• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri IVI Tüp Bebek Merkezi ile yola çıktım ...

duruşah hayırlı olsun.allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah diyorum.kızlar bugün iğneye başlıyorum.offff çok acıtıyormuş ya zaten hiç sevmem iğneyi:(((bu bebiş bir doğsun göstercem ona ben:))))

Sonu tatlı olacak bu acıya can kurban..Rabbim pozitif sonuc versin inşallah..
Senin doktor emre beymi?erdal beymi?
Uzun prtokollemi tedaviniz.Ay bende o aşamaya bi gelsem hayırlısıyla İnşallah

Sonu tatlı olacak bu acıya can kurban..Rabbim pozitif sonuc versin inşallah..
Senin doktor emre beymi?erdal beymi?
Uzun prtokollemi tedaviniz.Ay bende o aşamaya bi gelsem hayırlısıyla İnşallah

inşallah canım.benim ki uzun protokol.dr.um emre bey:)))gelirsin zaman su gibi akıyor inan.

Duruşah senin durumun içime umut depoladı.Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.İnan çokk sevindim..Rabbim nazarlardan esirgesin sizi :nazar:

canım seninde güzel haberlerini alırız inşl böyle :)

duruşah hayırlı olsun.allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah diyorum.kızlar bugün iğneye başlıyorum.offff çok acıtıyormuş ya zaten hiç sevmem iğneyi:(((bu bebiş bir doğsun göstercem ona ben:))))

acı yok acı yok :):)
güzel şeyler düşün bebeğini düşün hiç acımaz :)
hayırlı olsun diyorum o zaman canım tez zamanda sonuca ulaşırsın inşl
hangi iğne ile başladın ?

inşallah canım.benim ki uzun protokol.dr.um emre bey:)))gelirsin zaman su gibi akıyor inan.

Recduy nasıl gidiyor iğneler kaç gün devam edecen adetimn kaçıncı günü başlattı sana
ayy meraktan ölecem iğne yüyeceğim günleri iple cekiyorum..
Ahh velet ahhh senin yüzünden hep:)

aselcim neler yapıyorsun.merak ettim seni.bu hafta erdal beyle görüşcektin gittin mi canım:nazar:ihmal etme sakın:nazar:
kızlar sizlerden naber:nazar:hu hu kimse yok muuuuuu:gitme:

Recduy nasıl gidiyor iğneler kaç gün devam edecen adetimn kaçıncı günü başlattı sana
ayy meraktan ölecem iğne yüyeceğim günleri iple cekiyorum..
Ahh velet ahhh senin yüzünden hep:)

canım benim bugün 2.gün oldu başlayalı regl olana kadar devam sonra bu iğneyi kesmiycekler başka bir iğne daha vercekler:((((kevgire döncem anlıyacağın:(((

bu arada eşimin genetik testlerinden y kromozomu ile ilgili hiçbir sorun çıkmadı.şimdi bir test daha var onun sonucunu bekliyoruz inşallah ondada birşey çıkmazsa sırada mikrotese var ki düşündükçe stresten bayılcak gibi oluyorum:nazar:

bu arada eşimin genetik testlerinden y kromozomu ile ilgili hiçbir sorun çıkmadı.şimdi bir test daha var onun sonucunu bekliyoruz inşallah ondada birşey çıkmazsa sırada mikrotese var ki düşündükçe stresten bayılcak gibi oluyorum:nazar:

hyrlısı olsn cnm bn ama :))bakalm bn napcam eyvahedigeldismile

Selam kızlar nasılsınız .
bu aralar uğramaadım pek bilerek ama aklım hep sizdeydi :(
biraz kendime geleyim dedim .
şimdi daha daha iyiyim çok şükür toparlandım tamamen .
bu hafta kontrole gidicem ikincisi için konuşucaz bakalım .
eğer dediğim gibi diyat konusunda bir indirim yaparlarsa ikincisinede aralık gibi falan başlamayı düşünüyoruz .
bu aradada sıkı bir diyete başladım vermem gereken 10 kilom var bana tedaviden hediye kalan .
:(
şimdilik buna odaklandım . bunun üzerine ikinciye başlarsam bu sefer daha çok kilo alırım diye ideal kiloma indikten sonra ikinci tedavime start verices inşl .

Hepinizi öpüyorum kızlar sizler olmasanız ben daha kötü olurdum . Allah hepinizden razı olsun .

eğer dediğim gibi diyat konusunda bir indirim yaparlarsa ikincisinede aralık gibi falan başlamayı düşünüyoruz .
bu aradada sıkı bir diyete başladım vermem gereken 10 kilom var bana tedaviden hediye kalan .
şimdilik buna odaklandım . bunun üzerine ikinciye başlarsam bu sefer daha çok kilo alırım diye ideal kiloma indikten sonra ikinci tedavime start verices inşl .

Hepinizi öpüyorum kızlar sizler olmasanız ben daha kötü olurdum . Allah hepinizden razı olsun .
canım diyet yapabiliyomusun peki...ben çok yiyorum ya...bir iştah bir iştah sorma..o kullandığımız hormonlaryaptı bunu...bende 7 kilo almışım çok canım sıkılıyo..bende bir göbek oldu sorma...hamile gibiyim aynı yaaa...deli olacam...

hoş geldin canım tekrar çok sevindim tekrar denemeyi düşünmene iyi haberleinide bekliyorum canımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Heryere yazdım bir cevap alamadım buraya da yazayım bari:D

emre beyle görüşmemizde uzun protokol döndü kısa protokole adetin 23 günü estrofem diye bi ilaca başlamamı ve bunu adet olana kadar kullanmamı adetin 3 günü kontrole gitmemi söyledi.Böyle işte

Birde transfer öncesi eşimden ve benden birtakım testler istediler antı HIV- HBsAg-antıHBS vs..
siz bunları nerde yaptırdınız.Bahçelievlerde oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim.
(sigortamız yok devlet hastanesinde yaptırabilirmiyiz)

canım diyet yapabiliyomusun peki...ben çok yiyorum ya...bir iştah bir iştah sorma..o kullandığımız hormonlaryaptı bunu...bende 7 kilo almışım çok canım sıkılıyo..bende bir göbek oldu sorma...hamile gibiyim aynı yaaa...deli olacam...

