- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
o siteye girdim guzel seyler anlatiyor ama benim netim az yetmiyor ki bir saatlik videolara..Yazamadim bi turlu youtube da iyi hissetmek tv var psikonet yayinlarini oradaki psikologlar hazirliyor buyuk oranda. oradan sohbetleri dinleyebilirsiniz kitaplar uzerinden gidiliyor. kisisel gelisim kitaplari okumaktan sikiliyorum artik nedense ben. psikologlaei dinlemek daha faydali olabiliyor
benim boyle seyler yok ..Cnm kapıda ödeme oluyor mu bilmiyorum. Bişey sorucam sana. Bnm panik atağım var ve bunun için derdime derman arıyorum bi nevi. Senin herhangi bi sıkıntın var mıMavi dalgalarrr
ne hakkinda kitabin icerigi..Ozamn bnce okumama gerek yok. Çünkü kafanı farklı seylerle bulandırma sakın sakına bi arkadas tavsşyesi bnden. Siniri bi şekilde yenersin ama kitabın içeriği sinirle alakalı değil.Mavi dalgalarrr
Evet onuda biliyorum ama okumak daha bi iyi geliyor bana. Senin peki panik atağın mı vardrioli
himm terkedilme ..Hayir yok bende kesfettigim terk edilme korkusu var. onun icin takip ettim alp beyi vs. terk edilme semam var dediklerine gore. hayatima da cekiyorum terk edilmeyi.
Hayir yok bende kesfettigim terk edilme korkusu var. onun icin takip ettim alp beyi vs. terk edilme semam var dediklerine gore. hayatima da cekiyorum terk edilmeyi.
Bu sende ağır bi durum yarattıktan sonra mı oluştu başına gelmişmiydi daha önce. Ve bu korku sana ne hissettiriyor ?
drioli
Beni de ilk 40 zayfa bezdirmisti. Doktor degilim ama cok istatistiki veri paylastigi icin giris kisminda kitaptan sogudum. Heralde konuyu actiktan sonra okudun kitabi. Neden yarari olmadi acaba, yada nasil bir yarar bekliyordunÇok güzel bir fikir kesinlikle ama bana çok yararı olduğunu düşündüğüm bi kitap değil malesefchentiq
canim ya bende iyi hissetmek kitabini aldim oyle duruyor ya ..Ben şuan bunu okumaya başladım cnmMavi dalgalarrr
beni korkuttun ya ..Cnm bnm panik atagım var. Onun için iyi hissetmeyi okudum yarıda bıraktım birde son kitaplarından panik atakta ilaçsız tedavi gibi bi kitabı vardı bunu da yeni aldım yarıdan çoğunu okudum. Buda işime yaramadı çünkü bir çok hastalığın tedavisi için ve tanısı için yazılmış. Eger psikoloji yi ve bu tarz seyleri merak edenler varsa okusun. Ama bn tavsiye etmiyorum. Bir gün okudum obsesif miyim bn acaba diye strese girdim. Bir gün okudum şizofren oldum bn diye aglama krizlerine girdim. Çok kötü günler yasıyorum hala daha. Bnce bu tarz kitaplardan uzak durun ve okumayın çok gereksiz bile olan seyleri okuyun ama bunları okumayın. Çünkü hastalık hastası yapıyor bunlar insanları.chentiq
Basladigin zaman bana da soyle . Ben de seninle ayni anda ayni miktar okuyayim. Korkarsak birakirizbeni korkuttun ya ..
ciddi misin bu kitap iyi degil mi yani