Eşimle tartıştık ve hamileyim pek iyi değilim akıl almaya ihtiyacım var.

Âmin sağ olun. Bakalım yarın konuşacağım ve izah edeceğim inşallah anlar anlamaz isede bir süre kendi haline bırakacağım mecburen

Yani evet bu konuşmanızın üstüne de uzatmamalı.. ikinizi de gereksiz yere yıpratmaktan öteye geçmez uzatırsa
Bazı şeyleri uzatma huyu var ancak şu an hassas olduğumu umarım anlar diye düşünüyorum babam canıyla uğraşırken sırıtarak gezemiyorum çünkü umarım anlar

Merhaba arkadaşlar biliyorsun ki hamilelikten dolayı çok daha sinirli alıngan ve duygusal oluyoruz. Benim bugün canım çok sıkkın babam bir ameliyat geçirdi ve kendisi hala yoğun bakımda ancak ben yanında olamadım çünkü biz eşimle yurt dışındayız ha deyince de gidilmiyor. Akşama kadar evde yalnızım çaresizce birde babamdan haber bekledim kötü bir gün geçirdim akşam eşimle şakalaşırken bı anda alınganlık yapıp ağlamaya başladım oda noluyo sana gibi değişik bı üslupla bana cevap verdi aşık sana noluyo yürek mı yedin kimsin sen gibi bı cümle kurdum bı anlık sinirle ve duygusallikla şu an benimle konuşmuyor içeride uyuyor asla iletişime geçmiyoruz hamileyim alttan alması gerekmez mi üstelik babam bu durumdayken bunu düşünmek zorunda sorunda kaliyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum lütfen bir akıl verin ilk adımı o mu atsın? Söz konusu babamken başka bişey dusunesim de yok zaten
Sen kim oluyorsun demek agır laf. Geçmiş olsun. Nap8n edin gidin babanızın yanına

Öncelikle babanıza acil şifalar dilerim.
Karşınızdaki de bir birey ve sırf siz hamilesiniz diye ondan daha fazla alıngan olmaya ya da her seferinde onun alttan almasını özür dilemesini beklemeye hakkınız yok diye düşünüyorum. Neticede olay anında şakalaşıyormuşsunuz kendi kendinize alınıp ondan sonra bir de adama sen kimsin tarzı cümleler söylemeniz hoş olmamış. Bence ilk adımı sizin atmanız babanızın durumuna olan hassasiyetinizi eşinize incelikle anlatmanız gerekir.

Merhaba arkadaşlar biliyorsun ki hamilelikten dolayı çok daha sinirli alıngan ve duygusal oluyoruz. Benim bugün canım çok sıkkın babam bir ameliyat geçirdi ve kendisi hala yoğun bakımda ancak ben yanında olamadım çünkü biz eşimle yurt dışındayız ha deyince de gidilmiyor. Akşama kadar evde yalnızım çaresizce birde babamdan haber bekledim kötü bir gün geçirdim akşam eşimle şakalaşırken bı anda alınganlık yapıp ağlamaya başladım oda noluyo sana gibi değişik bı üslupla bana cevap verdi aşık sana noluyo yürek mı yedin kimsin sen gibi bı cümle kurdum bı anlık sinirle ve duygusallikla şu an benimle konuşmuyor içeride uyuyor asla iletişime geçmiyoruz hamileyim alttan alması gerekmez mi üstelik babam bu durumdayken bunu düşünmek zorunda sorunda kaliyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum lütfen bir akıl verin ilk adımı o mu atsın? Söz konusu babamken başka bişey dusunesim de yok zaten
Babanıza geçmiş olsun ama esinizin gönlünü alın ağır olmuş biraz

Hamileliğinizle ve hormonlarinizla bir an once barisin. Uzgunum ama cok ters ve saygisiz bir cevap. Hamile olmaniz her yaptiginizin affedilecegi anlamina gelmeyebilir, bu sefer kurtarmis olabilirsiniz ama sonraki seferde hic beklemediginiz sonuçları olabilir.

Umarim halledebilirsiniz, bence uyumasina izin verip, sabah ozurdileyin.

Babaniza da cok cok gecmis olsun ❤️🧿

Babaniza acil sifalar, bebeginizi de saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Bunlar evlilikte normal. Iletisim bazen saglanmiyor sabaha birsey olmamış gibi rutininize devam edin çünkü gercekten ortada hicbirsey yok

Kendiniz aglayip kendiniz sorun cikarmissiniz adam neden alttan alsin biseyde dememis siz ona ragmen kizmissiniz hamilelik
Bi hastalik degil abartmayin yani gidin konusun omu ilk admi atsin benmi nedir cocukmusunuz evlilikte bu tarz seyleri birakin kusme huyunuda konusarak halledin bence

Hamileliğinizle ve hormonlarinizla bir an once barisin. Uzgunum ama cok ters ve saygisiz bir cevap. Hamile olmaniz her yaptiginizin affedilecegi anlamina gelmeyebilir, bu sefer kurtarmis olabilirsiniz ama sonraki seferde hic beklemediginiz sonuçları olabilir.

Umarim halledebilirsiniz, bence uyumasina izin verip, sabah ozurdileyin.

Babaniza da cok cok gecmis olsun ❤️🧿
Sağolun konustuk hallettik

Akşama kadar evde yalnızım çaresizce birde babamdan haber bekledim kötü bir gün geçirdim akşam eşimle şakalaşırken bı anda alınganlık yapıp ağlamaya başladım
Moraliniz bozukken nasil sakalasabiliyordunuz?
adam da bundan guc alarak saka yapti sanirim
Ayrica her hamilenin yaptigi gozardi edilmesi gereken birsey olsaudi herkesin 3 5 suc kaydi olurdu muhtemelen 💁‍♀️

X