• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri IVI Tüp Bebek Merkezi ile yola çıktım ...

canım bu dondurulmuş tedavisi diğerine göre nispeten daha kolay, mesela sadece 3 defa kontrole gidiyorsun bu tedavide. normal uzun protokolde haftada 3 kontrole gittiğin bile oluyor. eşim onların hepsine gelmişti, bence sen de engelleme gelsin :))

bu arada tüp bebek özel bölümde "yıldız avcısı bir kadının güncesi" diye bir topic im var benim. yaşadıklarımın hepsini orada anlattım. o topic de güzel dostluklar kurduk.. sen de bilgilenmek veya kafa dağıtmak istersen genelde ordayız bilgine
:)

Merhaba Kızlar ;
uzun zamandır girmiyordum buraya . Tedavi sonrasında kendimi toplamak adına uzak kaldım . bir süre hiç düşünmemeye çalıştım bu olayı . ve kendimi işime ve derslerime verdim . sizleri çok merak ediyordum dedim canlarıma bir bakayım inşl müjdeli haberler vermişlerdir diye geldim :)

Evet canım biri çatlayınca tedaviyi yarıda kesti Emre bey..Buradan okudğum kadarıyla bu tür durumlarda devam eden doktorlarda varmış Ayrıca e2 diye bi hormonun takibiyle yapılıyormuş bu çatlama takibi emre bey sadece ultrasyon kullanıyor hormon tahlili falan yaptırmadı.Ivıden iyice hevesim kaçtı diyebilirim.

Selam Ekincim .
tedavinin yarıda kalmasına inan bana çok üzüldüm . ama bazen tüp bebek tedavisi esnasında böyle terslikler olabiliyor . sakın umudunu yitirme . doktorun gerekli kontrolleri yaptıktan sonra yeni tedavin için hazılan canım benim . biz bu yola neler neler yaşadık gördük bunlarımı aşamicaz Allah Aşkına :)
miniğin için kendini topla kafandaki tüm soru işaretlerini kaldır . sormak istediğin ne varsa doktorun ile konuş . Emre bey iyi bir doktor ve eminim ki sana gereken açıklamalarıda yapacaktır .

ekin seni takip ediyordum son durum için üzüldüm senden önce aynı şekilde benimd etedavim iptal oldu.nasıl bi hayal kırıklığı yaşadım biliyorum.tedaviye başlayabilimek bile benim için başarı yani o durumdayım.

benim tedavi sürecimdede kan tahliline bakılmadı???bakılmasımı gerekiyormuş..hiç bir bilgim yok bu konuda.

canım normalde her gittiğinde kan alıyorlarmı bilmiyorum ama ben hemen hemen her gittiğimde kan verdim . ama tam olarak ne zaman vermeye başlamıştım bilmiyorum . hormonlarını kontrol etmek amacı ile kan tahlili yapıyorlar diye biliyorum ben. ama tabi herkes aynı olmuyor belki de başka bir sebebi vardır .

kızlar transfer oldu 12 gün geçti kanamam olmadı o kadar ümitlenmiştim ki ama olmamış:(yıkıldım ya o kadar moralim bozukk ki anlatamam

canımsın ya :((((((((((((( öyle üzüldüm ki anlatamam . içimi acıttın inan bana :(((
lütfen moralini bozma biliyorum kolay bir sürec değil ama atlatacaksın canım benim . bu sonuç hiç bir şeyin sonu değil . lütfen bırakma kendini . ama bir süre dinlenme sürecine gir düşünme bunları canım . uzak kalmak ta iyi geliyor emin ol buna :)
ikincisine birlikte başlarız canım kısmet olursa yine destek oluruz birbirimize lütfen dikkat et kendine .

sağol canım hemen oraya geçiyorum :):):)

canım benim sende hoş geldin aramıza o zaman .
nasıl geçti ilk görüşmen . neler konuştunuz . tedavine ne zaman başlıyorsun .

Ivı yle yola çıkan biri, bir kişide pozitif sonuç aldım diyip bize umut versin yaaaaaaaaaaaaa!
Kaç kişi olduk şurda hepmi umutsuz vakalarız anlamadım ki..

Bu arada kimse benden istemedi ama rahim filmi çektirmeye karar verdim bu çikolata kisti bir yapışıklık,tıkanıklık yapmışmı? birde rahim ne durumda bilmek istiyorum.Bu ayı es geçtim zaten psikolojimde yeni bir tedavi için hazır değil.Rabbim hayırlısını nasip etsin..

Allah hepinizin gönlünüze göre versin.Benım de IVI de 2.denemem insallah iyi bir sonucla ayrılırız.Şu anki dr.um Erdal bey, bu denemede yumurtalarım tedavıye gec yanıt verdığı ıcın sürecim biraz uzadı, hayırlısıyla çarşamba günü opu olacağım.

Selam canlarım Nasılsınız . dilerim herkes iyidir ve her şey yolundadır .

Kızlar biraz sabır lütfen . üzülmek yok biliyoruz ki kısmetten ötesi olmuyor . inanıyorum ki bizler istediğimize er ya da geç kavuşacağız .
Dilerim rabbim birincide olmayanlara ikinciyi deneme fırsatı verir. ve ikinci seferde yüzü güler :((

bende Ivı de tüp bebek den olumlu sonuç alan arkadaşlar ın yorumlarını okumak istiyorum ama yok galiba :(
doktorum emre bey kendisi çok ilgili ve pozitif br doktor her detayı en ince ayrıntısına kadar sabırla anlatıyor, sizlerin yazılarınızda yazmış olduğunuz gibi..kesinlikle tavsiye ediyorum
ama başarı oranları konusunda kafamda soru işaretleri var.
forumda son yorumlar ekim kasım ayında görünüyor.sonrasındainşallah sizlerden gebe kalan arkadaşlar olmuştur.
tecrübelrinizi paylaşırsanız çok sevinirim kızlar

en son aralıka kalınmıs kızlar benım sıze ıhtıyacım var ptesı op um olacak nerdesiniz.....

en son aralıka kalınmıs kızlar benım sıze ıhtıyacım var ptesı op um olacak nerdesiniz.....

