İyi Değilim Hemde Hiç İyi Değilim.Ne olur bir akıl verin.

Edit gecmissiniz ama, zaten başlangıç noktası burasi. Bence o yazilari esinizin yazmadigina inanmayin. Neden mi? Çünkü esiniz zaten gozunuze soka soka olması gereken değeri vermiyor.Bu çok net, siz de gormussunuz. Aslında Burda sizin dusunmeniz gereken ben degistim onun için o niye degisemedide daha beter oldu değil. Mesajları yazan mutlaka tavirlariyla desteklemesi sebebiyle esiniz olduğu için, sizin esinize karşı tavrinizi degistirip degistirmemeniz olumlu etki yaratmicaktir. Bu sebeple aldatildiginiz ortadayken, daha ben ne yapsamda düzelse diye gözünüzü kapatıp düşünmek yerine, bundan sonra ne olmalı diye oturup dusunmeniz lazım. Nitekim diyelim ki siz adınız kadar emin oldunuz esinizin yazmadigina arkadasinin yaptığına, bu durumda da size nerdeyse bosanmaniza sebep olabilicek büyüklükte bi olay yaşatan arkadasini sizin için hayatından bile çıkarmaya tenezzül etmeyen bi esiniz var ne yazık ki açık konuşmak zorundayım. Bu yüzden bu kadar değersiz davranan birinin mesajları yazmadigina da hiç kimse inanmaz. Gelen yorumlar bu yüzden mesaj üzerine olmuş. Insanlar sadece kaybetmekten korktuğu için aldatmaz, ama sizin Eşinizin zaten sizi kaybetmek gibi bi korkusu yok bu çok açık ve net. O zaman aldatilmis olma oraninizda aynı oranda artıyor ki "arkadaşım yaptı"yalanina inanmakta tamamen sizin tercihinz olmuş zaten. Çünkü elle tutulur bi yani yok, arkadaşı yapsa ona karşı bi sinir birikimi olurdu esinizde başıma is açtı diye. Bu yüzden eminim ki arkadaş gunahsiz, çapkın evli arkadasinin götürü toplamaya calisiyor. Böyle bi adama da ne yaparsanız yapın degistiremezsiniz. Gerçekleri görmek istemezseniz yine de sizin biliceginiz Bi iş. TesekkurlErrr.

Konu Sahibi kabul etmez
eşini temize çıkarmak için bi suçlu bulmuş ona tüm suçu atıp rahatlamak istiyor
ama aldatilmis kendi de biliyor
Allah başına versinde ondan sonra konuş.insanlara camur atma okey? esim yanımdaydı msj atılmış oldugu gün ve saatte.digerlerindede çalışma saatiydi.arkadaşı işsiz gücsüz pc basından kalkmayan biri zaten.ki güvenlik ayarlarndan msjların o cocugn pc sinden gittgni gördüm bu kadar iftira atmaya ve günah almaya hakkıın yok senn bu uslubla konusmayada hakkın yok.benm sorum esimmi dir arkadasımıdır degil zaten.kafanı verip okusaydın anlardın smdi yorum yapmamanı rica ediyorum

Düğünden önce nikah yapıldığında ve karı koca gibi yaşandığında genelde anlaşmazsızlıklar çıkabiliyor. Evliliğin ilk zamanları zaten zorken uzak olmak daha da zor.
..

Size tavsiyem bu arkadaşı konusunda ısrar etmemeniz.. Akışına bırakın. Zaman içerisinde ondan bir darbe yerse ancak çıkarır hayatından.
Sizi çok seviyor olsa bile bunu inat haline getirmesi çok doğal.

Bizimki de arkadaşı yüzünden it gibi havlıyordu, biz de sizin gibi nikahlı ama düğünsüzdük. Ameliyat oldum arkadaşına yardıma falan gitmişti. Ben konuşma dedikçe, tınlamıyordu. Şimdi arkadaşı evlendi. Bunu umursamıyor. Ne arıyor ne soruyor. Artık eşim de görüşmek istemiyor. Arkadaşı eşiyle bize geldiğinde çocğa kötü davranıyor, küçük düşürüyor, dalga falan geçiyor. Ara sor, ayıp denen bişey var diyorum amaaan bana ne diyor. Eskiden konuşma derdim beni dinlemezdi. Arkadaşı evlenince bunu umursamamaya başladı. Şimdi o da onu takmıyor. Açıkçası buna da ben sebep oldum. Arkadaşının eşiyle kavga ettim. Bize gelmek istemiyorlar. Arkadaşı ne yaparsa yapsın çok sorun etme şimdilik. Evlenince kendi görüşmek istemez zaten. Ya o ya ben deme. Ne senden geçer ne de ondan. Yok yere kalbin kırılır. Şimdi aynı evde değilsiniz. Yarın birlikte yaşamaya başlayınca kimseyi gözü görmez. Sana hakaret etmesine de izin verme. Ayrılalım diye korkut.

Bence sen de adin gibi biliyorsun gerçekleri ama kabullenmek zor tabi. Yazişmalarin hangi bilgisayardan yapildiğini anlamak öyle kolay değil. İnanmiş gibi yapiyorsun madem bu olayin üstüne fazla gitme kendini yipratma.

Bence sen de adin gibi biliyorsun gerçekleri ama kabullenmek zor tabi. Yazişmalarin hangi bilgisayardan yapildiğini anlamak öyle kolay değil. İnanmiş gibi yapiyorsun madem bu olayin üstüne fazla gitme kendini yipratma.
kolay değilmi :) öyle kolayki emin ol.insanların günahını almakta kolaydırda hesabını vermek zor olur bunuda söyleyeyim .her neyse yinede tşk

teşekkür ederim.bugun konuştuk akıllıca.arkadaşıyla eskisi kadar samimi olmayacagını sadece benim yanımda konuşacagına söyledi anlaştık.ki kendiside onu söyledi zaten o da evlensin tam koparız biz eskisi gibi samimi değildik seni tanıdıktan sonra onla çok görüşmedim biliyosun dedi....o konuda haklı gercekten cok buluşmaları olmadı ama bu olaydan sonra o cocuga güvenmedgm icin istemiyodum.bakalım son şansınıda iyi kullanabilecekmi eşim.anlaştık gibi görünüyo.

yani bir akıl istedim ve millet akıl istedigim konuda cok eşimin üzerine iftira attı.emin olun hicbir kadın gurursuz değildir.ben aldatılmayı kabul etmem anlıyomusunuz.ki yolunda başındayım aldatmışsa takardı sepeti giderdi.ona muhtaç degilim.ama elimde kanıtlar varken ona böyle bi haksızlık yapmam.yapamam günahını alamam.cünkü gercekten incelediğimde o gün benim yanımdaydı o saatte benimleydi fotografımız bile vardı o gün cekildgmz.diger mesajların hepsindede çalışıyodu mesai saatiydi.lütfen bişeye cevap verecekseniz yorum yapacaksanız sordugum soruya yorum yapın .Teşekkürler.

kolay değilmi :) öyle kolayki emin ol.insanların günahını almakta kolaydırda hesabını vermek zor olur bunuda söyleyeyim .her neyse yinede tşk

Şu "güvenli giriş ayarları" nedir ya? O kadar senedir bilgisayar başındayım benzer bir şey duymadım, yanımdakilere sordum onlar da duymamış. Tam olarak ne yaptığınızı açıklayabilir misiniz bi?

Şu "güvenli giriş ayarları" nedir ya? O kadar senedir bilgisayar başındayım benzer bir şey duymadım, yanımdakilere sordum onlar da duymamış. Tam olarak ne yaptığınızı açıklayabilir misiniz bi?
Lütfen günah alma kelebek emniyet güçlerinin bile zar zor ulaştığı bilgilere konu sahibi bir tıkla ulaşabiliyor.

Lütfen günah alma kelebek emniyet güçlerinin bile zar zor ulaştığı bilgilere konu sahibi bir tıkla ulaşabiliyor.

Tam inanıcam diyorum alıyor beni sonra beni bir gülme, "Sn. mağdur internet kullanıcısı bayan, buyrun para verip vip muhabbet sitesimizden mesaj atan kişinin pc bilgileri, çünkü bu işe daha önceki saat başladık."

İnsanların ne yazıp ne yazmayacağına sen karar veremezsin. Buraya konu açıyorsan her türlü eleştiriye açık olacaksın ya da kendi kendine halledeceksin. Bir de liste yazsaydın sunları yazın bunları yazmayın diye. Kusura bakma ama o mesajları eşinin ya da nişanlının attığını hiç sanmıyorum. Aynı olay benim de başıma geldi o da arkadaşım yazdı dedi. Ama ben inanmadım. Saf değilim. Arkadaşı onun hayatını o kadar ayrıntıları ile bilemez. O tarihte benimleydi diyorsun not mu aldın tek tek buluştuğun tarihleri? Tarihi aldın diyelim saatleri de mi not aldın? Ne biliyorsun sen lavobaya gittiğinde yazmadığını? Ya da o lavaboya gittiğinde yazmadığını? Hep aynı yalan " ben yazmadım kuzenim yazmış, ben yazmadım arkadaşım yazmış" yaaa he he arkadaşı yazmış.
Ya arkadaş insan aylarca neden başkasının fotoğrafı ile sitelerde dolaşsın amaç ne ? Ne yani 3 mesajdan öteye gidemez ki neden yapsın? Sen inanmaya devam et. Herhalde ki arkadaşı ben yaptım der. Benimkinin arkadaşı da demişti. Ama ben yemedim...

yaa o mesajlari arkadasi atmis dahi olsa ki ben emin olamadim. sen bu adamla bir omur gecirebilecegine, yasliligini, hastaligini, cocuklarini ona emanet edebilecegine emin misin? hani yol daha yakin. dugunde olmamis!! sen bilirsinde baslangic icin bu sorunlar bana fazla gibi geldi.

Sanirim esinizin sizin kiymetini bilmeye ihtiyacı var. Bi süre ailenizin yaninda kalacağınızi evlilik hakkinda düşünmek istediğinizi söyleyip gitseniz? Ters mi teper acaba yoksa pisman mi olur

Canim ayni seyi bende yasadim... ama biz nikahli deildik sadece nisanliydik... acikcasi ben yuzuk fln herseyi firlattim yuzune... ama oda bana ispatladi kendisi yaxmadgni... ama onu yapan arkadasyla ne knusturdum ne hsy yani... esime no sunu bile.degistirdimm. rehberinden istemedigim kisilerin npsunu sildim.. firsat bu firsat ya. ama esim cok kotu olmstu kac.gun uyku uyumadi beni ole aglarken gordgu icn fln.. acikcasi kendinde dedigin gibi. Esin seni kaybetmekten korkmuyor. Bence ufak bir blofu hakedior ama giden gitmistir triplerine girersede emin ol o evlilik zaten yurumeyecekti... nisanliyken bir erkek gozunun icine bakmali... evlendikten snra monotonlasir hersy nisanlyken deil... buda benim nacizane fikrimmm... karar snn tbi yne

önce konuyu okudum sonra güncellemeyi,
burda yazılanların genelinden farklı bir şey söylemeyeceğim.
sen eşine burada iftira atıldıgını söyleyerek içine su serpiyorsan devam et sonuçta
kimse kimsenin mutsuzluğunu istemiyor.
buraya bu konuyu açarak çok iyi yapmışsın, aslında amacı seni korumak olan,
olaylara dışarıdan bir gözle bakıp yorum yapan, her şeyden önemlisi uzuuuunca yazdıgın
ama zahmet edip bir paragraf bile koymadıgın yazını okuyup bir anlamda senin için emek veren
insanlara haksızlık yapmışsın.
onlar sayesinde eşini aklamışsın.
arkadaşlık siteleri de kim nereden girmiş bilgilerini verelim diye deliriyorlardı öyle mi?
sen gerçeklere gözleri kapa, hatayı arkadaşına at, olmadı burda yazan üyelere at, at da at
hayırlı evlilikler, diyecek bişey yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…