iyi/kötü falcılar

Fal kutusunu indir cicim promosyonu paralisindan daha iyi bir de onu denersin
O vardı bende zaten de olaya bak. 2 gece önce benim çocukluk arkadaşım çok ağır bir trafik kazası geçirdi ve kolunu muhtemelen kaybedecek... Şu anda başka hastaneye nakli de yapılamıyo yoğun bakımda çünkü ama buraya nakli yapılacak... bak şimdi gelen yoruma

sonraki cümlede bahsi geçen boyu posu devrilesiceyi zaten biliyoz

Anaaa harbiden bilmis ya. Valla ben zaten bu promosyonlari paralilardan daha basarili bulmaya basladim

Anaaa harbiden bilmis ya. Valla ben zaten bu promosyonlari paralilardan daha basarili bulmaya basladim
Aynen. Düşün bu olayı en azından hani kötü bir haber alacaksın ya da ne bilem üzüleceğin birşey olacak şeklinde bile kimse bilemedi baldanım

eski halimizi düşününce hani hergün deli gibi baktırdığımız zamanlarda resmen şu resimdekine benzetiyom kendimizi..

ahaha valla ayni biz artik atmiyoruz ya cok mutluyum. Bos yere beynimizi yormusuz. Bos yeree bos yeree

Her gördüğümde bu resmi direkt o hallerimiz geliyo aklıma ve cidden tam bizi anlatıyo evet yaa en güzli ve en verimlisi ayda bir belki ve tabi düşünmemeye çalışmak

Aman benim dusuncek derdim yok, erkek yok dert yok, derdi olanlar dusunsun yeni birinden hoslana dek nadastayim Ay insallah hoslanirim da donerim piyasalara boyle stabil hayat bi tuhaf geldi bana

Aman benim dusuncek derdim yok, erkek yok dert yok, derdi olanlar dusunsun yeni birinden hoslana dek nadastayim Ay insallah hoslanirim da donerim piyasalara boyle stabil hayat bi tuhaf geldi bana
olsa der olmasa dert çok bunalırsak sen benim adıma at ben senin adına atayım soru kısmında bir arkadaşım adına içtim diyerek atalım bakem tutturacaklar mı

Geysuda bir pislik var dediydim galiba. Şüphelerim haklı çıktı.
benim son sevgilimle ilgili bir sürü şeyi tutturmuştu . meğersem akıllım burdan bulmuş beni burda yazdıklarımdan yola çıkmış . gizem hatun mu ne ona hiç baktırmadım aynı kişi olduğunu söylüyorlar . bilemiyorum tabi .
hani son sevgilimle ilgili bildiyse ondan öncekiyle ilgilide bilmesi gerek değil mi ?madem çok iyi falcı . tek bir nokta atışı yok . hatta okadar komik şeyler yazmış ki ben öyle değil böyle deyince kadın şokk oldu . sonra yok hastayım yok enerjim tutmadı istersen iade edeyim falan diye kıvırırıp durdu . neyse dedim kalsın benim eneyiliğim içimden seninde suçun yok . fal atan benim . yani kötü bir falcı olduğunu gördüm . isteyen ona inanmaya devam etsin . benim gözümde hiç oldu kadın ..iyi bir falcı olsa diğeri hakkındada herşeyi sayar döker ortaya . selenada buna benzer birşey yaptı bana . oda son adamla ilgili konuştu .aynısını gördüm dedi . aynısını nasıl görüyorsun yani ben başka bir adam için niyet ediyorum kartları çekiyorum . adını vermemişsin doğum tarihini vermemişsin dedi . çok saçma . katina falında ad vermek zorunda mıyız ?yada doğum tarihi ?ben şahsen artık kimseye isim falan vermem . sosyal medyadan bulmadıkları ne malum . ad soyad doğum tarihi meslek ooo yani dedemde bakar o fala .herşeyi bldiklerini iaddia ediyorlarsa onlarıde bilsinler bir zahmet . hadi burç falan dersen anlarım . su falında da anne adı gerekir . kimse benden anne adı istemedi serüven dışında .. neyse ben artık fal baktırmıyorum zaten . okuyorsalarda kırılmasınlar . tekrar söylüyorum burayı hep takipteler . burda özelinizi paylaşmayın bir zahmet benim gibi .kimse bana zorla gel bana fal at demedi buda benim hatam . kimseyi suçlamıyorum bu konuda . ama falcılarda biraz eleştiriyi kaldırabilsinler lütfen . falın çıkmadı deyince bedduaya başlıyorlar pes yani sanki çok mübarek iş yapıyorlarda ..

Merhabaaaalaaarrr nasılsınız topikcanlarr ?

Bişi farkettim, ne zamandır ne zaman girsem Meryem de hiç sıra olmuyor, o kadar konuşmamızın sizce bir getirisi olabilir mi bu?

bence falcılar var aramızda,sonuçta burada herkesin hemen hemen problemleri aynı bunlardan da bahsediyoruz. mesela özellikle dikkatimi çeken en fazla temmuz ayında daha fazla online falcılar konusunda yoğunlaştık, konularımızı daha fazla deşifre ettik o tarihlerde, falcıların çoğu,da bizlere burada yazdığımız, paylaştığımız konulardan bahsetti ve hemen hemen hep eylül ayında düzelme var dediler ne desense, çoğu da patladı tesadüf olamaz bence. bu arada bizim yine bu tarihlerde baktırdığımız, yoğunluk yaptığımız falcıların bazıları ne ilginç, biz online olanlardan vazgeçmeye başlayınca dikkat çekmek için ayrıca fiyatlarını düşürmeye başladı. ben böyle düşünüyorum canım

Ben meryeme 5 aydir atmiyorum burdan biri oldugunu sanmiyorum o bozuk turkcesi de mi yalan diyorsunuz?
dikkat çekme yada kendini farklı gösterme politikası olabilir. sonuçta bilmiyorum meryeme baktırmadım ama sesli bakmıyor dimi? yazımı atıyor? ya gerçi bişeyde farketmez. amaç kendini farklı hissettirmek yazılıda olsa seslide olsa aynı yola çıkıyor.

Ben de meryeme baktırmış olanlardanım ama ilk geldiğinde 2-3 defa falan, sonra haziran gibi tam hatırlamıyorum ama o tarihlerde attığımda falıma bakan kişi meryem değildi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…