İyi Değilim Hemde Hiç İyi Değilim.Ne olur bir akıl verin.

hazel18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
252
103
Merhaba arkadaşlar.......22 yaşındayım.evliyim yani her bakımdan karı kocayız.nikahımız var yalnız düğünümüz olmadı daha yaza inşallah......benim sorunum nişanlımla daha dogrusu eşimle yaşadığım iletişimsizlik.dayanma gücümün bitmiş olması........kısaca anlatayım.bundan bi iki ay önce eşimmi desem nişanlımmı desem bilemedim her neyse eşimin hoşlanmadıgım bir arkadaşı vardı.arkamdan birlikte iş cevirdiklerini öğrendim.biz tanışmadan önce eşim bir arkadaşlık sitesine üye olmuş ve eşimin bilgileri oldugu halde arkadaşıda o hesaba girip kızlarla konusmaya devam etmiş.eşim ise benle tanıstıktan sonra onun hala kendi fotograflarıyla bilgileriyle kızlarla yazışmasına izin vermiş hesabı kapattırmamış.hatanın büyüğü eşimde ama arkadaşıda girip oraya eşimin hayatını yazmış başka insanlara kendi hayatıymış gibi.hep eşimin bilgilerini kullanmış......bunu yakaladım.o siteye girdim kızlara atılan msjları gördüm yazan kişinin eşim değilde arkadaşı oldugunu bi şekilde bana ispatladılar.Bana sözler verdi arkadaşını silecegini benden başka kimseyi istemedigini büyük hata yaptıgını o siteden üyeliğini silmesi gerektigni ama bu duruma gelecegini bilemedigni beni sevdgiini söyledi.bende affettim.o cocukla görüşmeyeceksin o zaman ben ona güvenmiyorum dedim.tamam dedi...............aradan 2 ay gecti ve arkadaşını arayacagını söyledi.izin vermedim ya beni sil ya onu dedim.tabi bana saymadıgı laf kalmadı .beni cigneyecekti.neymiş efendim o iyi bi cocukmuş.iyi o zaman benm yanımda ara dedim.yetinmedi.bana kincisin dedi.söz verdin tut dedim bende.bana senin yumusayacagını düşündüm sen temizkalplisindir kin tutamazsın onla konusmama izin verirsin sandım diyo.........ben kararımda gercekten ciddiyim.o cocukla iletişime girmesine izin veremem.cğnkü o cocugun ne mal oldugunu ben biliyorum.malesef esim göremiyo.biz o cocuk yuzunden ayrılma esigine geldik eşimin beni aldattıgını zannettim ya ben.ne gözyaşları döktüm bu kadar basitmi.insan sevdigini üzen birinden kopmazmı....ve arkadaşı icin benim kalbimi kırıyo....olay burdan başladı arkadaşlar....eşim bu konu yuzunden bana soguk ve ters davranmaya basladı beni anlamadı hic.üstüne bana hakaretler sayıp tlfnu suratıma kapadı krizler gecirdim.hakareti sayıyo sonra arıyo yalvarıyo .aynı andada yumuşamamı bekliyo yumuşamayınca delleniyo.hepsini gectim.özürü diliyo 5 dk sonra yine baslıyo aynı tarz konusmalara.artık konu aileme yansıdı babam onu yanına cagırdı.ben aylardır her hakareti herseyi affettim bi sekilde.ama en sonunda ben ona dedimki,,o cocugu aramıza sokma artık yeter dedim onu unutki biz mutlu olalım artık dedim.bana sen beni mutlu edemiyosun dedi....bu lafın üstüne yine delirdim.sonra aradı sinirden söyledim mutluyum seviyorum hahaha hiihihi yaptı dalga gecer gibi.ama benim artık dayanacak gücüm kalmadı o tarz kırıcı cümlelere.anlatıyorum anlıyo gibi oluyo bidaha yapıyo.beni değil sanki kendini düşünüyo.beni kaybetmekten korkmuyo galiba.....diger bir sorunumuz ise ben naparsam aynısını yapıyo.yani tripler v.s benden cok yapıyo....ve söylediklerimi hep olumsuz anlıyo yanlıs anlıyo.kısasa kısas yapmayı cok seviyo.sanki savasıyo benle.hersey kendi istedgi gibi olsun istiyo.benim onu sevdigimden o kadar eminki.korkusu hic yok. bi hata yaptıgında biraz soguk dursam bu defa trip atıyo sanki durduk yere ben soguk davranıyomusum gibi.hata yaptgnda biz özür diliyip yine aynısını yapacagına gönlümü almak icin cabalar sarfetmiyo......seviyorum elbette ama cok büyük bi depresyon yasıyorum galiba su an.aileme acık acık anlatamıyorum anlatacak kimsem yok .ben hakaret duymaktan yoruldum.basta bende cok terstim o bisi yaptgnda agresifce kısasa kısas yapardım ama daha sonrasında herseyi yoluna sokmaya karar verdik ben kendimi düzelttm ama onda tık yok hatta daha beter oldu.seviyo güya ama beni cok basit kırabiliyo umursamıyo kafayı yemek üzereyim ben hic iyi degilim psikolojik bunalım yasıyorum bi akıl verin napayım ben .?''''''''''''son olarak eşimin arkadaşıyla görüşmek isteme sebebinide acıklayayım zaten samimi olmayacagnı söylüyo da ben güvenmiyorum arkadaşının eşime yapışacagnı düşünüyorum cünkü..neyse asıl sebep ;eşim ona yanımda rest cekti zaten ama ikisinin ortaklık anlaşması oldugu bir arsa var ister istemez görüşmek zorunda kalacaklar.sorunda burdan cıkıyo en azından meraba merabam olsun diyo bana

