İyi Değilim Hemde Hiç İyi Değilim.Ne olur bir akıl verin.

köprüyü gecene kadar hesabı yapıp bana sözler verdi o cocuk bitti bnm icin v.s diye....benm takıldıgımda bu sözünedemi güvenemeyecegim artık.ya ben net konustum.nasıl yumusayacagımı düşünmüş anlamıyorum.bi insan herseyi kabul ediyo diye bu kadarda yapılmazki.

yazışmaların hangi pc den oldugunu güvenli giriş ayarlarından buldum.bende o cocugun günahını aldgmı sandım başta ama görünen köy kılavuz istemez.yinede acık kapı bıraktm benm yanmda konus diye ama yetinmedi eşim.kendisine güvenmedgmi düşündü.güvenmemekte pek haksız sayılmam öyle değilmi.hırcın olma sebebi onu tercih yapmaya sürüklemem.istiyoki herseyi yapsın ama hicbişey kaybetmesin.....düşüncelerini paylaştgn icin teşekkür ederim..bu arada...

valla esınız ıstemeseydı o hesap acık kalmazdı ve esınız yada arkadası ordan ona buna mesaj atıp hatun tavlamaya calısmazdı..

benım esım de bır ara bu tarz sıtelerde uyelık acıyordu hem de benımle bır ılıskısı olmasına ragmen ,bırkaç kez yakaladım arama gecmısınden vs... bastan ınkar ettı, sonra kabul ettı, reelde bırsey yasanmıs mı? hayır! ama belkıde yasandı kesın sonuca varamam, sadece bır daha olmaması konusunda anlastık ve aynı seyı tekrarlamadı.

demem o ki iş eşinizde bitiyor,koca adam, hem arkadaşıyla siz istediğiniz kadar engellemeye çalışın kendisi isterse görüşür (benimkininde okey grubu vardı bır ara benı bırakır her haftasonu oraya gıderdı neymiş tek eğlencesi oymuş, bende birlikte bişiler yapalım istiyordum ya da benide götürsün yanında ama onu da yapmıyordu ne işim varmış erkeklerin arasında falan filan.., ama zamanla gitmez oldu ben dedım dıye mı hayır! kendısı bana alısınca gıtmek ıstemedı o nedenle...)

sız bence aılelere yansıtmayın alın esınızı karsınıza, bagırmadan,kırıcı olmadan sızı uzen,kızdıran,rahatsız eden seylerı konusun , o da sızınle paylassın dusuncelerını,empatı kurun karsılıklı, zamanla çözülecektir hersey. baktınız ki olmuyor a katlanacaksınız bu duruma görmezden geleceksiniz ya da ilişkinizi bitireceksiniz.

Simdi daha iyi anladim sen diyosunki soz verdi, tutsun..burda haklisin..biz ne desek bos..esinizle iletisimi kuran sizssiniz, burda herkes biraz karakteri biraz genel degerler dogrultusunda yorum yapiyor..

Her seferinde hemen yumusuyorsaniz yuzde buluyor olabilir..bazen bunlara iyi bi kusmek guzel sonuc verebiliyor..

yani yapmam gereken susmakmı sizce.....sizin eşiniz sizin kıymetinizi bilmiş ne mutlu size....

cok sükür beni anlayan birisi cıktı cokkk cokk tesekkür ederim....zaten diger bi sorunda bu.küssemde ben haksız görüülüyorum onun gözünde.küsmem demek onu sevmedgm anlamına geliyo mus güya.hic demiyoki ben hata yaptımda bu kız böyle küstü.geciyo tribe baslıyo tuhaf tuhaf.umursamıyo küslüğümü.yag gibi üste cıkıyo

susun demiyorum konusun karsılıklı baktınız ki değişen birşey yok, ya susun ya da eşinizi terk edin seçim sizin ..
keşke konuşabilsek.ama konusmaya calıstıgmız anda onun tripleri hakaretleri baslıyo.galiba ayrılmak en dogrusu olacak.tesekkürler.

arkadaşı eşinin fotosuyla eşinin bilgileriyle kendisininmiş gibi konuşuyo.
peki karşı taraf bunu nasıl ıspatlıyo herşey eşininse?
o çocugun gunah keçisi seçildiğini düşünüyorm.
eşin bence bu yuzden arayı koparamıyor çünkü çocugu durduk yere ortaya sunmuş.
kısacası o profille konusanda arkadası değil eşindi bence.

