Tüp Bebek Merkezleri IVI Tüp Bebek Merkezi ile yola çıktım ...

canım benim lütfen üzülme...rabbim hayırlısını verdi böyle düşün...senin için bu hayırlıydı...benim yaşadıklarımıda biliyorsun...insan zamanla unutuyo tatlım..alışıyorsun sonuca...ilk gün biliyorum berbat gelgitler yaşıyorsun ama sonraları hepsi geçiyo...o yangın külleniyo güzelim...bu dünya sen varsan vaar sen yoksan hiç bişeyin önemi yok biliyorsun...herşeyden önemlisi senin sağlığını n yerinde olması..tamammı üzülmek yok güzelim..sağlıklarımız yerinde çok şükür...gerisi boşşşş...

herkese çok teşekkür ederim kızlar ...Allah razı olsun hepinizden (
teli falan kapattım evde uyudum bütün gün insanlara verecek cevabım bile yok çünkü (((
çok kötü bir durum cidden rabbim hiç kimseye ama kimseye yaşatmasın diliyorum ki ...

cnm bnm dun butun gn aklımdaydın bazı nedenlerden dolayı gıremedm ama hep dua ettm senn ıcın gercekten solıcak fazla bısey yok bnde cok uzgunum ınsallh en kısa zamanda bugunlerı gerıde bırakırsn...kıb aeo cnm bnm.. :Saruboceq:

canım kesinlikle umudunu kaybetme. senin en büyük destekçin umudun inancın olacak oncelikle buna inan.
maddi olarak da Allah bir şekilde karşınıza güzel fırsatlar çıkarır yine deneme şansını yakalarsınız. burada okuyorsun biliyorsun hemen ilk tüp bebekte hamile kalamayanların sayısı daha fazla. bunlar bir süreç Allah daha beterinden saklasın. tüp bebeği bile deneme şansı olmayan o kadar insan var ki ...
Allah yardımcın olsun canım kendine dikkat et.

Kızlar hepinize destek için ayrı ayrı teşekkür ediyorum tekrar.
bugün daha iyiydi her şey .
insan kabulleniyor zaman geçmeden bunu anladım ...
ben zaten pek her şeyi dışarıda yaşan biri değilimdir .
bunu da içimde atlatıp gideceğim sanırım .
sizleri takip edeceğim yine her gün merakla .
dualarım sizlerle kızlar müjdeli haberlerinizi alıcaz burdan hep birlikte .
ben şimdilik eşim için ve kendim için bitkisel kürlere başladım bugün.
kanamam da hala devam ediyor uzun sürdü ama ağrılarda başladı .
yarın da bitmezse doktorumu aricam uzun sürmesi de pek hayra alamet değil sanırım .
yada biraz daha beklerim önümüzdeki hafta gidicem merkeze muayene için .
nedeni araştırılacakmış .
gidincede ikincisi için konuşucam belki yılbaşından sonra bir kredi çeker yine başlarız ...

kızlar bu haftaya da basladık cumartesı gunu kımler merkezde olacak benım randevum 9.30 da..a.s.

insan alışıyo tatlım..ama sakın üzülme...biliyomusun ben hamileymişim...gördün mü mucizeyi....sende de olacak hiç üzülme...

insan alışıyo tatlım..ama sakın üzülme...biliyomusun ben hamileymişim...gördün mü mucizeyi....sende de olacak hiç üzülme...

inanmıyorum canım ya ciddisin dimi :)))))))))))))))))))))))))))))))
inan bana çok sevindim canım sana demiştim dimi test yap diye mucize olur demiştin :)))
al sana mucize işte ...
Allahım ya innamıyorum :))))

canım Allah tamamına erdirsin inşlllllllllllllll kendine çok dikkat et hoplama zıplama iyi bak bebişe .
ne kadarlık peki doktora gittin mi
nasıl anladın :))

cnm nerelerdesn merak ettım snı nasıl oldun?

canım buralardayım valla işlerim yoğun .
birde kafamı dağıtmaya çalışıyorum .
eşime ve kendime kür hazırladım bu ayı böyle geçirecem sanırım .
önümüzdeki hafta doktor çağırmıştı gidicem sebebi araştırıcakmış .
bilmiyorum kafam karıştı ...

allh yardmcın olsn cnm dagıtaya calıs tbı kafanı hyırlısı hayatm dıkkat et kndıne.opuyorumnanaktan

allh yardmcın olsn cnm dagıtaya calıs tbı kafanı hyırlısı hayatm dıkkat et kndıne.opuyorumnanaktan

sen napıosun canım peki nasıl gidiyor ?
gelişmelerden haber ver bakim
ben ilgilenemedim bu aralar hiç bir şeyle ancak kendime geliyorum :)

sen napıosun canım peki nasıl gidiyor ?
gelişmelerden haber ver bakim
ben ilgilenemedim bu aralar hiç bir şeyle ancak kendime geliyorum :)

bnde suan bısı yok cnm sen gel kndıne waktım wr bnm daha bu cumrtesı randewum bakalım sonuclara ne dıcek dktr sanırım tsh yuksek kılo alımım ondan olabılır.

hımmm
canım valla bu tedavi süresincede eğer bünyen müsait ise kilo alırsın ilaçlardan söylim sana .
çok dikkat et yediklerine .
ben gereksiz yere iyi gelir bir ton şey yedim pis boğaz oldum çıktım
şimdi hiç bir kıyafetim olmuyor .
10 kilodan fazla kilo aldım ((
şimdi yediklerime dikkat ediyorum aldığımı vermem lazım :)

aynn ya wermeye calıyom bakalm sonum nlcak (

Duruşah senin durumun içime umut depoladı.Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.İnan çokk sevindim..Rabbim nazarlardan esirgesin sizi

duruşah hayırlı olsun.allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah diyorum.kızlar bugün iğneye başlıyorum.offff çok acıtıyormuş ya zaten hiç sevmem iğneyi((bu bebiş bir doğsun göstercem ona ben:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…