- 20 Temmuz 2014
- 5.155
- 14.690
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
kime baktırayım bebiş önereceğin biri var mı
Minnoslar ben dayanamayip benimkine mesaj attim "arkadasligini" istemiorm "arkadasa" ihtiyacim yok die cevap vermedi cabuk acil falci :)
Kimi verelim ablama
Falalemde kimse yok naira olsa ona atacaktim, falsepeti cok pahali, binnazda olsa sevgiye atardim onun disinda biri yok, tellweye atsam gunlerce beklerim, byv kaldi bi tek
İlkay ı denemiş miydin?
Evet cok mantikli seyler soyluyor ama hic olmuyor adfhjk
Bana da çok mantıklı konuşup, olduğu da olduğu için aklıma o geldi.Mantıklı konuşmasının yanında tahlilleri de iyi onun. Ihmm hiç denemedim ama Melda falan demişler de , o da ben de tanıdık biri olabileceği şüphesi uyandıırıyo. kısa zaman önce gelip herkese tutturması falan Cemile gibi.
Naira pembiş dedin ama o iyi bak bende de, Daisyde de, Selena80 de de hatta jellye de çok tutmuştu
Bana da çok mantıklı konuşup, olduğu da olduğu için aklıma o geldi.Mantıklı konuşmasının yanında tahlilleri de iyi onun. Ihmm hiç denemedim ama Melda falan demişler de , o da ben de tanıdık biri olabileceği şüphesi uyandıırıyo. kısa zaman önce gelip herkese tutturması falan Cemile gibi.
Naira pembiş dedin ama o iyi bak bende de, Daisyde de, Selena80 de de hatta jellye de çok tutmuştu
Melda, cemile vs onlari denemedim her sitede yeni falcilar turemis de ben inanmiorm artik yeni olduklarina.
Ben de eski fallarini okudum mayista demis ki ondan hoslanan bi kiz var,bir seyler ogrenip cok sinirleneceksin ama gorundugu gibi degil cok tepki verme alttan al vs bunun bir kismi cikti ama bence hala gayet gorundugu gibiydi :)
Görndüğü gibi değil derken, akrebin zehirli kuyruğu her daim yerin dibinde olduğu için o kıza göründüğü gibi gelmiyor olabilir. yani şu ; o kız bence sürekli o kız olmayacak onun yaşamında.
ben de inanmıuorum o yüzden bildiklerimle devam ettim son aylarda zaten dükkanı bi ay sonra kapatcam ben .
@benazir Ferruh a baktırdın mı sen? nasıldı?
Ya ferruhu ben de cok merak ediyorum
Ya ferruhu ben de cok merak ediyorum
Ferruh kim gız
hoşgeldin banlı gıztopiği açtın ,işletmeyi bize bıraktın
Sağ olun hiç boş bırakmadınız
Benazir baktırmıştı galiba ona sormak gerek, merakım benim de tavan. acaba o yakışıklı dediğimiz akrep olmasın o, yine falaleme gelmişti ya şahcihan mı, nurcihan mı, ay ne isimler ya saltanat isimleri hepsi gözünü sevdiğim nurbanu falan..
o da cafe fal işletmiyor muydu, tanıtıcısında yani fal cafe, bu da öyleymiş. ay çok karıştım