köprüyü gecene kadar hesabı yapıp bana sözler verdi o cocuk bitti bnm icin v.s diye....benm takıldıgımda bu sözünedemi güvenemeyecegim artık.ya ben net konustum.nasıl yumusayacagımı düşünmüş anlamıyorum.bi insan herseyi kabul ediyo diye bu kadarda yapılmazki.Kendisinin yapmadigina eminsiniz ama, sadece sifrelerini verip hesabini kullandirmis anladigim kadariyla, sizde ikna olduysaniz sorun etmeyin artik derim..ama baska iletisim problemleri varsa bence onlar daha onemli..
Cunku erkekler icin bazi konular kabul edilesi olmuyor bunlardan biride arkadas yasagi, hemen hemen hepsi bu durumda ayni tepkiyi verir..
yazışmaların hangi pc den oldugunu güvenli giriş ayarlarından buldum.bende o cocugun günahını aldgmı sandım başta ama görünen köy kılavuz istemez.yinede acık kapı bıraktm benm yanmda konus diye ama yetinmedi eşim.kendisine güvenmedgmi düşündü.güvenmemekte pek haksız sayılmam öyle değilmi.hırcın olma sebebi onu tercih yapmaya sürüklemem.istiyoki herseyi yapsın ama hicbişey kaybetmesin.....düşüncelerini paylaştgn icin teşekkür ederim..bu arada...Yazışmaların hangi pc den yapıldığını nasıl buldunuz?
Tek kanıt yazışmaların olduğu saatte iş yerinde olması mı?
Peki arkadaş sırf eşini kurtarmak için bu yalana alet olduysa ve sen o çocuğun günahını alıyorsan?
Eşin neden bu kadar hırçın biliyor musun suçlu çünkü. Sen üstüne gittikçe de yalanının ortaya çıkacağından korkuyor daha da hırçınlaşıyor.
Simdi daha iyi anladim sen diyosunki soz verdi, tutsun..burda haklisin..biz ne desek bos..esinizle iletisimi kuran sizssiniz, burda herkes biraz karakteri biraz genel degerler dogrultusunda yorum yapiyor..köprüyü gecene kadar hesabı yapıp bana sözler verdi o cocuk bitti bnm icin v.s diye....benm takıldıgımda bu sözünedemi güvenemeyecegim artık.ya ben net konustum.nasıl yumusayacagımı düşünmüş anlamıyorum.bi insan herseyi kabul ediyo diye bu kadarda yapılmazki.
yani yapmam gereken susmakmı sizce.....sizin eşiniz sizin kıymetinizi bilmiş ne mutlu size....valla esınız ıstemeseydı o hesap acık kalmazdı ve esınız yada arkadası ordan ona buna mesaj atıp hatun tavlamaya calısmazdı..
benım esım de bır ara bu tarz sıtelerde uyelık acıyordu hem de benımle bır ılıskısı olmasına ragmen ,bırkaç kez yakaladım arama gecmısınden vs... bastan ınkar ettı, sonra kabul ettı, reelde bırsey yasanmıs mı? hayır! ama belkıde yasandı kesın sonuca varamam, sadece bır daha olmaması konusunda anlastık ve aynı seyı tekrarlamadı.
demem o ki iş eşinizde bitiyor,koca adam, hem arkadaşıyla siz istediğiniz kadar engellemeye çalışın kendisi isterse görüşür (benimkininde okey grubu vardı bır ara benı bırakır her haftasonu oraya gıderdı neymiş tek eğlencesi oymuş, bende birlikte bişiler yapalım istiyordum ya da benide götürsün yanında ama onu da yapmıyordu ne işim varmış erkeklerin arasında falan filan.., ama zamanla gitmez oldu ben dedım dıye mı hayır! kendısı bana alısınca gıtmek ıstemedı o nedenle...)
sız bence aılelere yansıtmayın alın esınızı karsınıza, bagırmadan,kırıcı olmadan sızı uzen,kızdıran,rahatsız eden seylerı konusun , o da sızınle paylassın dusuncelerını,empatı kurun karsılıklı, zamanla çözülecektir hersey. baktınız ki olmuyor a katlanacaksınız bu duruma görmezden geleceksiniz ya da ilişkinizi bitireceksiniz.
cok sükür beni anlayan birisi cıktı cokkk cokk tesekkür ederim....zaten diger bi sorunda bu.küssemde ben haksız görüülüyorum onun gözünde.küsmem demek onu sevmedgm anlamına geliyo mus güya.hic demiyoki ben hata yaptımda bu kız böyle küstü.geciyo tribe baslıyo tuhaf tuhaf.umursamıyo küslüğümü.yag gibi üste cıkıyoSimdi daha iyi anladim sen diyosunki soz verdi, tutsun..burda haklisin..biz ne desek bos..esinizle iletisimi kuran sizssiniz, burda herkes biraz karakteri biraz genel degerler dogrultusunda yorum yapiyor..
