İyi Değilim Hemde Hiç İyi Değilim.Ne olur bir akıl verin.

adamın bu sözleri mi ispat, erkekler birbirlerini asla satmazlar ki bu konularda
ispat degil ya siz özür diledimi dediniz ya ondan dolayı söyleidm bunu.ispat şu ki msjlar eşimin çalışma saatlerinde atılmış ve o arkadaşı işsiz.yani sürekli evde .ki hesaba hep onun bilgisayarından girilmiş.gözlerimle gördüm.eşim değil arkadaşı atmş msjları emin olmasam bitirirdim zaten

ben konudan koptum
arkadası esınız yerıne konusmus kısmından sonrası hayal benım ıcın

degil.esimde masum degil oda degil.ben arkadaşının günahını aldıgımı zannetmiştm en başta ama ispatlandı hep onun bilgisayarından giriş yapılmış eşimin calışma saatlerinde o girmiş yani msjlar eşime degil arkadaşına ait

ikiside hatalıysa ee çocuk serseri falan deilse bırak arada bir görüşsünler..

arkadaşı bana kusura bakma dedi.düşünemedim dedi.bekar bir erkek bu kadar ince düşünemeyebilir dedi.ve biz iki arkadaş birbirimize cok güvenirz herseyin sebebi bu oldu dedi falan.ama benim ococuga güvenim yok.hemde hic...
dediğim gibi bu kadar samimilerse sen ne yapsan fayda etmez ee zaten nikanız var seni cepte olarak görüyor nasılsa benden ayrılmaz gibi.o arkadaşından kopmaz bence boşunu üstüne gidipte canını sıkma sizi dinlemiyor çünkü.

YA ARKADAŞLAR BEN SİZE MSJLARI KİM ATMIS DİYE SORMADIM ALLAH ASKINA ASIL SORUMA CEVAP VERİRSENİZ DAHA MUTLU OLURUM DELİRMEK ÜZEREYİM

eşim msjların atıldıgı saatte iş başındaydı ve hesaba hangi pc den ne zaman girildiğinin cıktısını aldım msjları esimin atmadgna eminim.ama sizde haklısınız öyle düşününce.eşim kötü kalpli değil kimseye karşı.sadece beni kaybetmekten korkmuyo cünkü gitmeyecegimden emin
ya arkadaşının pc si diyorsun oturup yanında kendi pc sinden yapacak değil ya bu işi, dışarıda bi yerde yapacak zaten. Eşnin başkasıyla yzışmış olması eşinin iyi olduğuna gelmiyor. Eşin kötü hem de çok kötü ki daha düğünün bile olmadan seni afedersin ama aptal yerine koyuyor. Bak benim sözlerime kırılma incinme sana dostça söylüyorum inanma ve ben her iddiasına varım ki yazışan eşindi. Bi hesap açmak bi e mail almak zor bişi değil hele paralı yerlere üye olmak inan hiç pahalı bişi değil. Senin için söylüyorum affetmek istiyorsan inanıyormuş gibi yap ama inanma elin tetikte olsun bi daha yapacak

ya arkadaşının pc si diyorsun oturup yanında kendi pc sinden yapacak değil ya bu işi, dışarıda bi yerde yapacak zaten. Eşnin başkasıyla yzışmış olması eşinin iyi olduğuna gelmiyor. Eşin kötü hem de çok kötü ki daha düğünün bile olmadan seni afedersin ama aptal yerine koyuyor. Bak benim sözlerime kırılma incinme sana dostça söylüyorum inanma ve ben her iddiasına varım ki yazışan eşindi. Bi hesap açmak bi e mail almak zor bişi değil hele paralı yerlere üye olmak inan hiç pahalı bişi değil. Senin için söylüyorum affetmek istiyorsan inanıyormuş gibi yap ama inanma elin tetikte olsun bi daha yapacak

TAMAMDA EŞİM İŞYERİNDEYDİ DİYORUM O SAATTE VE BENDE İŞYERİNDE YANINDA ONU BEKLİYODUM KANITIM VAR DİYORUM .SİZDE HAKLISINIZ UYARMAKTA NE DİYEYİM TEŞEKKÜR EDERİM...