Selam canım
ee sen zaten hamilesin normal değil mi göbeğinin olması :))))))))))))
beslenmene dikkat et canım verirsin sonra ama şimdi diyet miyet yapma .
bende yediklerime dikkat ediyorum işte yapabildiğim kadar oda :)
bugün kontolüm vardı gittim .
görünürde bir sorun yok dedi Erdal bey
oda aynen kilo verirsen biraz iyi olur dedi ikincisine kadar hem daha iyi başlarız dedi .
bende şimdi tamamen buna odaklandım bol bol spor yapıorum bir an önce zayıflayayım diye :)

hoş geldin canım tekrar çok sevindim tekrar denemeyi düşünmene iyi haberleinide bekliyorum canımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Evet canım ikincisini hep düşünüyorduk ama işte maddiyat biraz zorluyordu .
bakalım en kısa zamanda aralık olmazsa bile ocak şubat mart ne zaman hazır olursak başlicaz . yine aynı yerde yine aynı doktor ile devam edicez bakalım hayırlısı olur inşl hepimiz için .

emre beyle görüşmemizde uzun protokol döndü kısa protokole adetin 23 günü estrofem diye bi ilaca başlamamı ve bunu adet olana kadar kullanmamı adetin 3 günü kontrole gitmemi söyledi.Böyle işte

Birde transfer öncesi eşimden ve benden birtakım testler istediler antı HIV- HBsAg-antıHBS vs..
siz bunları nerde yaptırdınız.Bahçelievlerde oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim.

canım selam
hayırlı olsun tedavin inşlllllllll sonunda müjde verirsin bizlere .
Devlet hastanesinde gidip doktor ile görüşürsen yaptırabilirsin canım .
ama eğer orada yaptıramazsan kızılay var oradada vardır mutlaka oralara bir sor normal yerlerden daha uygun fiyata yaptırırsın .
ama devlet hastanesinden normal bir randevu alıp gidersen durumunu anlatırsan doktorun yardımcı olur sana öncelikle bunu dene .

Selam canım
ee sen zaten hamilesin normal değil mi göbeğinin olması :))))))))))))
beslenmene dikkat et canım verirsin sonra ama şimdi diyet miyet yapma .
bende yediklerime dikkat ediyorum işte yapabildiğim kadar oda :)
bugün kontolüm vardı gittim .
görünürde bir sorun yok dedi Erdal bey
oda aynen kilo verirsen biraz iyi olur dedi ikincisine kadar hem daha iyi başlarız dedi .
bende şimdi tamamen buna odaklandım bol bol spor yapıorum bir an önce zayıflayayım diye :)

Evet canım ikincisini hep düşünüyorduk ama işte maddiyat biraz zorluyordu .
bakalım en kısa zamanda aralık olmazsa bile ocak şubat mart ne zaman hazır olursak başlicaz . yine aynı yerde yine aynı doktor ile devam edicez bakalım hayırlısı olur inşl hepimiz için .

canım selam
hayırlı olsun tedavin inşlllllllll sonunda müjde verirsin bizlere .
Devlet hastanesinde gidip doktor ile görüşürsen yaptırabilirsin canım .
ama eğer orada yaptıramazsan kızılay var oradada vardır mutlaka oralara bir sor normal yerlerden daha uygun fiyata yaptırırsın .
ama devlet hastanesinden normal bir randevu alıp gidersen durumunu anlatırsan doktorun yardımcı olur sana öncelikle bunu dene .

Sağol canım ya bugün hallettik bir laboratuarda perşembe sonuçları alacaz 250 tl tuttu..
Ben sana diyorum senin doğal yoldan olacak inşallahhhhhhhhhhh

canım çok sevindim tekrar başlayacağına ben hala devam iğnelere:(((

emre beyle görüşmemizde protokol döndü kısa protokole adetin 23 günü estrofem diye bi ilaca başlamamı ve bunu adet olana kadar kullanmamı adetin 3 günü kontrole gitmemi söyledi.Böyle işte

ekincim neden protokol değiştiki.ben uzun protokol lucrin kullanıyorm.o da dengemi bozdu.başım ağrıyor,kasılma yapıyor.:((((

Sağol canım ya bugün hallettik bir laboratuarda perşembe sonuçları alacaz 250 tl tuttu..
Ben sana diyorum senin doğal yoldan olacak inşallahhhhhhhhhhh

inşl canım inşlllllllllllll
bakalım bekleme sürecinde bir şeyler olursa süper olur :))
iyi tutmuş tahliller yanlız :(
çok değil mi ya

canım çok sevindim tekrar başlayacağına ben hala devam iğnelere:(((

bakalım canım kısmet diyoruz .
Konuştuk bugün uzun uzun . ikincisinde inşl her şey daha güzel olur diye ümid ediyorum .
kısmetten ötesi olmuyor şans bakalım denicez

sende iğnelerinin saatini falan aksatma sakın ama ha
gelişmelerden de haberdar et mutlaka bizi

Back