- 20 Temmuz 2014
- 5.155
- 14.690
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
elektrşik yoktu , yeni geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıyamam kuzumaelektrşik yoktu , yeni geldi
canim aynen, Naira hanimi cok begeniyorum bende..bana da dedikleri cikiyor,analizleri zaten agzim acik dinliyorum..yakin zamanda hatta bir dedigi hemen oldu,bana kahve falinda,bir arkadasindan baska bir arkadasinla ilgili birsey duyup cok sasacaksin demisti.Bir iki gun sonra dedigi olayi yasadim,ufak bir farkla,bana tlf.da konusurken duyacaksin demisti,birlikte arabayla giderken soyledi..ama bu kadari kadi kizindada olur :)Ben orada bugüne kadar; Rezzan ablaya baktırdım: anda iyi-eh arasıydı gelecek patladı. Gerçek meryem ilk geldiğinde dehşetti dediklerinden yaşadıklarım oldu sonra tırt. Nairaya ben ilk geldiğinde iki defa attım ve analizden tutta dediklerine kadar doğruydu ve taaa o zaman baktığı falın sürecini yaşamaktayım. Nalan ablaya baktırdım abowww tek pespembe falım ondan geldi dinlemelere doyamam o kadar pembe sonra diğerlerine baktıranlar pek memnun kalmayınca bulaşmadım kuzum. atarsam orada tekrar sadece nairaya atarım. Ablamın falla işi yoktur hele online hiç anlamaz ben ona da attırdım ağzı açık dinleik ve dehşet tespitler yapmıştı, onun falı benimkine bin basardı yani
Ben de kesnlikle beğeniyorum. en ufak pembelik yok iki falında da ve gayet net ve tutarlıcanim aynen, Naira hanimi cok begeniyorum bende..bana da dedikleri cikiyor,analizleri zaten agzim acik dinliyorum..yakin zamanda hatta bir dedigi hemen oldu,bana kahve falinda,bir arkadasindan baska bir arkadasinla ilgili birsey duyup cok sasacaksin demisti.Bir iki gun sonra dedigi olayi yasadim,ufak bir farkla,bana tlf.da konusurken duyacaksin demisti,birlikte arabayla giderken soyledi..ama bu kadari kadi kizindada olur :)
anda herraya 40 vereceğime selenaya 30 veririmama bak Herra anda iyiydi bende, gelecekten umutsuz anda merak içindeyseniz denenebilir ama pahalı bi geri dönüş yapmış
Ben de kesnlikle beğeniyorum. en ufak pembelik yok iki falında da ve gayet net ve tutarlı
İnşallah enerjin tutar kuzum, etkilemek istemem ama cidden orada tek atacağım kişi o. yenileri denemeye korkuyorum eski falcı çıkacak keklenecem diyeay girse de atsam
ya valla benim 4-5 sene suren eski sozlum yengecti,gecenlerde de 2 aylik bir iliskim oldu yengecle..sıkılıyorum ben ,cok duzler..birde oyle ates gruplarinin cazibesi yok,sakinlikleri sinirimi bozuyor..bana gore degilbu defa şeydanın bacağını kır incesazım Nurbanuya ben kahve atmıştım 1 ya da 2 defa. Ben beğeniyorum gerçekçi yorum yapıyo. Olumluyu da olumsuzu da söylüyo en azından benim fallarım öyle. Çooook mutlu ol incesazım.
yengeç erkekleri biz yengeç hatunlarına benzemiyor ne yazık ki kafalarında sürekli bir endişe, sürekli bir vesvese var bu tiplerde. Ama sevdinmi güzel sever malum duygusal burç
Ben de yengecim ama erkekleri cidden bizden farklı. Gerçi benim tanıdıklarım öyle aman aman sakin diyemicem ama o içlerindeki vesvese, bişeyleri kafalarında sürekli kurma ve kararsızlıkları beni bile öldürüyoya valla benim 4-5 sene suren eski sozlum yengecti,gecenlerde de 2 aylik bir iliskim oldu yengecle..sıkılıyorum ben ,cok duzler..birde oyle ates gruplarinin cazibesi yok,sakinlikleri sinirimi bozuyor..bana gore degil
ya valla benim 4-5 sene suren eski sozlum yengecti,gecenlerde de 2 aylik bir iliskim oldu yengecle..sıkılıyorum ben ,cok duzler..birde oyle ates gruplarinin cazibesi yok,sakinlikleri sinirimi bozuyor..bana gore degil
ay girse de atsam
evet bayanlari daha farkli,benimde yukselenim yengec..yengec bence bayana yakisan bir burc erkege degil..Ben de yengecim ama erkekleri cidden bizden farklı. Gerçi benim tanıdıklarım öyle aman aman sakin diyemicem ama o içlerindeki vesvese, bişeyleri kafalarında sürekli kurma ve kararsızlıkları beni bile öldürüyo
ay benimki yerinde duramıyor nasıl bir yengeç anlayamadım ben sakin ağırbaşlı adam sverim oysaki
ya insallah oyle kalir..basta bir donem iyi etkilerler ama sıkıcılıkları bir süre sonra kendini gösteriverir..insallah seninki super cikar,aslinda onemli olan senle uyumu..benle uymamis olabilir canimcim,sonucta sen ve benimde karakterimiz farkli olduguna goreay benimki yerinde duramıyor nasıl bir yengeç anlayamadım ben sakin ağırbaşlı adam sverim oysaki
ya insallah oyle kalir..basta bir donem iyi etkilerler ama sıkıcılıkları bir süre sonra kendini gösteriverir..insallah seninki super cikar,aslinda onemli olan senle uyumu..benle uymamis olabilir canimcim,sonucta sen ve benimde karakterimiz farkli olduguna gore
ya insallah oyle kalir..basta bir donem iyi etkilerler ama sıkıcılıkları bir süre sonra kendini gösteriverir..insallah seninki super cikar,aslinda onemli olan senle uyumu..benle uymamis olabilir canimcim,sonucta sen ve benimde karakterimiz farkli olduguna gore
yengece umursamıyomuş gibi davranınca biliyon birden badem gözlü oluyon. nerden biliyoruz? bizden tabikiayy akıl verin nasıl davranayım?
ayy akıl verin nasıl davranayım?