Emre beyle görüştüm sonunda ..Cumartesine kadar bekleyelim dedi şimdi laçla müdahale edersek süreç iyice uzayabilir dedi ben durmadım tabi az önce civanperçemi içmiştim.:)
Adeti dört gözle bekleyeceğim aklıma gelmezdi.
selam canlar kaç gündür yazamıyorum.geçen cuma gittim ve gonal f ye başladık.yarın yine kontrolüm var:)))istanbul yolları:)))sanırım pazar yada pazartesi mikro tese ve yumurta toplama işlemi bayılcammmmmm:))))))rapor aldım ben de git gel derdi olmasın diye.sonucu size yazarım kızlar:)))))nolur bana dua edin emi ya çok ihtiyacım var çünkü
buralarda kımseler yok cnm bnde kımse yazmayınca yazmıorm sen nasılsn?
selam canlar kaç gündür yazamıyorum.geçen cuma gittim ve gonal f ye başladık.yarın yine kontrolüm var:)))istanbul yolları:)))sanırım pazar yada pazartesi mikro tese ve yumurta toplama işlemi bayılcammmmmm:))))))rapor aldım ben de git gel derdi olmasın diye.sonucu size yazarım kızlar:)))))nolur bana dua edin emi ya çok ihtiyacım var çünkü
merhabalar bende ıvıde erdal beyin hastasıyım.ramazan bayramından sonra başladık.doktorumdan ve çalışanlardan çok memnunuz.yarın kısmetse tüp bebek için yumurta toplamı işlemi yapılıcak rabbimden hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.herkese bol şans. rabbim yolumuzu açık etsin
Canım bende ara ara giriyorum . iş güç yoğundu bu bayram tatili iyi geldi evde dinleniyorum şimdi . naptın sen varmı bir gelişme ?
yok cnm ya tıroıtten ılac kullanıorm cok bı problem degıl o gectı.3-5 kılom kaldı gıdıcı ondan sonra tekrar gorusmeye gıtcem sonra bakalım nolcak.sn nasılsn ne war ne yok
ekin 79 selam
yumurtalar 19-20 mm olunca çatlatma iğnesi vuruluyor. doktor neden sana erkenden vurduracakki 6-ve 13 mm de yumurta çatlatma iğnesi için çok erken bence doktoruna sorsana menogana 2-3 gün daha devam etme gerekmezmi sanki çok erken geldi bana sence
selam ekin tekrar sendedemi polikistik over var bir yumurtan diğerlerine göre 2 kat gelişmiş onu engellemek amacıylamı.. seninde kasıklarında ağrı oluyomu yumurtalar büyürken ? göbeğinden vurunuyosun değilmi senin durum farklıymış? yumurta çatlamasını önleyici iğne vurduracak sonra menegona devam sanırım en sondada prgnlmiydi yumurta catlatıcı iğne verir sanırsam değilmi? emre beymiydi doktorun
Selam kızlar ,
nasılsınız ne var ne yok Ekin cim 4 yumurta az değil . hepsi sağlıklı büyüsünde 1 tane olsun ne olcakki :)))
hadi bakalım az kalmış biraz daha sabır güzel haberlerini bekliyoruz... :))))
Ivıdeki tedavim gelişimi önden giden yumurtanın çatlaması sonucu bugün itibariyle iptal edildi.Nasip olmadı.
nasıl yaaaaaaaaa((
canım ne oldu yumurtan çatladı ama diğerleri ile devam edilemedimi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?