Canım ben deli gibi normal doğum isterken spinal sezeryan oldum ve hiçç ama hiçbir sıkıntı yaşamadım.Ertesi gün her işimi yaptım.Aklında soru işaretleri varsa,bebeğin için endişe duyuyorsan içinden geçeni yap.normal doğum için bende o dediklerinin hiç biri yok işte canım ama aşırı derecede de kaşınıyorum nette araştırdığım kadarıyla bu durumda bebek kayıplarına bile rastlanabiliyormuş Allah korusun.
bu yüzden korkuyorum bebeğime birşey olur diye ve bir an önce alınsın istiyorum sezeryanla
bende 2 gun once spinal sezeryan oldum ve sağ salim su iş bitsin mutlaka yasadıklarımı paylaşacam demiştim. Allaha sukur hic pişmanlık duymadım.saat 10 da ameliyathaneye cıktım ve saat 10.30 da tekrar yatagımdaydım.belden yapılan bir iğneyle o kadar hızlı uyusuyorsunuzki ve bebegi o kadar hızlı cıkarıp size gosteriyorlarki şaşasr kalırsınız.dıkme islemi yaklaşık 20 dk suruyor.sonra da verilen agrı kesicilerle agrı cekmemeniz sağlanıyor.ben 2 gece kaldıktan sonra su anda evimdeyım.Allah herkesi bir avazda kurtarsın
hayırlı olsun.. ne güzel rahat bir doğum geçirmişsiniz. darısı başımıza
şuan bi sıkıntınız var mı
ben sezeryanın sonrasından çekiniyorum
çok ağrım sancım olur da bebeğimle ilgilenemem diye korkuyorum ilk günlerinde
bir gün sonra market alışverişe giden arkadaşınızla tanışabilirmiyim yada ameliyatı yapan dr nin adını öğrene bilirmisiniz?
bende sezeryan oldum çokda acı çekmedim ama o kadarda değildi bir kere 3 gün hastaneden çıkamıyorlar.bu işte bi iş var.
bir gün sonra market alışverişe giden arkadaşınızla tanışabilirmiyim yada ameliyatı yapan dr nin adını öğrene bilirmisiniz?
bende sezeryan oldum çokda acı çekmedim ama o kadarda değildi bir kere 3 gün hastaneden çıkamıyorlar.bu işte bi iş var.
ama söyle birşeyde var 2 doğumundada cok acı cekti. o yuzden ben dr eline inanıyorum. hani derlerya elin cok hafif diye
ikinci çocuğa hamileyim gerçekten eli hafif bir dr ye ihtiyacım var.
ama istersen tekrar görüşünce emin olmak adına arkadaşıma sorarım. ama forum lara bakarsan bayanlar cok memnun o dr. ben antalyadayım o yuzden o iş zor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?