• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri IVI Tüp Bebek Merkezi ile yola çıktım ...

ekincim rüyana koptum:)))beni de bu aralar sürekli iğneyle koştuyorlar:))))dün giitiğim için bugün döndük istanbuldan.şu an hersey normal dedi.gonal f diye başka bir iğneye başladım 1 hafta 10 gün içinde eşim mişkro ese olcak tabi benimde yumrtalar toplancak ve heycandan ölüyorum:(((((

Ay canım hadi hayırlısı tedavin benden önce sonuçlanacak inşallah pozitif sonuçla hem umut hem destek olursun.Bende önümüzdeki hafta iğneli rüyalara geçerim:D

Şekerler IVI nın kendi forum bölümüne girdim pek paylaşım yok ben tedavim başlayınca orayada yazmayı düşünüyorum ..en azından bizden sonra orda tedavi olmayı düşünenlere fikir olmuş olur.Sizinde aklınızda bulunsun..

Ay canım hadi hayırlısı tedavin benden önce sonuçlanacak inşallah pozitif sonuçla hem umut hem destek olursun.Bende önümüzdeki hafta iğneli rüyalara geçerim:D

inşallah canım ya hepimiz için iyi olsun.çok çaba veriyoruz.emek veriyoruz maneviyatımızdan gidiyor maddiyatı söylemiyomurum bile.allahın takdiri neticede umarım çektiklerimizi görür bizi bebişlerle ödüllendirir.:nazar:

Merhabalar
Ben de IVI tüp bebek merkezinde ilk denememi Dr.Emre Karatekelioğlu ile yaşadım.Sonucumuz bizi çok mutlu etti.Allah hepimize bu duyguyu yaşatır inşallah!!!Çok etik,güven veren bir ekip.Ben bu ekibi kendi doktorum Kağan Kocatepe sayesinde tanıdım.Çok memnun kaldım.Görüşmenizi tavsiye ediyoruma.s

Ben adet olmak üzere dalgalı bir ruh halindeyim.Bu estrofem beni iyice depresif etti.
Gece rüyamda adet olmuşm ve h.sonuna denk gelmiş deli gibi doktoru arıyorum ilaçlara başlamakta gecikicem diye Emre bey tele çıkmıyor :D
Recduy sesin çıkmadı hala cuma randevun vardı nedir gelişmeler haberdar et bizi[/QUO:))))))))))
merak etme canım onlar hafta sonu bayram seyran her daim oradalar :)
bendede oluyordu bazen işte bilinc altı insanı alt üst ediyor .
gerçekten zor bir sürec sizi çok iyi anlıyorum .
Allah hepimizin yardımcısı olsun .
bu aralar olacaksan eğer iğne zamanına az kaldı yani :)))

ekincim rüyana koptum:)))beni de bu aralar sürekli iğneyle koştuyorlar:))))dün giitiğim için bugün döndük istanbuldan.şu an hersey normal dedi.gonal f diye başka bir iğneye başladım 1 hafta 10 gün içinde eşim mişkro ese olcak tabi benimde yumrtalar toplancak ve heycandan ölüyorum:(((((

canım az kalmış bak zaman ne kadar çabuk geçiyor dimi :))
Bende işlerime yoğunlaştım şimdi biraz boşlamıştım .
kasıma kadar yoğun bir sürecteyim kasımın 6 sında bitecek inşl .
diyetime devam ediyorum . 3 kilo verdim doktora gittikten sonra :))
hızla kilolarımı verip heriey yolunda giderse ikincisi için planlar kurmak istiyorum :)))
Merhabalar
Ben de IVI tüp bebek merkezinde ilk denememi Dr.Emre Karatekelioğlu ile yaşadım.Sonucumuz bizi çok mutlu etti.Allah hepimize bu duyguyu yaşatır inşallah!!!Çok etik,güven veren bir ekip.Ben bu ekibi kendi doktorum Kağan Kocatepe sayesinde tanıdım.Çok memnun kaldım.Görüşmenizi tavsiye ediyoruma.s

canım hayırlı olsun sonucun çok sevindim .
bende ilk denememi orada yaptım . sonuc negatif oldu ama ikincisi için de hazır olduğumda orada yapacağım .
merkezden doktorum dan ve çalışanlardan çok memnunum :)))

