- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 26
Cnm bnm panik atagım var. Onun için iyi hissetmeyi okudum yarıda bıraktım birde son kitaplarından panik atakta ilaçsız tedavi gibi bi kitabı vardı bunu da yeni aldım yarıdan çoğunu okudum. Buda işime yaramadı çünkü bir çok hastalığın tedavisi için ve tanısı için yazılmış. Eger psikoloji yi ve bu tarz seyleri merak edenler varsa okusun. Ama bn tavsiye etmiyorum. Bir gün okudum obsesif miyim bn acaba diye strese girdim. Bir gün okudum şizofren oldum bn diye aglama krizlerine girdim. Çok kötü günler yasıyorum hala daha. Bnce bu tarz kitaplardan uzak durun ve okumayın çok gereksiz bile olan seyleri okuyun ama bunları okumayın. Çünkü hastalık hastası yapıyor bunlar insanları. @chentiq
Cnm bnm panik atagım var. Onun için iyi hissetmeyi okudum yarıda bıraktım birde son kitaplarından panik atakta ilaçsız tedavi gibi bi kitabı vardı bunu da yeni aldım yarıdan çoğunu okudum. Buda işime yaramadı çünkü bir çok hastalığın tedavisi için ve tanısı için yazılmış. Eger psikoloji yi ve bu tarz seyleri merak edenler varsa okusun. Ama bn tavsiye etmiyorum. Bir gün okudum obsesif miyim bn acaba diye strese girdim. Bir gün okudum şizofren oldum bn diye aglama krizlerine girdim. Çok kötü günler yasıyorum hala daha. Bnce bu tarz kitaplardan uzak durun ve okumayın çok gereksiz bile olan seyleri okuyun ama bunları okumayın. Çünkü hastalık hastası yapıyor bunlar insanları. @chentiq
Kitabın faydalı geldiği bir tek ben varım sanırım :)Psikolog tavsiyesiyle almıştım bu kitabı,verdiğim paraya yazık oldu..."Psikoloji Dersine Giriş "olarak değiştirilmeli kitabın adı.Safi teori, safi öğüt...
Ben de varım ben deKitabın faydalı geldiği bir tek ben varım sanırım :)
Benim hoşuma gitmişti dahası işe de yaramıştı, bazı hatalı davranış ve düşünce kalıplarımı kalıcı olarak değiştirdim bu kitap sayesinde
"Evinizdeki Terapist" ve " İyi Hissetmek" kitaplarını psikoloğumun önerisi üzerine okudum. Kesinlikle çok faydasını gördüm. Okurken kişilerle empati yapmamaya çalışıp doğru düşünce sistemine odaklanmaya çalışırsanız çok etkisini görürsünüz.Kızlar bu kitabı okuyan var mı yada yazara ait başka kitapları okuyanlar ve nasıl değişimler yaşadınız gelin beraber paylaşalım
Canım psfsi sende varsa bana da yollayabilir misin zahmet olmazsa şayet? Ben de normal kitabı var ama telefondan falan sık sık okurum pdfyibana da canımcaytabagi önermişti, pdf buldum aslında kitabını okumayı daha çok severim ama bulmuşken uğraşmadım almaya.
en kısa sürede başlayacağım
Canım psfsi sende varsa bana da yollayabilir misin zahmet olmazsa şayet? Ben de normal kitabı var ama telefondan falan sık sık okurum pdfyi
Bence okuyun egzersizleri yaparsanız çok faydasını görürsünüz. Fakat dili ağır gelebilir, wuhuu sen harikasın mükemmelsin gazı veren kitaplardan değil baya baya tedavi kitabı.internetten aratırsanız çıkıyor "iyi hissetmek pdf" diye aratırsanız
ben hala okumadım bu arada
Bence okuyun egzersizleri yaparsanız çok faydasını görürsünüz. Fakat dili ağır gelebilir, wuhuu sen harikasın mükemmelsin gazı veren kitaplardan değil baya baya tedavi kitabı.