Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi bebeğim olmasını herşeyden çok istediğim halde hamilelik haberimi aldığım günden beri sürekli doğum hikayeleri okuyorum ve tabiri caizse dehşete kapılmış durumdayım. kan aldırmaktan bile korktuğum için genel anestezi ile sezaryen olmak istiyorum. herşey yolunda giderse 20 günüm kaldı doğuma. çok mu zor? beni çok korkunçgünlerin beklemediğini söyleyin ne olur..
bi bebeğim olmasını herşeyden çok istediğim halde hamilelik haberimi aldığım günden beri sürekli doğum hikayeleri okuyorum ve tabiri caizse dehşete kapılmış durumdayım. kan aldırmaktan bile korktuğum için genel anestezi ile sezaryen olmak istiyorum. herşey yolunda giderse 20 günüm kaldı doğuma. çok mu zor? beni çok korkunçgünlerin beklemediğini söyleyin ne olur..
cnm tarıhlerımız yakın benımde ilkim bendede korku var ama senın kadar değıl.bebısımın kılosu ondeymıs dr sezeryyan olabılır dedı hayırlısı dedım cunku sanırım normal dogumdan daha cok tırsıyorum.4 arkadasımda sezeryan oldu hepsıde memnun kaldı
bu arada ben doğumdan cok catı muayenesınden korkuyorum galıba daha olmadımda
ben de çatı muayenesni olmadım. sanırım da hiç olmayacak.çünkü normal doğum denemeyeceğim bile. genel anestezi ile sezaryen istiyorum çünkü ben kan aldırırken bile bayılıyorum..![]()
Ohhh iyiki yapmisim. Benim sancim gelmedi once suni sanci verildi dayanamadim bebek de inmedi asagiya afferim oglumaa :) sezeryan oldum hemen kalktim agri da zaten cok olmuyo hastanede surekli agri kesici igneler yapiliyoo suni sanci dyanilmazooooooooooohhhhhhhhhh iyiki sezeryan yapmışım diyen var mı aranızda.acımadı ki acmadı ki gibilerinden.bende korkudan sezeryan yaparım herhalde o yüzden soruyorum:jeyyar: