slm kızlar nasılsınız ne war ne yok???
Selam caanım iyiyis teşekkürler .
Asıl sen nasılsın nerelerdesin ?
sesin çıkmadı bur ara . her şey yolundamı ?
ekincim neden protokol değiştiki.ben uzun protokol lucrin kullanıyorm.o da dengemi bozdu.başım ağrıyor,kasılma yapıyor.(((
inşl canım inşlllllllllllll
bakalım bekleme sürecinde bir şeyler olursa süper olur :))
iyi tutmuş tahliller yanlız
çok değil mi ya
bakalım canım kısmet diyoruz .
Konuştuk bugün uzun uzun . ikincisinde inşl her şey daha güzel olur diye ümid ediyorum .
kısmetten ötesi olmuyor şans bakalım denicez
sende iğnelerinin saatini falan aksatma sakın ama ha
gelişmelerden de haberdar et mutlaka bizi
Yumurtlamamı yeterli bulmadı o yüzden kısa protokol kadındada sorun oldumu kıs tercih ediliyor.Biz hem erkek hem kadın infertilitesiyiz artık.Rabbim herkese merhamet eylesin içinde banada ..
kızlar nerdesiniz ya((lucrini kullnmaya başlayalı 9 gün oldu bugün regl oldum cuma günü yani 3.gün tekrar istanbula geliyorum sanırım bu sefer yumurta büyütücü iğnelere başlayacaklar zaman geçtikçe o gün yaklaştıkça heycanlanıyorum:))))hadi baklım hayırlısı
kızlar nerdesiniz ya((lucrini kullnmaya başlayalı 9 gün oldu bugün regl oldum cuma günü yani 3.gün tekrar istanbula geliyorum sanırım bu sefer yumurta büyütücü iğnelere başlayacaklar zaman geçtikçe o gün yaklaştıkça heycanlanıyorum:))))hadi baklım hayırlısı
Uzun yolu yarıladın sonu mutluluk olur inşallah...
Bende adeti bekliyorum az kaldı sonra iğnelere başlarız kısmetse...
hepimiz için hayırlısı olsun yarın 3.30 da merkezdeyim:::::::::::))))))))))))))))))))))))
selam arkadaşlar, hayırlı cumalar.
biz bu ayki adetimin 21. günü burun spreyiyle başlıoyoruz inşallah yani kasımda, sonra kasım adetimle de estrofem tablet, sonrasında herşey yolunda giderse transfer inşallah :)
Selam kızlar napıosunuz ?
her şey yolundamı herkes iyimi .:)
kızlar slmmm cumanız mubarek olsn dualarınız kabul olsn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?