Tüp Bebek Merkezleri IVI Tüp Bebek Merkezi ile yola çıktım ...

ay 2 güncük gecikmeye gecikme demem ben :) civanperçemini geçen ay içtim. 51. günümde regl oldum.. kimyasaldan sonra düzenim çok şaştı benim ama ilaçlar her bünyeye farklı etki yapıyor şekerim. bence kafana takmamaya çalış ve papatya çayı iç bol bol. rahatlatıcı etkisi var :)

selam canlar kaç gündür yazamıyorum.geçen cuma gittim ve gonal f ye başladık.yarın yine kontrolüm var:)))istanbul yolları:)))sanırım pazar yada pazartesi mikro tese ve yumurta toplama işlemi bayılcammmmmm:))))))rapor aldım ben de git gel derdi olmasın diye.sonucu size yazarım kızlar:)))))nolur bana dua edin emi ya çok ihtiyacım var çünkü

Akşam 5 gibi adet oldum umarım yarına randevu alır giderim ve ne olacaksa olur artık beyim yoruldu şimdiden

Hadi hadi az kaldı bebişi göbişe kondurmana

recducy Allah yardımcınız olsun canım, inşallah hiç pürüz çıkmadan su gibi hallolur işleriniz.

ekincim senin de gözün aydın. haydi bakalım hayırlısı olsun :)

merhabalar bende ıvıde erdal beyin hastasıyım.ramazan bayramından sonra başladık.doktorumdan ve çalışanlardan çok memnunuz.yarın kısmetse tüp bebek için yumurta toplamı işlemi yapılıcak rabbimden hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.herkese bol şans. rabbim yolumuzu açık etsin

buralarda kımseler yok cnm bnde kımse yazmayınca yazmıorm sen nasılsn?

Canım bende ara ara giriyorum . iş güç yoğundu bu bayram tatili iyi geldi evde dinleniyorum şimdi . naptın sen varmı bir gelişme ?

canım yolu yarıladın kız nerdeyse :))))) hadi bakalım az kaldı seninde . inşl kalan günlerde su gibi akıp geçer güzel haberi alırsın sonunda :)

canım inşl toplama işlemin sorunsuz devam eder. az kalmış seninde . sonucunu bildir mutlaka bizlere ...

Kızlar selam
Malesef bu kistten dolayı sadece 2 yumurtayla yola çıkıyor gibiyiz.Gibiyiz çünkü pazartesine kadar menagon iğne ve femara kullanıp yumurtaların ilaçlarla gelişip gelişmediğine bakılacak yani yine tedaviye başladım diyemiyorum.Nasip..

merhabalar herkese...benim yumurta toplama işlemi sorunsuz 2 embriyo ile sonuçlandı.bugün allahın izni ile transferim gerçekleşti.12 gün sonra haftaya cuma sonucumuz belli olucak inşallah...erdal bey ve ekibine aynura özgeye çok çoooook teşekkür ederim.bizi hiç yanıltmadılar.allah yar ve yardımcımız olsun

Bugün ki kontrolde yumurta sayım 3+1 oldu.Kistli solda 3 tane ilginç hala çalışıo canım benim
3 tanesi 6 mm biri 13 mm yarın menogon+çatlatma önleyici iğnemide olup çarşamba tekrar kontrol gideceğim.

ekin 79 selam

yumurtalar 19-20 mm olunca çatlatma iğnesi vuruluyor. doktor neden sana erkenden vurduracakki 6-ve 13 mm de yumurta çatlatma iğnesi için çok erken bence doktoruna sorsana menogana 2-3 gün daha devam etme gerekmezmi sanki çok erken geldi bana sence

Canım çatlama önleyici iğne vurulucam o 13 mm catlamasın diye diğerlerinin gelişimii bekleticez onada

selam ekin tekrar sendedemi polikistik over var bir yumurtan diğerlerine göre 2 kat gelişmiş onu engellemek amacıylamı.. seninde kasıklarında ağrı oluyomu yumurtalar büyürken ? göbeğinden vurunuyosun değilmi senin durum farklıymış? yumurta çatlamasını önleyici iğne vurduracak sonra menegona devam sanırım en sondada prgnlmiydi yumurta catlatıcı iğne verir sanırsam değilmi? emre beymiydi doktorun

Sanırım protokol senin dediğin gibi devam edecek.bende pko yok çikolata kisti var.Ama 3 yumurta kistin olduğu tarafta oluştu.Başta 2 yumurta idi şimdi 4.

Selam kızlar ,
nasılsınız ne var ne yok Ekin cim 4 yumurta az değil . hepsi sağlıklı büyüsünde 1 tane olsun ne olcakki :)))
hadi bakalım az kalmış biraz daha sabır güzel haberlerini bekliyoruz... :))))

1Tanesi 18 mm çok önden gidiyor diğer 3ü 9 mm çatlatma önleyici iğnelerle baskılamaya çalışıyoruz ama sanırım onu gözden çıkardık çatlayıp diğerlerini etkilemezse devam edeceğiz. c.ertesi belli olacak.benim belirsizliğim bitmio bi türlü..

Ivıdeki tedavim gelişimi önden giden yumurtanın çatlaması sonucu bugün itibariyle iptal edildi.Nasip olmadı.

nasıl yaaaaaaaaa ((
canım ne oldu yumurtan çatladı ama diğerleri ile devam edilemedimi ???

Evet canım biri çatlayınca tedaviyi yarıda kesti Emre bey..Buradan okudğum kadarıyla bu tür durumlarda devam eden doktorlarda varmış Ayrıca e2 diye bi hormonun takibiyle yapılıyormuş bu çatlama takibi emre bey sadece ultrasyon kullanıyor hormon tahlili falan yaptırmadı.Ivıden iyice hevesim kaçtı diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…