Son düzenleme:
oooof of........ne olacak bu halim bilmiyorum

Canım inan o kadar benzer şeyler yaşamışız ki! Ben de iki senelik evliyim eşimle nişanlıyken facebookunu kırdım msjları bir gördüm ki aman Allahım!! 500 e yakın kıza yazmış ve ne edepsiz şeyler! Gözlerime inanamadım 3-5 kız olsa tanışmak istese vs çspkınmış zamanında deyip geçeceğim ama yok. Konuştum eşimle aynen senin hikayeyi anlattı. Arkadaşı yazmış güya kız arkadaşı facebook açmasına izin vermiyomuş o da eşiminkinden yazmış ama eşimin adı eşimin cep nosu eşimin iş adresi. Nasıl olduysa o dönem inandım. Ama hiç o arkadaşınla görüşme demedim. Kına gecesinin olacağı gündüz uzak bir arkadaşımla karşılaştım ve kız benim de ısrarımla anlattı eşim önüne gelene asılıyormuş bu dediğim kız benden 10 yaş büyük ve bi kızı var (boşanmış) ona bile asılmış aynı anda o kızın 3 kız arkına daha facebooktan eklemiş dürtmüş vs. Ben de çok sinir krizi geçirdim aileme hiçbirşey anlatmadım kendi kararımı kendim verdim ve hepsi benden önce olmuş diye yok saydım.
Aylar sonra bu arkadaşı bu defa bi ticari işe soktu eşimi ve 20 milyar zarar ettik! Bu noktada ben eşime görüşme artık onla dedim çünkü onun yanında iken ne halt ediyorlar ne yapıyolar bilmiyorum msjları falan siliyor tlfda benim yanımda asla konuşmuyor. Bi kere bi msjını yakaladım dükkana kız almışsınız ooo hayırlı olsun demiş! Yine çıldırdım aradı yanımda evli bi adamım ben ne yazıyorsun xpreiaZ gördü yanlış anladı falan dedi. Yine konu kapandı. Ama o gerzek yüzünden ben de çok kavga ettim ve evliliğim çok yıprandı.
Üstüne gittikçe daha çok görüşüyo ve görüştüğünü de benden gizliyor. Ben fatura detaylarından öğreniyorum sadece.
Yapabiliyorsan görüşme deme görüştüklerinde yanında olmaya çalış. Birlikte görüşün yada mümkünse bi kısmet ayarla evlensin o çocukta. Ben kime gösterdiysem beğenmedi malesef.

Bu arada benım eşim iki sene sonra kabul etti kendisinin de yazdığını yani kesinlikle yazan arkadaş değil senin eşin. Çok çok birlikte yazmış olabilir senin durum daha kötü benimkinin son mesajı benle tanışmadan bir hafta önce idi çünkü bu yüzden yok sayabildim.

Arkadasına kendi üyeliğiyle yazışma izni veren kocanız arkadas da suç göremedim bu yüzden ..arkadası bi yamuk yapmamış ki gizlice küsmezler tabi..

Bence de esin çocukla gorussun

Çocuk masum çünkü
esinin pisligini ustlenmis

Eşinden uzaklaş niye çocuğa kinleniyosun

Adam seni aldatmis sonra bi şekilde kandirmis

Konu Sahibi kabul etmez
eşini temize çıkarmak için bi suçlu bulmuş ona tüm suçu atıp rahatlamak istiyor
ama aldatilmis kendi de biliyor

bayıldım bayıldım ne çok bunlardan bendede vaarrr

sevgili konu sahibi sadece bir cümle :böyle başladıya böyle gidecek, hiç kimse değişmeyecek. o kafanda hep yanıtlanmayan sorular ve iki güne bir kırılan kalple bulacaksın kendini....iyi düşün yolun başındasın şükirki...

aldatıldın demiyorum dikkat et konu bu değil, seni daha bu aşamada üzen bir sevgili...

Sebep ne olursa olsun,kendine hakaret ettirme.En ağır tavrını koy.Sana hakaret etmesi,arkadaşıyla görüşmesinden çok daha önemli bir sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…