iyi/kötü falcılar

Baldan ,smoke, atart ,jelibon incesaz cherry her an Meryem senmişsin isimli klasik Aralık ayı falcı yakıştırmasına maruz kalabiliriz

Gelenekselleşti artık Meryem bana çok patladı son falı zaten bence o tanıdık biri de tanıdık bi falcı yani değiştikten sonra bence biriyle paslaşıp bakoyorlar

Bende de patladı tam 1 yıl önce baktırmıştım.

Kizlar daha fazla gizleyemeyecegim, bdv de konu acmayi cok dusundum, ama cekindim yapamadim. Ama artik zamani geldi, itiraftan kacilmiyormus. Meryem benim. Sadece meryem olsam yine iyi; aylin, fama, bilgehatin, nesimee, zaman zaman sema ve yer yer kahinvanga oluyorum. Ara ara da gecmise gidip nostradamus oluyorum.

Savunmanı yap niye böyle birşey yapıyorsun? Bence fal dünyasına göre az Baldankabak Binnaz Abla'da hangileri sin?

Meryemin bana hep esas konu dışındakiler çıktı yani asıl olay tabiki çıkmadı kimin eli kimin cebinde belli değil. Asılda toptan bırakmak lazım ama işte arada dürtüyo

Dönüp dolaşıp sana baktırdığımız için çıkmıyomuş demek ki

Selenaya baktırıpta Selenanın yakında dediği bir olay ne kadar yakın sürede oldu arkadaşlar
Bana falları çıkan da oldu çıkmayan da anı bile tutturamadığı da ama Selena zamanları karıştırabiliyor canım yani geçmişte olan birşeyi olacak diyebiliyor. Geçen sene fal baktırmıştım şubat ayında hem anda ki bir durumu böyle dedim hayır olmayacak demişti olduğuna şahit oldum bana anlattığı bir olayı da zaten 3 ay önce yaşamıştım.

Selena bende anda hep çok iyidir. Zamana takılmamayı burnumuzu sürte sürte öğrendik am işte insan yine de merak ediyo yakında dedi tarih olarak Geçmiş ve gelecek karıştırması olayında da benimki ilginç oldu son falında bana bişey söyledi ve ben onu yaşamıştım, dedim ben bunu yaşadım acaba o mu çıktı? o da ben bazen karıştırıyorum ama ben bunu kesinlikle yaşayacaksın olarak hissettim dedi ve cidden de dediği gibi noktasına virgülüne kadar öyle oldu bana bugüne kadar onun fallarından tamamı çıkan olmadı ama mutlaka içerisinden hep birşeyler çıkmıştır. Hani patlayan fallarşa kıyaslayınca selenaya verdiğim paraya hiç acımıyorum çünkü önemli/önemsiz fark etmez içinden bişey çıkıyo bende... züğürt tesellisi sanırım bu da

Onda hem fikirim gerçekten hele o kadar vay anasını dediğim falların çıkmaması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…