GÜNCELLEME:YA ARKADAŞLAR BEN SİZE MSJLARI KİM ATMIS DİYE SORMADIM ALLAH ASKINA ASIL SORUMA CEVAP VERİRSENİZ DAHA MUTLU OLURUM DELİRMEK ÜZEREYİM'''''''''''''''''''''yani bir akıl istedim ve millet akıl istedigim konudan cok eşimin üzerine iftira attı.bana saf denildi aşağılandım resmen.emin olun hicbir kadın gurursuz değildir.ben aldatılmayı kabul etmem anlıyomusunuz.ki yolunda başındayım aldatmışsa takardı sepeti giderdi.ona muhtaç degilim.ama elimde kanıtlar varken ona böyle bi haksızlık yapmam.yapamam günahını alamam.cünkü gercekten incelediğimde o gün benim yanımdaydı o saatte benimleydi fotografımız bile vardı o gün cekildgmz.diger mesajların hepsindede çalışıyodu mesai saatiydi.lütfen bişeye cevap verecekseniz yorum yapacaksanız sordugum soruya yorum yapın .Teşekkürler.''''''''''''''''''''''''''2

Son düzenleme:
Tabi yazdım upuzun yazıyı kimse okumuyo galiba...kusura bakmayın lütfen . cok doluydum

arkadaşıyla görüşmesini istemediğin için baya bi kin yapmış anlaşılan. bazı erkekler böyle kısıtlamaya çalışınca saldırganlaşıyorlar. olayın buralara kadar gelme sebebi o arkadaşıysa keşke izin verseydiniz görüşmesine uzaktan kontrol ederdiniz. yüz göz olmuşsunuz artık duzelmesi zor her tartışmada bu kadar kolay hakaret edebilmesi kırabilmesi hiç normal değil.

arkadaşının yazdığına emin misin, çünkü buna benzer ve aynısı hatta bir çok şey duydum arkadaşlarımdan, hepsinde de aynı, arkadaşım hesabımı kullanmış falan hep aynı, inşaallah sizin olayınızda arkadaşıdır. bu arada hayata bakışınız farklı sanırım, siz sorumluluk sahibi birine ciddi birine benziyorsunuz ama nişanlınız sanırım daha kişiliği oturmamış, bu arada burçlarınız merak ettim

hadiii yapma ama bu kadar saf olamazsın, yaptığı b.k. arkadaşının üzerine atmış bunu anlamayacak ne var. Bence arkadaşıyla görüşmesine kızacağına eşine kızmalısın neden siteye üye olup kızlarla konuşmuş ve sana yalan söylemiş. Zaten inanıp affetmişsin eşini bırak o halde arkadaşıyla görüşsün emin ol arkadaşı eşinden daha iyi ve temizdir. Arkada arkadaşın p. dir bu böyle

