- 17 Mart 2015
- 1.329
- 2.959
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
O vardı bende zaten de olaya bak. 2 gece önce benim çocukluk arkadaşım çok ağır bir trafik kazası geçirdi ve kolunu muhtemelen kaybedecek... Şu anda başka hastaneye nakli de yapılamıyo yoğun bakımda çünkü ama buraya nakli yapılacak... bak şimdi gelen yorumaFal kutusunu indir cicim promosyonu paralisindan daha iyi bir de onu denersin
Anaaa harbiden bilmis ya. Valla ben zaten bu promosyonlari paralilardan daha basarili bulmaya basladimO vardı bende zaten de olaya bak. 2 gece önce benim çocukluk arkadaşım çok ağır bir trafik kazası geçirdi ve kolunu muhtemelen kaybedecek... Şu anda başka hastaneye nakli de yapılamıyo yoğun bakımda çünkü ama buraya nakli yapılacak... bak şimdi gelen yoruma
Eki Görüntüle 1705260
sonraki cümlede bahsi geçen boyu posu devrilesiceyi zaten biliyoz
Aynen. Düşün bu olayı en azından hani kötü bir haber alacaksın ya da ne bilem üzüleceğin birşey olacak şeklinde bile kimse bilemedi baldanımAnaaa harbiden bilmis ya. Valla ben zaten bu promosyonlari paralilardan daha basarili bulmaya basladim
ahaha valla ayni bizAynen. Düşün bu olayı en azından hani kötü bir haber alacaksın ya da ne bilem üzüleceğin birşey olacak şeklinde bile kimse bilemedi baldanım
eski halimizi düşününce hani hergün deli gibi baktırdığımız zamanlarda resmen şu resimdekine benzetiyom kendimizi..
Eki Görüntüle 1705264
Her gördüğümde bu resmi direkt o hallerimiz geliyo aklıma ve cidden tam bizi anlatıyoahaha valla ayni bizartik atmiyoruz ya cok mutluyum. Bos yere beynimizi yormusuz. Bos yeree bos yeree
Her gördüğümde bu resmi direkt o hallerimiz geliyo aklıma ve cidden tam bizi anlatıyoevet yaa en güzli ve en verimlisi ayda bir belki ve tabi düşünmemeye çalışmak
olsa der olmasa dertAman benim dusuncek derdim yok, erkek yok dert yok, derdi olanlar dusunsunyeni birinden hoslana dek nadastayim Ay insallah hoslanirim da donerim piyasalara boyle stabil hayat bi tuhaf geldi bana
benim son sevgilimle ilgili bir sürü şeyi tutturmuştu . meğersem akıllım burdan bulmuş beni burda yazdıklarımdan yola çıkmış . gizem hatun mu ne ona hiç baktırmadım aynı kişi olduğunu söylüyorlar . bilemiyorum tabi .Geysuda bir pislik var dediydim galiba. Şüphelerim haklı çıktı.
Haya tıpkısının aynısyum,burnum az Hokka olsaydı iyiymiş
Kızlarım var böyle sana da atayım bitane:)
At bakem hangisini yollaacaksin bana ama avatarimi degistirmem hee :)
getirisimi acep yoksa meryem aramızdada fala mı zaman kalmıyor yazmaktan :))))))
dikkat çekme yada kendini farklı gösterme politikası olabilir. sonuçta bilmiyorum meryeme baktırmadım ama sesli bakmıyor dimi? yazımı atıyor? ya gerçi bişeyde farketmez. amaç kendini farklı hissettirmek yazılıda olsa seslide olsa aynı yola çıkıyor.Ben meryeme 5 aydir atmiyorum burdan biri oldugunu sanmiyorum o bozuk turkcesi de mi yalan diyorsunuz?