• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi ki sezeryan yapmışım diyen var mı aranızda?

işte kilit cümle bu...
tebrik ediyorum seni canımmm
ne kadar manidar ne kadar anlamlı yaklaşmışsın ki sana katılıyorum...
kaldıki ben sağlık sorunum var yada yok zevk için sezeryan yaptım desem kimene kardeşimmm
ne demek anne olmak cesaret ister cesareti olmayan yapmasın ...
keyfim nasıl istiyorsa öyle doğururum bizler normal doğum yapanlara hakaret etmiyorsak kimseninde sezeryan yapanlara hakaret etme hakkı yoktur...
kaldıki sezeryan olmayan biri sezeryan konusunda nasıl ah kam kesiyor esefle okuyorum yazılanları....
bizlerde konunun başlığına uygun olarak sezeryan olmuş birileri olarak düşünce ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz
yaşamadan bilmeden nasıl yorum yapabiliyorsunuz pes doğrusu...
zihniyetin cahilliğine hayran kalıyorum okudukça..
21.yüzyıl kadınlarının düşünce kabiliyeti bu olmasa gerek...

çok güzel açıklamışsınn a.s.

çok güzel açıklamışsınn a.s.

teşekkür ederim arkadaşım sağol,ama hakikaten sustukça normal doğum yapan bazı üyeler doğum sancılarının acısını
sezeryan yapmış olanlardan çıkarırcasına saldirıyorlar ..
nedir bu tezatlık anlayamıyorum...
sen normal doğum yaptın ben sezeryan oldum ...arz talep işidir bu...
kimsenin yargılama hakkı yoktur kimseyi...
en azından ben kendi adıma o hakkı kimseye veremem yani..

teşekkür ederim arkadaşım sağol,ama hakikaten sustukça normal doğum yapan bazı üyeler doğum sancılarının acısını

aynen katılıyorum arkadaşımm a.s

Hıh işte olay bu. forumun estetik bölümüne gidip "herşeyin normal olanı güzel kimse vücuduna birşey yaptırmasın" desek herkes sanane!! der değil mi? iş doğuma gelince neden herkes kendinde bu kadar karışma ve konuşma hakkı görüyor anlayabilmiş değilim. madem herşeyin normali güzel estetiğe hayır :roflol: :teytey:

2 kere sezaryenle doğum yapmış biri olarak iyikide sezaryen olmuşum diyorummmmmkaydirigubbakcemile3
İlk bebeğimde 12 saat sancı çekmiştim...İllada normal olsun diye, en sonunda sezaryen oldum,çok zor toparlandım mahvoldum...
İkinci bebek planlı sezaryendi ohhhhhhh dünya varmış,sonrasıda çok şükür kolay geçti...
Ama herkes sezaryen olsun demem,yapabilen sağlığı,şartları el veren,ister epiduralle isterse sancı çekerek normal doğum yapsın,adı üstünde normal olanı...
Ama benimki mecburi idi,başta çok üzülmüştüm neden normal olmadı diyesenağlama

Hıh işte olay bu. forumun estetik bölümüne gidip "herşeyin normal olanı güzel kimse vücuduna birşey yaptırmasın" desek herkes sanane!! der değil mi? iş doğuma gelince neden herkes kendinde bu kadar karışma ve konuşma hakkı görüyor anlayabilmiş değilim. madem herşeyin normali güzel estetiğe hayır :roflol: :teytey:

ewt doğru düşünüyosunn arkadaşımm a.s

ağzına yüreğine sağlık canımmm

ıyiki sezeryan yaptım diyorum.
Bugün yine doğum yapsam sezeryanı tercih ederim.
Kişiden kişiye farklılık gösterebilir ama,ben 2 doğumumuda çok rahat gerçekleştirdim.
Ne doğum sancısı çektim,nede ameliyattan sonra sıkıntım oldu
o yüzden ohhhh iyiki sezeryan olmuşum diyorum.:))