Arkadaşı yazmış kısmından sonrasını okumadım.
Her zmn arkadaşı yazar, ispatlanır ztn haklı eşin.
Çok gençsin ve eşine inanacak kadar masumsun ama inanma. Kırılırsın.
Arkadaşının yazdıgına eminim cünkü hangi bilgisayardan hangi saatte v.s girildiğini hep cıkardım ve esimin fazla bos vakti yok yani msjn atıldıgı saatlerde esim calısıyodu .ama en absta bende ispatlanmadgı icin ve akıl edemedigm icin aldattıgnı düşünmüştüm sizde haklısnz böyle söylemekte o yuzden

eşim msjların atıldıgı saatte iş başındaydı ve hesaba hangi pc den ne zaman girildiğinin cıktısını aldım msjları esimin atmadgna eminim.ama sizde haklısınız öyle düşününce.eşim kötü kalpli değil kimseye karşı.sadece beni kaybetmekten korkmuyo cünkü gitmeyecegimden emin

benim başk onun terazi ....oda 25 yasında zaten.bende belki bi kaç yıla kendini bulur diye umud ediyodum.belki ikimizde olgunlaşırız zamanla diyodum.ama erken tükendim galiba.

sen haklısın sonuna kadar ama şimdi bu güven meselesi gerçekten arkadaşı mı konuşmuş kendi mi önemli olan bu.ama gerçekten benimde şahit olduğum konular oldu bu durumda erkekler kendi hesaplarını başkalarına verebiliyorlar nasıl bir fanteziyse bu bunuda anlamak mümkün değil.eğer eşinize inanıyorsunuz bu konuda sorun yok.arkadışyla bu kadar samimi olan bir kişi asla o arkadaşından kopmaz arkadaşı sizden özür diledi mi? dilediyse bence eşinize zaman verin biraz yavaş yavaş kopsun en azından yoksa bu konuda çok daha üzeleceksiniz.

Daha evlenmeden bu kadar hoyratsa sana karşı, evlendikten sonra iyice rahatlayacaktır.

Benzer bi rahatlık yaşamıştı eski nişanlım bir dönem, bazı hastalıklar da atlatmıştım.

Ayrıldım, yüzüm gözüm açıldı, dünyam aydınlandı, yaşamanın keyfine vardım :)

Kendini daha çok seviyorsan ayrıl, eşini daha çok seviyorsan ayrılma. Yakında kafayı yyersin, o senden ayrılır zaten..

benim başk onun terazi ....oda 25 yasında zaten.bende belki bi kaç yıla kendini bulur diye umud ediyodum.belki ikimizde olgunlaşırız zamanla diyodum.ama erken tükendim galiba.

o gök sen yersin, yani o hava sen toprak, zıtsınız bu yüzden, inşaallah zamanla düzelir canım

arkadaşı bana kusura bakma dedi.düşünemedim dedi.bekar bir erkek bu kadar ince düşünemeyebilir dedi.ve biz iki arkadaş birbirimize cok güvenirz herseyin sebebi bu oldu dedi falan.ama benim ococuga güvenim yok.hemde hic...

resmi nikahınız var mı

bi şekilde ispatladılar dediğin ne, eşin yazmıştır eminim buna

adamın bu sözleri mi ispat, erkekler birbirlerini asla satmazlar ki bu konularda

belki arkadaşı masumdur..
degil.esimde masum degil oda degil.ben arkadaşının günahını aldıgımı zannetmiştm en başta ama ispatlandı hep onun bilgisayarından giriş yapılmış eşimin calışma saatlerinde o girmiş yani msjlar eşime degil arkadaşına ait

Bana o sitede pek arkadaşı konuşmuş gibime gelmedi bacım. Suçu büyük ihtimal arkadaşı üstlendi. Yine ihtimaller üzerine gidiyorum çocuk hem nişanlının suçunu üstlendi bi nevi durumu kurtardı hemde nişanlında 10 puan aldı. Sen unutursun diye bi süre bekledi baktı unutacağın yok yavuzluk yapıp seni bastıracak. Akıllı ol derim oyuna gelme.

bence takılacağın nokta hakaret edip kısa süre sonra barışmaya gelmesi sen affetmeyincede delirmesi olsun..
bu modelden bende de var bitane, 8 aylık evliyim dün boşanma kararı aldık. Ağzına gelei söylesin sana sonra sen affetmeyince tekrar delirsin..Adam olmuyor bunlar zaman geçtikçe eşim dozu arttırdı dün ilk defa tartakladı..

Dikkatli ol arkadaşım hemde çok dikkatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…