ispat degil ya siz özür diledimi dediniz ya ondan dolayı söyleidm bunu.ispat şu ki msjlar eşimin çalışma saatlerinde atılmış ve o arkadaşı işsiz.yani sürekli evde .ki hesaba hep onun bilgisayarından girilmiş.gözlerimle gördüm.eşim değil arkadaşı atmş msjları emin olmasam bitirirdim zaten

yok ben Özür sormadım resmi nikahınız var mı diye sordum

Bence nikahla birlikte benden ayrılamaz moduna girmiş,
Bu erkek değişir mi? değişmez daha da beter olur
Düğünün olunca başka arkadaşları başka şeyler çıkartır, hep bi dışarı çıkması gerekir bir şey olur sen tek başına kalırsın
Ya kabul edip devam edeceksin ya da buna gelemem deyip ayrılacaksın.
İyi düşün bir ömür böyle gitmesi var işin ucunda

Eşin çocuğu silmez çünkü çocuk günah keçisi olmuş.
Mesajları kimin attığıyla ilgilenmiyorsan bırak arkadaşlıkları devam etsin.

Ben kesinle katilmiyorum ve yanlis buluyorum yaptiginizi ne demek arkadasla gorusmesine yasak koymak..

benim esiminde ne berdus arkadaslari var hoslaniyormuyum asla ama napim, cocukluk arkadasi nasil diyim koca adama yasak koyayim boyle bi hakkim yok bi kere.

siz istemedikten sonra hangi arkadasiniz size kotu fiil isletebilir kendinizi esinixin yerine koyun bence..

Ben kesinle katilmiyorum ve yanlis buluyorum yaptiginizi ne demek arkadasla gorusmesine yasak koymak..

benim esiminde ne berdus arkadaslari var hoslaniyormuyum asla ama napim, cocukluk arkadasi nasil diyim koca adama yasak koyayim boyle bi hakkim yok bi kere.

siz istemedikten sonra hangi arkadasiniz size kotu fiil isletebilir kendinizi esinixin yerine koyun bence..
ARKAMDAN İŞ CEVİRMESEYDİ İZİN VERİRDİM .DİGER ARKADŞLARINA KARIŞMIYORUM.AMA BENM ARKAMDAN İŞ CEVRDGİ İCİN O COCUKLA GÖRÜŞMESİNE İZİN VERMEMEYE HAKKIM VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

senin şimdi derdin bizden istediğin ne arkadaşım? eşinin diğer arkadaşıyla görüşmemesi için fikir mi istiyorsun ne istiyorsun? buraya kocanı savunmaya gelmişsin toz kondurmuyorsun.

ARKAMDAN İŞ CEVİRMESEYDİ İZİN VERİRDİM .DİGER ARKADŞLARINA KARIŞMIYORUM.AMA BENM ARKAMDAN İŞ CEVRDGİ İCİN O COCUKLA GÖRÜŞMESİNE İZİN VERMEMEYE HAKKIM VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Büyük harf bağırmak anlamına geldiği için yasaktır.

senin şimdi derdin bizden istediğin ne arkadaşım? eşinin diğer arkadaşıyla görüşmemesi için fikir mi istiyorsun ne istiyorsun? buraya kocanı savunmaya gelmişsin toz kondurmuyorsun.
o konuda kanıt gördüğüm icin haksızlık yapmak istemiyorum.ama arkadaşı icin bana bagırması hakaret etmesi sonra her zaman kendnı haklı görmesi benim derdim bunlar....neyse tşkkürler tekrar

Kendisinin yapmadigina eminsiniz ama, sadece sifrelerini verip hesabini kullandirmis anladigim kadariyla, sizde ikna olduysaniz sorun etmeyin artik derim..ama baska iletisim problemleri varsa bence onlar daha onemli..

Cunku erkekler icin bazi konular kabul edilesi olmuyor bunlardan biride arkadas yasagi, hemen hemen hepsi bu durumda ayni tepkiyi verir..

o konuda kanıt gördüğüm icin haksızlık yapmak istemiyorum.ama arkadaşı icin bana bagırması hakaret etmesi sonra her zaman kendnı haklı görmesi benim derdim bunlar....neyse tşkkürler tekrar
Yazışmaların hangi pc den yapıldığını nasıl buldunuz?
Tek kanıt yazışmaların olduğu saatte iş yerinde olması mı?
Peki arkadaş sırf eşini kurtarmak için bu yalana alet olduysa ve sen o çocuğun günahını alıyorsan?
Eşin neden bu kadar hırçın biliyor musun suçlu çünkü. Sen üstüne gittikçe de yalanının ortaya çıkacağından korkuyor daha da hırçınlaşıyor.

X