- 23 Ekim 2023
- 209
- -13
- 24
- Konu Sahibi ozkangul3012
Âmin sağ olun. Bakalım yarın konuşacağım ve izah edeceğim inşallah anlar anlamaz isede bir süre kendi haline bırakacağım mecburen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef öyleler bazenBu küsen erkeklerden de gına geldi ya dişil enerjili bireyler
Yani evet bu konuşmanızın üstüne de uzatmamalı.. ikinizi de gereksiz yere yıpratmaktan öteye geçmez uzatırsaÂmin sağ olun. Bakalım yarın konuşacağım ve izah edeceğim inşallah anlar anlamaz isede bir süre kendi haline bırakacağım mecburen
Bazı şeyleri uzatma huyu var ancak şu an hassas olduğumu umarım anlar diye düşünüyorum babam canıyla uğraşırken sırıtarak gezemiyorum çünkü umarım anlarYani evet bu konuşmanızın üstüne de uzatmamalı.. ikinizi de gereksiz yere yıpratmaktan öteye geçmez uzatırsa
Ama burda adam haklı bence. Ona kalırsa kadınlar da her olayı hamileliğe bağlıyor. Oldu olacak hamile diye sövseymiş bideBu küsen erkeklerden de gına geldi ya dişil enerjili bireyler
Sen kim oluyorsun demek agır laf. Geçmiş olsun. Nap8n edin gidin babanızın yanınaMerhaba arkadaşlar biliyorsun ki hamilelikten dolayı çok daha sinirli alıngan ve duygusal oluyoruz. Benim bugün canım çok sıkkın babam bir ameliyat geçirdi ve kendisi hala yoğun bakımda ancak ben yanında olamadım çünkü biz eşimle yurt dışındayız ha deyince de gidilmiyor. Akşama kadar evde yalnızım çaresizce birde babamdan haber bekledim kötü bir gün geçirdim akşam eşimle şakalaşırken bı anda alınganlık yapıp ağlamaya başladım oda noluyo sana gibi değişik bı üslupla bana cevap verdi aşık sana noluyo yürek mı yedin kimsin sen gibi bı cümle kurdum bı anlık sinirle ve duygusallikla şu an benimle konuşmuyor içeride uyuyor asla iletişime geçmiyoruz hamileyim alttan alması gerekmez mi üstelik babam bu durumdayken bunu düşünmek zorunda sorunda kaliyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum lütfen bir akıl verin ilk adımı o mu atsın? Söz konusu babamken başka bişey dusunesim de yok zaten
Babanıza geçmiş olsun ama esinizin gönlünü alın ağır olmuş birazMerhaba arkadaşlar biliyorsun ki hamilelikten dolayı çok daha sinirli alıngan ve duygusal oluyoruz. Benim bugün canım çok sıkkın babam bir ameliyat geçirdi ve kendisi hala yoğun bakımda ancak ben yanında olamadım çünkü biz eşimle yurt dışındayız ha deyince de gidilmiyor. Akşama kadar evde yalnızım çaresizce birde babamdan haber bekledim kötü bir gün geçirdim akşam eşimle şakalaşırken bı anda alınganlık yapıp ağlamaya başladım oda noluyo sana gibi değişik bı üslupla bana cevap verdi aşık sana noluyo yürek mı yedin kimsin sen gibi bı cümle kurdum bı anlık sinirle ve duygusallikla şu an benimle konuşmuyor içeride uyuyor asla iletişime geçmiyoruz hamileyim alttan alması gerekmez mi üstelik babam bu durumdayken bunu düşünmek zorunda sorunda kaliyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum lütfen bir akıl verin ilk adımı o mu atsın? Söz konusu babamken başka bişey dusunesim de yok zaten
Babaniza acil sifalar, bebeginizi de saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Bunlar evlilikte normal. Iletisim bazen saglanmiyor sabaha birsey olmamış gibi rutininize devam edin çünkü gercekten ortada hicbirsey yokMerhaba arkadaşlar biliyorsun ki hamilelikten dolayı çok daha sinirli alıngan ve duygusal oluyoruz. Benim bugün canım çok sıkkın babam bir ameliyat geçirdi ve kendisi hala yoğun bakımda ancak ben yanında olamadım çünkü biz eşimle yurt dışındayız ha deyince de gidilmiyor. Akşama kadar evde yalnızım çaresizce birde babamdan haber bekledim kötü bir gün geçirdim akşam eşimle şakalaşırken bı anda alınganlık yapıp ağlamaya başladım oda noluyo sana gibi değişik bı üslupla bana cevap verdi aşık sana noluyo yürek mı yedin kimsin sen gibi bı cümle kurdum bı anlık sinirle ve duygusallikla şu an benimle konuşmuyor içeride uyuyor asla iletişime geçmiyoruz hamileyim alttan alması gerekmez mi üstelik babam bu durumdayken bunu düşünmek zorunda sorunda kaliyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum lütfen bir akıl verin ilk adımı o mu atsın? Söz konusu babamken başka bişey dusunesim de yok zaten
Sağolun konustuk hallettikHamileliğinizle ve hormonlarinizla bir an once barisin. Uzgunum ama cok ters ve saygisiz bir cevap. Hamile olmaniz her yaptiginizin affedilecegi anlamina gelmeyebilir, bu sefer kurtarmis olabilirsiniz ama sonraki seferde hic beklemediginiz sonuçları olabilir.
Umarim halledebilirsiniz, bence uyumasina izin verip, sabah ozurdileyin.
Babaniza da cok cok gecmis olsun
Şu an imkanımız yok izin bir ay sonraSen kim oluyorsun demek agır laf. Geçmiş olsun. Nap8n edin gidin babanızın yanına
Sacmaysa yazmayin mesela ? Zorla bana yazın diyen yok sizeSürekli sürekli bir problem bulmayı başarabiliyorsunuz. Ben tebrik ediyorum. Konular gerçekten çok saçma. Bıkmıştır adam.
Sadece senle aynı fikirdekiler mi yazsın? Teşekkür etmem lazım. Yazıyoruz ki hatanı kendine çeki düzen ver.Sacmaysa yazmayin mesela ? Zorla bana yazın diyen yok size
Moraliniz bozukken nasil sakalasabiliyordunuz?Akşama kadar evde yalnızım çaresizce birde babamdan haber bekledim kötü bir gün geçirdim akşam eşimle şakalaşırken bı anda alınganlık yapıp ağlamaya başladım
hamileyim alttan alması gerekmez mi