Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte kilit cümle bu...
tebrik ediyorum seni canımmm
ne kadar manidar ne kadar anlamlı yaklaşmışsın ki sana katılıyorum...
kaldıki ben sağlık sorunum var yada yok zevk için sezeryan yaptım desem kimene kardeşimmm
ne demek anne olmak cesaret ister cesareti olmayan yapmasın ...
keyfim nasıl istiyorsa öyle doğururum bizler normal doğum yapanlara hakaret etmiyorsak kimseninde sezeryan yapanlara hakaret etme hakkı yoktur...
kaldıki sezeryan olmayan biri sezeryan konusunda nasıl ah kam kesiyor esefle okuyorum yazılanları....
bizlerde konunun başlığına uygun olarak sezeryan olmuş birileri olarak düşünce ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz
yaşamadan bilmeden nasıl yorum yapabiliyorsunuz pes doğrusu...
zihniyetin cahilliğine hayran kalıyorum okudukça..
21.yüzyıl kadınlarının düşünce kabiliyeti bu olmasa gerek...
çok güzel açıklamışsınn a.s.
teşekkür ederim arkadaşım sağol,ama hakikaten sustukça normal doğum yapan bazı üyeler doğum sancılarının acısını
sezeryan yapmış olanlardan çıkarırcasına saldirıyorlar ..
nedir bu tezatlık anlayamıyorum...
sen normal doğum yaptın ben sezeryan oldum ...arz talep işidir bu...
kimsenin yargılama hakkı yoktur kimseyi...
en azından ben kendi adıma o hakkı kimseye veremem yani..
teşekkür ederim arkadaşım sağol,ama hakikaten sustukça normal doğum yapan bazı üyeler doğum sancılarının acısını
sezeryan yapmış olanlardan çıkarırcasına saldirıyorlar ..
nedir bu tezatlık anlayamıyorum...
sen normal doğum yaptın ben sezeryan oldum ...arz talep işidir bu...
kimsenin yargılama hakkı yoktur kimseyi...
en azından ben kendi adıma o hakkı kimseye veremem yani..
Bende keyfi sezeryan oldum iyikide olmuşum ...
Hıh işte olay bu. forumun estetik bölümüne gidip "herşeyin normal olanı güzel kimse vücuduna birşey yaptırmasın" desek herkes sanane!! der değil mi? iş doğuma gelince neden herkes kendinde bu kadar karışma ve konuşma hakkı görüyor anlayabilmiş değilim. madem herşeyin normali güzel estetiğe hayır :roflol: :teytey:
offfffffff hala mi devam ediyor bu baslik.......
Hıh işte olay bu. forumun estetik bölümüne gidip "herşeyin normal olanı güzel kimse vücuduna birşey yaptırmasın" desek herkes sanane!! der değil mi? iş doğuma gelince neden herkes kendinde bu kadar karışma ve konuşma hakkı görüyor anlayabilmiş değilim. madem herşeyin normali güzel estetiğe hayır :roflol: :teytey:
offfffffff hala mi devam ediyor bu baslik.......
:roflol::roflol::roflol:Normal doğum yapan ya da düşünen kadınların bir kısmında(yanlış anlaşılmasın hepsi demiyorum) sezeryanla doğum yapan yada sezeryanı düşünen kadınlara karşı hafif bir kızgınlık ya da saldırganlık seziyorum... Nedenini bir türlü anlayamadımfisfisfis
valla berbat bir sezeryan geçirdim ama başa dönsem yine onca riski göze almaz ve sezeryan yapardım.gerçi ben kafamda doğum olayını tümden bitirdim. doğumdan çıkınca da eşime benden bir daha çocuk istersen seni boşarım dedim.güle oynaya geçirdim diyenlere gıpte ediyorum.yalnız şu bir gerçek normal ya da sezeryan,acıyı göze alacaksınız arkadaşlar.bu işin kolayı yok.