yoksa tırt hepsi

nurbanuyu beğenende çok aynen beğenmeyende deneyeyim olmadı.telwede kredim vadı byzmelek diye birine tarot attım şimdi ama bi ümidim yok açıkcası %100 görünce yolladım

falalemde başka kimi denedin gülsün iyi mi dikkatimi çekti de

falalemde başka kimi denedin gülsün iyi mi dikkatimi çekti de
Ben orada bugüne kadar; Rezzan ablaya baktırdım: anda iyi-eh arasıydı gelecek patladı. Gerçek meryem ilk geldiğinde dehşetti dediklerinden yaşadıklarım oldu sonra tırt. Nairaya ben ilk geldiğinde iki defa attım ve analizden tutta dediklerine kadar doğruydu ve taaa o zaman baktığı falın sürecini yaşamaktayım. Nalan ablaya baktırdım abowww tek pespembe falım ondan geldi dinlemelere doyamam o kadar pembe sonra diğerlerine baktıranlar pek memnun kalmayınca bulaşmadım kuzum. atarsam orada tekrar sadece nairaya atarım. Ablamın falla işi yoktur hele online hiç anlamaz ben ona da attırdım ağzı açık dinleik ve dehşet tespitler yapmıştı, onun falı benimkine bin basardı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…