Tedavin hayırlı olsun umarım pozitif sonuçlanır.Emre bey vicdanı yüksek bir doktor tanıdığım kadarıyla ama tecürbesini bilmioyrum çünkü benim tedavim bir yumurtanın erken çatlamasıyla iptal edildi.Yani sonu göremedik.Bizde çift taraflı sorun olduğu için

zor hasta grubundayız.Şuan değil ama ilerde yine denersem bu yüzden umut yada bahçeci olsun isterim.

Tedavin hayırlı olsun umarım pozitif sonuçlanır.Emre bey vicdanı yüksek bir doktor tanıdığım kadarıyla ama tecürbesini bilmioyrum çünkü benim tedavim bir yumurtanın erken çatlamasıyla iptal edildi.Yani sonu göremedik.Bizde çift taraflı sorun olduğu için

zor hasta grubundayız.Şuan değil ama ilerde yine denersem bu yüzden umut yada bahçeci olsun isterim.

cnm ya allahım hakkında hayırlısını versın belkı de kendılıınden olur.allahtan umıt kesılmez.Ben Erdal beyın hastasıyım cnm ptesı opum olcak hayırlısı ınsallah...

cnm ya allahım hakkında hayırlısını versın belkı de kendılıınden olur.allahtan umıt kesılmez.Ben Erdal beyın hastasıyım cnm ptesı opum olcak hayırlısı ınsallah...

Merhaba transferin oldumu güzelim..
İnşallah pozitif sonucunu duyarız..
Rabbim nasip eylesin.. :emir_bebek:

asla tavsiye etmiyorum gidipte tek bir olumlu sonuç alanı görmedim.ama erdal beyi tanımıyorum onun tedavileri ile ilgili bir bilgim yok.

Herkese Merhaba Arkadaşlar ;
dilerim başlığı takip eden arkadaşlar bekledikleri mutluluğa ulaşmışlardır .
bu konuyu ben açtım , fakat tedavimden sonra buradaki psikolojiyi kaldıramadım ve konuyu takip edemedim . her şeyden uzak kalıp kendimi toparlamaya çalıştım .
ben ilk denememde hüsrana uğradım ve 2. deneme için gün sayarken çok farklı bir durum ile karşılaştım .
ve başka bir hastalık nedeni ile uzun süre tedavi gördüm . bebeği düşünecek zaman bile olmadı , Allah kimseye dermansız dert vermesin , insan birden dünyasını değiştiriyor .

şimdi her şey düzelmeye başladı ve 2. denemem için toparlanmaya çalışıyorum .
hep söylediğim gibi ben 1. denemem deki sonucu kısmet değilmiş diyorum ve İVİ ile ilgili olarak en ufak bir soru işareti yok kafamda 2. denememide orada yapmak istiyorum .
şimdilik maddi olarak sıfır durumdayım ve kendimi ayarladığımda 2. tedavime başlayacağım .
şu anda İVİ de tedavi gören var mı merak ettim .

Allah herkesin emeklerinin karşılığını versin dilerim ki , Hasretlik çok zor ...

:93:

merhaba arkadaşlar bende ivi de tedavi oluyorum haziran ayında ilk denememizi yaptık ne yazık ki kimyasal gebelikle sonuçlandı:( bu ay dondurulmuş denedik ama ne yazık ki sonuç negatif bu gün ivi deydim erdal beyle konuştuk bize ikinci deneme için uzun protokol önerdi ama kafam çok karışık.aslında merkezle ilgili herşey pozitif gibi ama yine de iki denemeninde negatif sonuçlanması ve sizlerinde anlattıkları kafamda ki soru işaretini iyice büyüttü ne yapsam tekrar iviyle mi devam etsem yoksa başka biryer mi... bilemiyorum!

Herkese Merhaba
Emre Bey önderliğinde tüp bebek tedavisi gördüğüm süreçte tedavim olumlu sonuç alırsa buraya yazmak istedim. VE yupppi şuan 1 aylık hamileyim. Öncelikle okuyucuların bilmesini isterimki tüm tedavi gören arkadaşlar bu siteye yorum yazmadığından başarı oranı anlamında bu yorumlar pek dogru olmayacaktır. Ama biliyorumki okuyunca etkilenmemek ne mümkün. Zaten bu nedenle yazacağıma söz vermiştim.
Emre Bey sayesinde hamile kalmış iki yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine Emre Bey'in bulunduğu hastaneye ivi tüp bebek merkezine gittim. Benim iviye gitmemim tek nedeni Emre Bey'dir. Zaten kendisiyle tanışıncada doğru bir karar olduğunu anladım. İlk tüp bebek denememiz ve ben şuan 1 aylık hamileyim. Kendisine buradan tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Emre Bey'in yüzünde güller açan sevgili asistanı GÜL hanımada buradan sevgilerimi iletiyorum.

İvi tüp bebek merkezine gelince bazı yaklaşımları hoşumuza gitmedi. ama yukarıda da belirttiğim gibi ben ivi tüp bebek merkezine değil EMRE BEY'e gittim. Operasyonla ilgili süreçte hiçbir sıkıntımız veya beni endişelendiren bir durum olmadı. Bizi rahatsız eden kurumun bazı yaklaşımlarıydı. Bu nedenle ivi yorumu yapmayacağım.

(sorunumuz morfolojiydi)

Back