- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
Edit gecmissiniz ama, zaten başlangıç noktası burasi. Bence o yazilari esinizin yazmadigina inanmayin. Neden mi? Çünkü esiniz zaten gozunuze soka soka olması gereken değeri vermiyor.Bu çok net, siz de gormussunuz. Aslında Burda sizin dusunmeniz gereken ben degistim onun için o niye degisemedide daha beter oldu değil. Mesajları yazan mutlaka tavirlariyla desteklemesi sebebiyle esiniz olduğu için, sizin esinize karşı tavrinizi degistirip degistirmemeniz olumlu etki yaratmicaktir. Bu sebeple aldatildiginiz ortadayken, daha ben ne yapsamda düzelse diye gözünüzü kapatıp düşünmek yerine, bundan sonra ne olmalı diye oturup dusunmeniz lazım. Nitekim diyelim ki siz adınız kadar emin oldunuz esinizin yazmadigina arkadasinin yaptığına, bu durumda da size nerdeyse bosanmaniza sebep olabilicek büyüklükte bi olay yaşatan arkadasini sizin için hayatından bile çıkarmaya tenezzül etmeyen bi esiniz var ne yazık ki açık konuşmak zorundayım. Bu yüzden bu kadar değersiz davranan birinin mesajları yazmadigina da hiç kimse inanmaz. Gelen yorumlar bu yüzden mesaj üzerine olmuş. Insanlar sadece kaybetmekten korktuğu için aldatmaz, ama sizin Eşinizin zaten sizi kaybetmek gibi bi korkusu yok bu çok açık ve net. O zaman aldatilmis olma oraninizda aynı oranda artıyor ki "arkadaşım yaptı"yalanina inanmakta tamamen sizin tercihinz olmuş zaten. Çünkü elle tutulur bi yani yok, arkadaşı yapsa ona karşı bi sinir birikimi olurdu esinizde başıma is açtı diye. Bu yüzden eminim ki arkadaş gunahsiz, çapkın evli arkadasinin götürü toplamaya calisiyor. Böyle bi adama da ne yaparsanız yapın degistiremezsiniz. Gerçekleri görmek istemezseniz yine de sizin biliceginiz Bi iş. TesekkurlErrr.