kızlar ben de sezeryan yaptım ama ben normal doğum denedim 12 saat dakikada 1 sancı çektim ama doğuramadın çünkü yeterince acılma olmadı sonra ben bitmiştim sezeryan istedim ama normal doğumdan kormasın yeni doğum yapacak arkadaşlar ben çok çektim ama yinede normal tercih ederdim ama malesef 2 cide sezeryan olacak artık:emir_bebek:kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

konu sahibi sezeryanla doğum yaptı herhalde,bebiş görüyorum sankii:)

ben iyiki sezeryan omuşum diyenlerdenimm
çok doğum hikayesi okumuştum hamileyken
gözümü çok korkuttular
canımda inanılmaz tatlıdır
iğne batsa zırlarım
sezeryan oldum,normla doğum yapmış gibi çok çabuk iyileştim
bu iş bence önce doktora sonrada psikolojiye bağlı
ameliyata güle oynaya giridim
hastane odam da düğün havası vardı
doğumdan sonrada gülerek odama döndüm
ilk gün kendim ayağa kalkıp yardımsız yürüyüp
ertesi sabah duşumu aldım
1.gün sabaha doğru gazımı çıkardım( gaz önemli)
eve gelince de yatak falan yaptırmadım
çok kısa sürede toparlandım
yine doğurcak olsam sevgili doktorum Hakan Apaydınu ve sezeryanı tercih ederdim,

offfffffff hala mi devam ediyor bu baslik.......

sezeryanla doğum yapıldığı ve sezeryana karşı olan insanlar bu mantığı düzeltmedikçe de devam edecektir. bence devam da etsin zaten, önyargıları yıkmak açısından faydalı bir tartışma olduğunu düşünüyorum :kahve:

Normal doğum yapan ya da düşünen kadınların bir kısmında(yanlış anlaşılmasın hepsi demiyorum) sezeryanla doğum yapan yada sezeryanı düşünen kadınlara karşı hafif bir kızgınlık ya da saldırganlık seziyorum... Nedenini bir türlü anlayamadımfisfisfis
:roflol::roflol::roflol:
Bende ilk doğumumda,reel hayatta görmüştüm bu saldırgan ve kıskançlık,kızgınlık gibi durumlarılülülülülülü
Şimdi seni okuyunca güldümsırnaşık şey
Çok uzun süre normal doğuramamış olmanın acısını yaşadım niyeysekaydirigubbakcemile3
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun....

valla berbat bir sezeryan geçirdim ama başa dönsem yine onca riski göze almaz ve sezeryan yapardım.gerçi ben kafamda doğum olayını tümden bitirdim. doğumdan çıkınca da eşime benden bir daha çocuk istersen seni boşarım dedim.güle oynaya geçirdim diyenlere gıpte ediyorum.yalnız şu bir gerçek normal ya da sezeryan,acıyı göze alacaksınız arkadaşlar.bu işin kolayı yok.

valla berbat bir sezeryan geçirdim ama başa dönsem yine onca riski göze almaz ve sezeryan yapardım.gerçi ben kafamda doğum olayını tümden bitirdim. doğumdan çıkınca da eşime benden bir daha çocuk istersen seni boşarım dedim.güle oynaya geçirdim diyenlere gıpte ediyorum.yalnız şu bir gerçek normal ya da sezeryan,acıyı göze alacaksınız arkadaşlar.bu işin kolayı yok.

kızlar agrı esıgı denen sey gercektır eger agrı esıgınız dusukse sezeryandan sonra cok acı cekerken aaaaa benı hıc okadar olmamıstı dıyenlerı duyarsınız bıraz sans bıraz ıyı doktor ve hastane secımı bırazda yuksek bır agrı esıgı varsa super ben cok kotu oldum 10 gun ıkı buklum yurudum bıdahakı olursa epıdural yaparım hıcdegılse gozumu actıgımda o acıyla karsılasmam

Back