Allah başına versinde ondan sonra konuş.insanlara camur atma okey? esim yanımdaydı msj atılmış oldugu gün ve saatte.digerlerindede çalışma saatiydi.arkadaşı işsiz gücsüz pc basından kalkmayan biri zaten.ki güvenlik ayarlarndan msjların o cocugn pc sinden gittgni gördüm bu kadar iftira atmaya ve günah almaya hakkıın yok senn bu uslubla konusmayada hakkın yok.benm sorum esimmi dir arkadasımıdır degil zaten.kafanı verip okusaydın anlardın smdi yorum yapmamanı rica ediyorum
teşekkür ederim.bugun konuştuk akıllıca.arkadaşıyla eskisi kadar samimi olmayacagını sadece benim yanımda konuşacagına söyledi anlaştık.ki kendiside onu söyledi zaten o da evlensin tam koparız biz eskisi gibi samimi değildik seni tanıdıktan sonra onla çok görüşmedim biliyosun dedi....o konuda haklı gercekten cok buluşmaları olmadı ama bu olaydan sonra o cocuga güvenmedgm icin istemiyodum.bakalım son şansınıda iyi kullanabilecekmi eşim.anlaştık gibi görünüyo.
Hayırlısı olsun canımteşekkür ederim.bugun konuştuk akıllıca.arkadaşıyla eskisi kadar samimi olmayacagını sadece benim yanımda konuşacagına söyledi anlaştık.ki kendiside onu söyledi zaten o da evlensin tam koparız biz eskisi gibi samimi değildik seni tanıdıktan sonra onla çok görüşmedim biliyosun dedi....o konuda haklı gercekten cok buluşmaları olmadı ama bu olaydan sonra o cocuga güvenmedgm icin istemiyodum.bakalım son şansınıda iyi kullanabilecekmi eşim.anlaştık gibi görünüyo.
Güvenlik ayarları ne açıklarsan sevinirim. Ev arkadaşımın sevgilisi 10 yıllık bilgisayar mühendisi sordum bilmiyor da? Çok komiksin mesajların atıldığı tarihte ve saatte yanımdaydı diyorsun. Dakika dakika not tutuyorsun herhalde şu saatte buluştuk şu saatte yanımdaydı şu saatte ben wc'ye gitti bu saatte o gitti diye :))
Bir de beddua etmişsin seninde başına gelsin diye :)) Gelirse totosuna tekmeyi yer defolur gider.
Senin net başında karı kız kovalayan kocan midir nişanlın midir ne haltsa ona ne çamur aticamAllah başına versinde ondan sonra konuş.insanlara camur atma okey? esim yanımdaydı msj atılmış oldugu gün ve saatte.digerlerindede çalışma saatiydi.arkadaşı işsiz gücsüz pc basından kalkmayan biri zaten.ki güvenlik ayarlarndan msjların o cocugn pc sinden gittgni gördüm bu kadar iftira atmaya ve günah almaya hakkıın yok senn bu uslubla konusmayada hakkın yok.benm sorum esimmi dir arkadasımıdır degil zaten.kafanı verip okusaydın anlardın smdi yorum yapmamanı rica ediyorum
ya yerimmmmmmmmmmm seni çok seviyorumİnsanların ne yazıp ne yazmayacağına sen karar veremezsin. Buraya konu açıyorsan her türlü eleştiriye açık olacaksın ya da kendi kendine halledeceksin. Bir de liste yazsaydın sunları yazın bunları yazmayın diye. Kusura bakma ama o mesajları eşinin ya da nişanlının attığını hiç sanmıyorum. Aynı olay benim de başıma geldi o da arkadaşım yazdı dedi. Ama ben inanmadım. Saf değilim. Arkadaşı onun hayatını o kadar ayrıntıları ile bilemez. O tarihte benimleydi diyorsun not mu aldın tek tek buluştuğun tarihleri? Tarihi aldın diyelim saatleri de mi not aldın? Ne biliyorsun sen lavobaya gittiğinde yazmadığını? Ya da o lavaboya gittiğinde yazmadığını? Hep aynı yalan " ben yazmadım kuzenim yazmış, ben yazmadım arkadaşım yazmış" yaaa he he arkadaşı yazmış.
Ya arkadaş insan aylarca neden başkasının fotoğrafı ile sitelerde dolaşsın amaç ne ? Ne yani 3 mesajdan öteye gidemez ki neden yapsın? Sen inanmaya devam et. Herhalde ki arkadaşı ben yaptım der. Benimkinin arkadaşı da demişti. Ama ben yemedim...
