- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.823
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
tatlımMissCherryBlossom sende sitede bir topik açtın bacım arkadan bir sürü topik açıldı. ne bereketli hatunsun :))))
anaam bu banlanma sebepleri nedir ya?Ehehe duyamaz banlandiYilin 11 ayini banli geciriyor mubarek.
anaam bu banlanma sebepleri nedir ya?
Bende de patladı tam 1 yıl önce baktırmıştım.Baldan ,smoke, atart ,jelibon incesaz cherry her an Meryem senmişsin isimli klasik Aralık ayı falcı yakıştırmasına maruz kalabiliriz
Gelenekselleşti artık Meryem bana çok patladı son falı zaten bence o tanıdık biri de tanıdık bi falcı yani değiştikten sonra bence biriyle paslaşıp bakoyorlar
Baldan ,smoke, atart ,jelibon incesaz cherry her an Meryem senmişsin isimli klasik Aralık ayı falcı yakıştırmasına maruz kalabiliriz
Gelenekselleşti artık Meryem bana çok patladı son falı zaten bence o tanıdık biri de tanıdık bi falcı yani değiştikten sonra bence biriyle paslaşıp bakoyorlar
Savunmanı yap niye böyle birşey yapıyorsun? Bence fal dünyasına göre azKizlar daha fazla gizleyemeyecegim, bdv de konu acmayi cok dusundum, ama cekindim yapamadim. Ama artik zamani geldi, itiraftan kacilmiyormus.Meryem benim. Sadece meryem olsam yine iyi; aylin, fama, bilgehatin, nesimee, zaman zaman sema ve yer yer kahinvanga oluyorum. Ara ara da gecmise gidip nostradamus oluyorum.
Meryemin bana hep esas konu dışındakiler çıktı yani asıl olay tabiki çıkmadıBaldan ,smoke, atart ,jelibon incesaz cherry her an Meryem senmişsin isimli klasik Aralık ayı falcı yakıştırmasına maruz kalabiliriz
Dönüp dolaşıp sana baktırdığımız için çıkmıyomuş demek kiKizlar daha fazla gizleyemeyecegim, bdv de konu acmayi cok dusundum, ama cekindim yapamadim. Ama artik zamani geldi, itiraftan kacilmiyormus.Meryem benim. Sadece meryem olsam yine iyi; aylin, fama, bilgehatin, nesimee, zaman zaman sema ve yer yer kahinvanga oluyorum. Ara ara da gecmise gidip nostradamus oluyorum.
Yarışmada 1. hala ban yemişYine mi ban yedi bu Cherry yaw
Ban dalında aday göstermek lazımdı hata yaptıkYarışmada 1. hala ban yemiş
Yarışmada 1. hala ban yemiş
Savunmanı yap niye böyle birşey yapıyorsun? Bence fal dünyasına göre azBaldankabak Binnaz Abla'da hangileri sin?
Dönüp dolaşıp sana baktırdığımız için çıkmıyomuş demek ki
Doğru bak hakkını yemişimAaaa hakkimi yeme kiz asil konu haric cikartiyorum ya iste
Bana falları çıkan da oldu çıkmayan da anı bile tutturamadığı da ama Selena zamanları karıştırabiliyor canım yani geçmişte olan birşeyi olacak diyebiliyor. Geçen sene fal baktırmıştım şubat ayında hem anda ki bir durumu böyle dedim hayır olmayacak demişti olduğuna şahit oldum bana anlattığı bir olayı da zaten 3 ay önce yaşamıştım.Selenaya baktırıpta Selenanın yakında dediği bir olay ne kadar yakın sürede oldu arkadaşlar
Selena bende anda hep çok iyidir. Zamana takılmamayı burnumuzu sürte sürte öğrendik am işte insan yine de merak ediyo yakında dedi tarih olarakBana falları çıkan da oldu çıkmayan da anı bile tutturamadığı da ama Selena zamanları karıştırabiliyor canım yani geçmişte olan birşeyi olacak diyebiliyor. Geçen sene fal baktırmıştım şubat ayında hem anda ki bir durumu böyle dedim hayır olmayacak demişti olduğuna şahit oldum bana anlattığı bir olayı da zaten 3 ay önce yaşamıştım.
Onda hem fikirim gerçekten hele o kadar vay anasını dediğim falların çıkmaması...Selena bende anda hep çok iyidir. Zamana takılmamayı burnumuzu sürte sürte öğrendik am işte insan yine de merak ediyo yakında dedi tarih olarakGeçmiş ve gelecek karıştırması olayında da benimki ilginç oldu son falında bana bişey söyledi ve ben onu yaşamıştım, dedim ben bunu yaşadım acaba o mu çıktı? o da ben bazen karıştırıyorum ama ben bunu kesinlikle yaşayacaksın olarak hissettim dedi ve cidden de dediği gibi noktasına virgülüne kadar öyle oldu bana bugüne kadar onun fallarından tamamı çıkan olmadı ama mutlaka içerisinden hep birşeyler çıkmıştır. Hani patlayan fallarşa kıyaslayınca selenaya verdiğim paraya hiç acımıyorum çünkü önemli/önemsiz fark etmez içinden bişey çıkıyo bende... züğürt tesellisi sanırım bu da