Bende herkese tavsiye ederim kesinlikle

Grade hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.Ayy Emre bey IVI ye geçti 3 gün sonra gittim hala tedavinin ucuna gelemedim ne şans bendeki yaa
Darısı bize dualarını esirgeme güzelim.

Son düzenleme:
Selam Kızlar ... Nasılsınız iyisinizdir inşl :)
kimsenin sesi çıkmamış bugün ...

Merhaba HANIMLAR ya ben bir gelişme sağlayamadımki bişiler yazayım adet belirtileri var ama adetim gelmiyor deliricem bu estrofem ilacımı yapıyor anlamadım.Sedefle görüştüm adet olmadan başlanıyormu diye:D off yaaa transfer bayrama denk gelecek olursa eşim erteletir kesin tedaviyi napıcam ben yaa.

Merhaba HANIMLAR ya ben bir gelişme sağlayamadımki bişiler yazayım adet belirtileri var ama adetim gelmiyor deliricem bu estrofem ilacımı yapıyor anlamadım.Sedefle görüştüm adet olmadan başlanıyormu diye:D off yaaa transfer bayrama denk gelecek olursa eşim erteletir kesin tedaviyi napıcam ben yaa.

ekincim sen bu ilaçla birlikte dk hapı ya da primolut-n falan kullanmadın mı?

Hayır canım sadece bunu verdi adetimi 25 ekim gibi bekliyordum biraz öne çekelim diyerek estrofemi verdi.Bayaa öne çekti :D

öne çekelim diye estrofem mi verdi.. hımm ya canım ilacı kaç gün kullanıcaksın onu söylemedi mi? emre bey uzun protokolde yasmin ya da primolut-n ile başlatıyor, senin uzun mu kısa mı prtokolün?

öne çekelim diye estrofem mi verdi.. hımm ya canım ilacı kaç gün kullanıcaksın onu söylemedi mi? emre bey uzun protokolde yasmin ya da primolut-n ile başlatıyor, senin uzun mu kısa mı prtokolün?

22 ekimde başla adet olunca bırak dedi.kısa protokol canım benimki

anladım tatlım. ben uzun protokolden bahsediyordum.

bu arada ben lucrin kullanmıştım o geciktirmişti adetimi kullandığım adet düzenleyiciye rağmen. sen emre beyle konuşsana.

Emre bey acil sağlık bakanlığına gitmiş cevap vermedi telefona sedef aratacak bekliyorum.Sağol yardımların için canım

amanın neden gitti acaba sağlık bakanlığına. şu tek çift embriyo olayı için gittiyse ne güzel olur. mesela çift konulmasına izin verseler ahh ahhh :)

Sanmam yoksa benim adet ondanmı gecikio yasa değişir umuduyla:D
sedef bir evrak götürmesi gerekti dedi bilmiyorum nedir

benimki hayal işte ekincim, bu bakanlık bizi baya zor durumda bıraktı...

kaç gün gecikmiş durumdasın?

benimki hayal işte ekincim, bu bakanlık bizi baya zor durumda bıraktı...

kaç gün gecikmiş durumdasın?

Ya çok değil 2 gün ama ilaçla öne çekelim demesine rağmen hala adet olmamam birde transferin bayrama kalma olasılığı beni telaşlandırıyor.

Emre beyle görüştüm sonunda ..Cumartesine kadar bekleyelim dedi şimdi laçla müdahale edersek süreç iyice uzayabilir dedi ben durmadım tabi az önce civanperçemi içmiştim.:)
Adeti dört gözle bekleyeceğim aklıma gelmezdi.

Back