azarlamazsan azar yemezsin şekerim merak etmeya yerimmmmmmmmmmm seni çok seviyorum
Ne zaman ben azar yesem hemen oradasin opiyimmmm
face book hesap ayarlarına girin ordan gğvenlik ayarlarına girin görürsünüz bunuda benm açıklamama gerek yoktur heralde bilin isterim.eşimle biz haftanın 3 günü aynı evdeyiz bu arada sadece düğünümüz yok o yuzden nerde ne zaman oldugunu herşeyini biliyorum.benim derdim kocamın yazıp yazmaması degildide bayanlar konuyu saptırdı baya saptırdınız.neyse tşkGüvenlik ayarları ne açıklarsan sevinirim. Ev arkadaşımın sevgilisi 10 yıllık bilgisayar mühendisi sordum bilmiyor da? Çok komiksin mesajların atıldığı tarihte ve saatte yanımdaydı diyorsun. Dakika dakika not tutuyorsun herhalde şu saatte buluştuk şu saatte yanımdaydı şu saatte ben wc'ye gitti bu saatte o gitti diye :))
Bir de beddua etmişsin seninde başına gelsin diye :)) Gelirse totosuna tekmeyi yer defolur gider.
eşim ona yanımda rest cekti zaten ama ikisinin ortaklık anlaşması oldugu bir arsa var ister istemez görüşmek zorunda kalacaklar.sorunda burdan cıkıyo en azından meraba merabam olsun diyo banaŞimdi bu mesaj mevzusuna yorum yapılmasına takılmışsın da, nasıl davranacağını şekillendirecek olan şey zaten o mesajları kimin yazdığı hesabı aslında kimin kullandığı.
O mesajlar gerçekten de eşinin arkadaşına ait olsaydı eğer eşiniz arkadaşıyla görüşmeyi keser, kıyameti koparırdı.
Çevremde böyle bir vaka var, çok yakınım olan bir bayanın başına geldi. Eşi Tsk mensubu yakışıklı ve havalı kızların beğeneceği bir erkek. Hayatıyla değil de onun resimleri ile bir arkadaşı facebook açıp kzlarla konuşmuş. durum ortaya çıktı, hesabı gerçekten de bir arkadaşının kullandığı ispatlandı, kıyamet koptu adam o arkadaşını sildi attı. Mahkemeye vermeyi düşündü hatta.
Velhasıl eşinin Görüşmeyi falan aklından bile geçirmemesi gerekir. başta eşinin kızması lazım böyle bir şeye. O yüzden ben danışıklı döğüş olduğunu eşinin bu durumdan zaten haberdar olduğunu belki de hesabı ortak kullandıklarını bile düşündüm, yani bence eşin o kadar da masum değil. Bunu göz önünde bulundur derim ve asla o arkadaşı ile görüşmesine de müsaade etme gözün üstünde olsun, inanmış görün ama takibi bırakma.
eşim ona yanımda rest cekti zaten ama ikisinin ortaklık anlaşması oldugu bir arsa var ister istemez görüşmek zorunda kalacaklar.sorunda burdan cıkıyo en azından meraba merabam olsun diyo bana
Canım benim aynısı bende de var. artık ben hiç uğraşmıyorum ben sabrımda bir yere kadar. Allahından bulsun diyorum... elbet bir gün Köpekler gibi yalvaracakMerhaba arkadaşlar.......22 yaşındayım.evliyim yani her bakımdan karı kocayız.nikahımız var yalnız düğünümüz olmadı daha yaza inşallah......benim sorunum nişanlımla daha dogrusu eşimle yaşadığım iletişimsizlik.dayanma gücümün bitmiş olması........kısaca anlatayım.bundan bi iki ay önce eşimmi desem nişanlımmı desem bilemedim her neyse eşimin hoşlanmadıgım bir arkadaşı vardı.arkamdan birlikte iş cevirdiklerini öğrendim.biz tanışmadan önce eşim bir arkadaşlık sitesine üye olmuş ve eşimin bilgileri oldugu halde arkadaşıda o hesaba girip kızlarla konusmaya devam etmiş.eşim ise benle tanıstıktan sonra onun hala kendi fotograflarıyla bilgileriyle kızlarla yazışmasına izin vermiş hesabı kapattırmamış.hatanın büyüğü eşimde ama arkadaşıda girip oraya eşimin hayatını yazmış başka insanlara kendi hayatıymış gibi.hep eşimin bilgilerini kullanmış......bunu yakaladım.o siteye girdim kızlara atılan msjları gördüm yazan kişinin eşim değilde arkadaşı oldugunu bi şekilde bana ispatladılar.Bana sözler verdi arkadaşını silecegini benden başka kimseyi istemedigini büyük hata yaptıgını o siteden üyeliğini silmesi gerektigni ama bu duruma gelecegini bilemedigni beni sevdgiini söyledi.bende affettim.o cocukla görüşmeyeceksin o zaman ben ona güvenmiyorum dedim.tamam dedi...............aradan 2 ay gecti ve arkadaşını arayacagını söyledi.izin vermedim ya beni sil ya onu dedim.tabi bana