• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi ki sezeryan yapmışım diyen var mı aranızda?

normal doğum için bende o dediklerinin hiç biri yok işte canım ama aşırı derecede de kaşınıyorum nette araştırdığım kadarıyla bu durumda bebek kayıplarına bile rastlanabiliyormuş Allah korusun.
bu yüzden korkuyorum bebeğime birşey olur diye ve bir an önce alınsın istiyorum sezeryanla
Canım ben deli gibi normal doğum isterken spinal sezeryan oldum ve hiçç ama hiçbir sıkıntı yaşamadım.Ertesi gün her işimi yaptım.Aklında soru işaretleri varsa,bebeğin için endişe duyuyorsan içinden geçeni yap.

bende 2 gun once spinal sezeryan oldum ve sağ salim su iş bitsin mutlaka yasadıklarımı paylaşacam demiştim. Allaha sukur hic pişmanlık duymadım.saat 10 da ameliyathaneye cıktım ve saat 10.30 da tekrar yatagımdaydım.belden yapılan bir iğneyle o kadar hızlı uyusuyorsunuzki ve bebegi o kadar hızlı cıkarıp size gosteriyorlarki şaşasr kalırsınız.dıkme islemi yaklaşık 20 dk suruyor.sonra da verilen agrı kesicilerle agrı cekmemeniz sağlanıyor.ben 2 gece kaldıktan sonra su anda evimdeyım.Allah herkesi bir avazda kurtarsın

hayırlı olsun.. ne güzel rahat bir doğum geçirmişsiniz. darısı başımıza
şuan bi sıkıntınız var mı
ben sezeryanın sonrasından çekiniyorum
çok ağrım sancım olur da bebeğimle ilgilenemem diye korkuyorum ilk günlerinde

hayırlı olsun.. ne güzel rahat bir doğum geçirmişsiniz. darısı başımıza
şuan bi sıkıntınız var mı
ben sezeryanın sonrasından çekiniyorum
çok ağrım sancım olur da bebeğimle ilgilenemem diye korkuyorum ilk günlerinde

Ben sezeryanin ertesi gunu bebegimin altini degistirip yardimsiz yuruyebiliyordum.dikis agrilarim hala tabiki var ama su an herisimi kendim yapiyorum yanimda kimse kalmiyor.insallah herkesin dogumu kolay ve rahat olur

Merhaba bende sezeryanla doğum yapanlardanım epidural çok istememe rağmen tansiyon düşüklüğü nedeniyle genel anestezi ile doğum yaptım ve çok memnunum sadece ayılırken biraz ağrı hissettim 2 saat sonra ayağa kaldırdılar çok hafif bi ağrı ve baş dönmesinden başka birşey hissetmedim 10 günde toparlandım hiç yatmadım kızımla ben ilgilendim ağrılarım devam etti ama dayanılmayacak gibi değildi bu kadar ağrı olmasıda normaldi sonuçta bi ameliyattı bence sezeryan yaptırmak zorunda kalanlar asla korkmayın

konuya en son cevap yazdıktan 2 gün sonra genel anestezi alarak sezeryanla doğum yaptım. ben çok fazla ağrım olacağını düşünerek korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı.
ufak tefek ağrım oldu tabi ilk gün ama onları da ağrı pompası taktılar onun sayesinde sıkıntısız atlattım.

cok pişmanım sezeryan olduğuma cünkü 1 ay karnımı tutuarak gezdim. yatakta karnımı tutarak dönüyordum. ama arkadaşım cok guzel gecirdiğini hatta ameliyatın ertesi gunu markete alışverişe gittiğini söyledi
demekki dr elide farkediyo diye düşünüyorum

bir gün sonra market alışverişe giden arkadaşınızla tanışabilirmiyim yada ameliyatı yapan dr nin adını öğrene bilirmisiniz?

bende sezeryan oldum çokda acı çekmedim ama o kadarda değildi bir kere 3 gün hastaneden çıkamıyorlar.bu işte bi iş var.

ayrıca ameliyattan sonra dikiş yerimin üzerine 2 kg kum torbası koydular o benim ağrımı daha da ilerletti

bir gün sonra market alışverişe giden arkadaşınızla tanışabilirmiyim yada ameliyatı yapan dr nin adını öğrene bilirmisiniz?

bende sezeryan oldum çokda acı çekmedim ama o kadarda değildi bir kere 3 gün hastaneden çıkamıyorlar.bu işte bi iş var.

yooo banada dr 2 gun sonra cıkabilirsin dedi. ben ertesi gun hastanede kalmak istemediğim için cıkmama izin verdi. zaten hiç 3 gun oduğunu duymadım cnm. medicalpark düzgün bey demişti. bahçelievlerde

ama söyle birşeyde var 2 doğumundada cok acı cekti. o yuzden ben dr eline inanıyorum. hani derlerya elin cok hafif diye

ama istersen tekrar görüşünce emin olmak adına arkadaşıma sorarım. ama forum lara bakarsan bayanlar cok memnun o dr. ben antalyadayım o yuzden o iş zor bana.

ben eminim ama cunku sonra bende araştrdım. sende bi muayeni olabilirsin. ayrıca bide yenibosna safa hastanesinde hayrettin bey var. onada eltim olmuştu. oda cok memnun. yine hamile y,ne ona gidecem dedi.

ben normal yaptım sezaryenı hıc bılmıorum ama normal dogumdan 2 saat sonra toparlandım.dogum masasından bıle kendım ınmeye kalktım:))tabı bana ne yapıosun bız senı ındırcez dedıler :))ıykıde kendım ınmemısım bas donmesı oldu 2 saat bas donmem mıde bulantım gecmedı sonrasında rahattım ama yınede yavas yavas yuruyebılıosun bas donmen oluyor ılk gun ama ıkıncı gunu rahat rahat yurudum dusumu aldım vss...

ben epidural sezaryan yaptım 3 saat sonra yürüttüler sonrada hiç oturmadım ağrım sancım vs bir şikayetim olmadı ama yine de en doğalı normal olanı keşke normal yapsaymışım en azından sezaryandan kalan şu göbek olmazdı her ne kadar eski kiloma kavuşsam da göbek miras kaldı:(

Back