Her seferinde hemen yumusuyorsaniz yuzde buluyor olabilir..bazen bunlara iyi bi kusmek guzel sonuc verebiliyor..
susun demiyorum konusun karsılıklı baktınız ki değişen birşey yok, ya susun ya da eşinizi terk edin seçim sizin ..yani yapmam gereken susmakmı sizce.....sizin eşiniz sizin kıymetinizi bilmiş ne mutlu size....
keşke konuşabilsek.ama konusmaya calıstıgmız anda onun tripleri hakaretleri baslıyo.galiba ayrılmak en dogrusu olacak.tesekkürler.susun demiyorum konusun karsılıklı baktınız ki değişen birşey yok, ya susun ya da eşinizi terk edin seçim sizin ..
Konu Sahibi kabul etmezBu arada benım eşim iki sene sonra kabul etti kendisinin de yazdığını yani kesinlikle yazan arkadaş değil senin eşin. Çok çok birlikte yazmış olabilir senin durum daha kötü benimkinin son mesajı benle tanışmadan bir hafta önce idi çünkü bu yüzden yok sayabildim.
bayıldım bayıldım ne çok bunlardan bendede vaarrrCanım inan o kadar benzer şeyler yaşamışız ki! Ben de iki senelik evliyim eşimle nişanlıyken facebookunu kırdım msjları bir gördüm ki aman Allahım!! 500 e yakın kıza yazmış ve ne edepsiz şeyler! Gözlerime inanamadım 3-5 kız olsa tanışmak istese vs çspkınmış zamanında deyip geçeceğim ama yok. Konuştum eşimle aynen senin hikayeyi anlattı. Arkadaşı yazmış güya kız arkadaşı facebook açmasına izin vermiyomuş o da eşiminkinden yazmış ama eşimin adı eşimin cep nosu eşimin iş adresi. Nasıl olduysa o dönem inandım. Ama hiç o arkadaşınla görüşme demedim. Kına gecesinin olacağı gündüz uzak bir arkadaşımla karşılaştım ve kız benim de ısrarımla anlattı eşim önüne gelene asılıyormuş bu dediğim kız benden 10 yaş büyük ve bi kızı var (boşanmış) ona bile asılmış aynı anda o kızın 3 kız arkına daha facebooktan eklemiş dürtmüş vs. Ben de çok sinir krizi geçirdim aileme hiçbirşey anlatmadım kendi kararımı kendim verdim ve hepsi benden önce olmuş diye yok saydım.
Aylar sonra bu arkadaşı bu defa bi ticari işe soktu eşimi ve 20 milyar zarar ettik! Bu noktada ben eşime görüşme artık onla dedim çünkü onun yanında iken ne halt ediyorlar ne yapıyolar bilmiyorum msjları falan siliyor tlfda benim yanımda asla konuşmuyor. Bi kere bi msjını yakaladım dükkana kız almışsınız ooo hayırlı olsun demiş! Yine çıldırdım aradı yanımda evli bi adamım ben ne yazıyorsun xpreiaZ gördü yanlış anladı falan dedi. Yine konu kapandı. Ama o gerzek yüzünden ben de çok kavga ettim ve evliliğim çok yıprandı.
Üstüne gittikçe daha çok görüşüyo ve görüştüğünü de benden gizliyor. Ben fatura detaylarından öğreniyorum sadece.
Yapabiliyorsan görüşme deme görüştüklerinde yanında olmaya çalış. Birlikte görüşün yada mümkünse bi kısmet ayarla evlensin o çocukta. Ben kime gösterdiysem beğenmedi malesef.