saymadıgı laf kalmadı .beni cigneyecekti.neymiş efendim o iyi bi cocukmuş.iyi o zaman benm yanımda ara dedim.yetinmedi.bana kincisin dedi.söz verdin tut dedim bende.bana senin yumusayacagını düşündüm sen temizkalplisindir kin tutamazsın onla konusmama izin verirsin sandım diyo.........ben kararımda gercekten ciddiyim.o cocukla iletişime girmesine izin veremem.cğnkü o cocugun ne mal oldugunu ben biliyorum.malesef esim göremiyo.biz o cocuk yuzunden ayrılma esigine geldik eşimin beni aldattıgını zannettim ya ben.ne gözyaşları döktüm bu kadar basitmi.insan sevdigini üzen birinden kopmazmı....ve arkadaşı icin benim kalbimi kırıyo....olay burdan başladı arkadaşlar....eşim bu konu yuzunden bana soguk ve ters davranmaya basladı beni anlamadı hic.üstüne bana hakaretler sayıp tlfnu suratıma kapadı krizler gecirdim.hakareti sayıyo sonra arıyo yalvarıyo .aynı andada yumuşamamı bekliyo yumuşamayınca delleniyo.hepsini gectim.özürü diliyo 5 dk sonra yine baslıyo aynı tarz konusmalara.artık konu aileme yansıdı babam onu yanına cagırdı.ben aylardır her hakareti herseyi affettim bi sekilde.ama en sonunda ben ona dedimki,,o cocugu aramıza sokma artık yeter dedim onu unutki biz mutlu olalım artık dedim.bana sen beni mutlu edemiyosun dedi....bu lafın üstüne yine delirdim.sonra aradı sinirden söyledim mutluyum seviyorum hahaha hiihihi yaptı dalga gecer gibi.ama benim artık dayanacak gücüm kalmadı o tarz kırıcı cümlelere.anlatıyorum anlıyo gibi oluyo bidaha yapıyo.beni değil sanki kendini düşünüyo.beni kaybetmekten korkmuyo galiba.....diger bir sorunumuz ise ben naparsam aynısını yapıyo.yani tripler v.s benden cok yapıyo....ve söylediklerimi hep olumsuz anlıyo yanlıs anlıyo.kısasa kısas yapmayı cok seviyo.sanki savasıyo benle.hersey kendi istedgi gibi olsun istiyo.benim onu sevdigimden o kadar eminki.korkusu hic yok. bi hata yaptıgında biraz soguk dursam bu defa trip atıyo sanki durduk yere ben soguk davranıyomusum gibi.hata yaptgnda biz özür diliyip yine aynısını yapacagına gönlümü almak icin cabalar sarfetmiyo......seviyorum elbette ama cok büyük bi depresyon yasıyorum galiba su an.aileme acık acık anlatamıyorum anlatacak kimsem yok .ben hakaret duymaktan yoruldum.basta bende cok terstim o bisi yaptgnda agresifce kısasa kısas yapardım ama daha sonrasında herseyi yoluna sokmaya karar verdik ben kendimi düzelttm ama onda tık yok hatta daha beter oldu.seviyo güya ama beni cok basit kırabiliyo umursamıyo kafayı yemek üzereyim ben hic iyi degilim psikolojik bunalım yasıyorum bi akıl verin napayım ben .?''''''''''''son olarak eşimin arkadaşıyla görüşmek isteme sebebinide acıklayayım zaten samimi olmayacagnı söylüyo da ben güvenmiyorum arkadaşının eşime yapışacagnı düşünüyorum cünkü..neyse asıl sebep ;eşim ona yanımda rest cekti zaten ama ikisinin ortaklık anlaşması oldugu bir arsa var ister istemez görüşmek zorunda kalacaklar.sorunda burdan cıkıyo en azından meraba merabam olsun diyo bana
GÜNCELLEME:YA ARKADAŞLAR BEN SİZE MSJLARI KİM ATMIS DİYE SORMADIM ALLAH ASKINA ASIL SORUMA CEVAP VERİRSENİZ DAHA MUTLU OLURUM DELİRMEK ÜZEREYİM'''''''''''''''''''''yani bir akıl istedim ve millet akıl istedigim konudan cok eşimin üzerine iftira attı.bana saf denildi aşağılandım resmen.emin olun hicbir kadın gurursuz değildir.ben aldatılmayı kabul etmem anlıyomusunuz.ki yolunda başındayım aldatmışsa takardı sepeti giderdi.ona muhtaç degilim.ama elimde kanıtlar varken ona böyle bi haksızlık yapmam.yapamam günahını alamam.cünkü gercekten incelediğimde o gün benim yanımdaydı o saatte benimleydi fotografımız bile vardı o gün cekildgmz.diger mesajların hepsindede çalışıyodu mesai saatiydi.lütfen bişeye cevap verecekseniz yorum yapacaksanız sordugum soruya yorum yapın .Teşekkürler.''''''''''''''''''''''''''2
eşim ona yanımda rest cekti zaten ama ikisinin ortaklık anlaşması oldugu bir arsa var ister istemez görüşmek zorunda kalacaklar.sorunda burdan cıkıyo en azından meraba merabam olsun diyo bana