iyi/kötü falcılar

Iyi aksamlarrr... Nasilsiniz? Yani burayi okuyorum ve baska siteleri de denemek istiyorum ama tellwe olmasin o siteyi hic sevmiyorum. Kizlar en cok begendiklerinis Haleh Cetiner, Rezzan abla,Naira ve Nesibe. Simdi kime hangisinin soyledikleri cikti? Ben bilmiyorum ama Haleh hanim daha bi cekiyor nedense... Hicbirisini denemedim. Sizce hangisi iyi? Yardim edermisiniz lutfen?

düşümen yeter atartımm <3 <3

kartım olsaydı bakmaya çalışırdım ama , kartlarla ilişkim daha iyi olabilir :) , geçen mesela jellyinin de öyle bir şekil çıkmıştı ki yani nenem görse derdi bu budur o kadar belirgindi, benim de 3 tane kuşum biri horoz gibi kocamandı

Ben de dün rüyamda Venüs gezegenini gördüm , rengarenkti daha doğrusu gezegenlere benzer bi araç içinde gökyüzündeydim ama çok rengarenkti Venüs ya çok hoştu, ama ben bunu en son dün okuduğum Venüs ün Akrep te olduğu makaleye bağladım :)) bilinçaltı olabilir, anlamı da pek güzelmiş ya keşke gerçek olsa

falsepetindeki rezzan nasıl 30 tl ye değer mi

Değmez-şahsi kanaatim.

Ayrıca diğer topikte kim bilmiyorum BYV-Hira ile aynı kişi olduğunu söyledi. biri sesli, biri yazılı ama hİRA DA SESLİYE geçmiş. Yazılı zamanı baktırdığım için bişi diyemiyorum ama Rezzan anladığım kadarıyla herkese olumsuzluk abidesi.

kime baktırayım bebiş önereceğin biri var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…