Sebep ne olursa olsun,kendine hakaret ettirme.En ağır tavrını koy.Sana hakaret etmesi,arkadaşıyla görüşmesinden çok daha önemli bir sorun.Merhaba arkadaşlar.......22 yaşındayım.evliyim yani her bakımdan karı kocayız.nikahımız var yalnız düğünümüz olmadı daha yaza inşallah......benim sorunum nişanlımla daha dogrusu eşimle yaşadığım iletişimsizlik.dayanma gücümün bitmiş olması........kısaca anlatayım.bundan bi iki ay önce eşimmi desem nişanlımmı desem bilemedim her neyse eşimin hoşlanmadıgım bir arkadaşı vardı.arkamdan birlikte iş cevirdiklerini öğrendim.biz tanışmadan önce eşim bir arkadaşlık sitesine üye olmuş ve eşimin bilgileri oldugu halde arkadaşıda o hesaba girip kızlarla konusmaya devam etmiş.eşim ise benle tanıstıktan sonra onun hala kendi fotograflarıyla bilgileriyle kızlarla yazışmasına izin vermiş hesabı kapattırmamış.hatanın büyüğü eşimde ama arkadaşıda girip oraya eşimin hayatını yazmış başka insanlara kendi hayatıymış gibi.hep eşimin bilgilerini kullanmış......bunu yakaladım.o siteye girdim kızlara atılan msjları gördüm yazan kişinin eşim değilde arkadaşı oldugunu bi şekilde bana ispatladılar.Bana sözler verdi arkadaşını silecegini benden başka kimseyi istemedigini büyük hata yaptıgını o siteden üyeliğini silmesi gerektigni ama bu duruma gelecegini bilemedigni beni sevdgiini söyledi.bende affettim.o cocukla görüşmeyeceksin o zaman ben ona güvenmiyorum dedim.tamam dedi...............aradan 2 ay gecti ve arkadaşını arayacagını söyledi.izin vermedim ya beni sil ya onu dedim.tabi bana saymadıgı laf kalmadı .beni cigneyecekti.neymiş efendim o iyi bi cocukmuş.iyi o zaman benm yanımda ara dedim.yetinmedi.bana kincisin dedi.söz verdin tut dedim bende.bana senin yumusayacagını düşündüm sen temizkalplisindir kin tutamazsın onla konusmama izin verirsin sandım diyo.........ben kararımda gercekten ciddiyim.o cocukla iletişime girmesine izin veremem.cğnkü o cocugun ne mal oldugunu ben biliyorum.malesef esim göremiyo.biz o cocuk yuzunden ayrılma esigine geldik eşimin beni aldattıgını zannettim ya ben.ne gözyaşları döktüm bu kadar basitmi.insan sevdigini üzen birinden kopmazmı....ve arkadaşı icin benim kalbimi kırıyo....olay burdan başladı arkadaşlar....eşim bu konu yuzunden bana soguk ve ters davranmaya basladı beni anlamadı hic.üstüne bana hakaretler sayıp tlfnu suratıma kapadı krizler gecirdim.hakareti sayıyo sonra arıyo yalvarıyo .aynı andada yumuşamamı bekliyo yumuşamayınca delleniyo.hepsini gectim.özürü diliyo 5 dk sonra yine baslıyo aynı tarz konusmalara.artık konu aileme yansıdı babam onu yanına cagırdı.ben aylardır her hakareti herseyi affettim bi sekilde.ama en sonunda ben ona dedimki,,o cocugu aramıza sokma artık yeter dedim onu unutki biz mutlu olalım artık dedim.bana sen beni mutlu edemiyosun dedi....bu lafın üstüne yine delirdim.sonra aradı sinirden söyledim mutluyum seviyorum hahaha hiihihi yaptı dalga gecer gibi.ama benim artık dayanacak gücüm kalmadı o tarz kırıcı cümlelere.anlatıyorum anlıyo gibi oluyo bidaha yapıyo.beni değil sanki kendini düşünüyo.beni kaybetmekten korkmuyo galiba.....diger bir sorunumuz ise ben naparsam aynısını yapıyo.yani tripler v.s benden cok yapıyo....ve söylediklerimi hep olumsuz anlıyo yanlıs anlıyo.kısasa kısas yapmayı cok seviyo.sanki savasıyo benle.hersey kendi istedgi gibi olsun istiyo.benim onu sevdigimden o kadar eminki.korkusu hic yok. bi hata yaptıgında biraz soguk dursam bu defa trip atıyo sanki durduk yere ben soguk davranıyomusum gibi.hata yaptgnda biz özür diliyip yine aynısını yapacagına gönlümü almak icin cabalar sarfetmiyo......seviyorum elbette ama cok büyük bi depresyon yasıyorum galiba su an.aileme acık acık anlatamıyorum anlatacak kimsem yok .ben hakaret duymaktan yoruldum.basta bende cok terstim o bisi yaptgnda agresifce kısasa kısas yapardım ama daha sonrasında herseyi yoluna sokmaya karar verdik ben kendimi düzelttm ama onda tık yok hatta daha beter oldu.seviyo güya ama beni cok basit kırabiliyo umursamıyo kafayı yemek üzereyim ben hic iyi degilim psikolojik bunalım yasıyorum bi akıl verin napayım ben .?
GÜNCELLEME:YA ARKADAŞLAR BEN SİZE MSJLARI KİM ATMIS DİYE SORMADIM ALLAH ASKINA ASIL SORUMA CEVAP VERİRSENİZ DAHA MUTLU OLURUM DELİRMEK ÜZEREYİM