Ben adet olmak üzere dalgalı bir ruh halindeyim.Bu estrofem beni iyice depresif etti.
Gece rüyamda adet olmuşm ve h.sonuna denk gelmiş deli gibi doktoru arıyorum ilaçlara başlamakta gecikicem diye Emre bey tele çıkmıyor
Recduy sesin çıkmadı hala cuma randevun vardı nedir gelişmeler haberdar et bizi[/QUO:))))))))))
merak etme canım onlar hafta sonu bayram seyran her daim oradalar :)
bendede oluyordu bazen işte bilinc altı insanı alt üst ediyor .
gerçekten zor bir sürec sizi çok iyi anlıyorum .
Allah hepimizin yardımcısı olsun .
bu aralar olacaksan eğer iğne zamanına az kaldı yani :)))
ekincim rüyana koptum:)))beni de bu aralar sürekli iğneyle koştuyorlar:))))dün giitiğim için bugün döndük istanbuldan.şu an hersey normal dedi.gonal f diye başka bir iğneye başladım 1 hafta 10 gün içinde eşim mişkro ese olcak tabi benimde yumrtalar toplancak ve heycandan ölüyorum
((((
canım az kalmış bak zaman ne kadar çabuk geçiyor dimi :))
Bende işlerime yoğunlaştım şimdi biraz boşlamıştım .
kasıma kadar yoğun bir sürecteyim kasımın 6 sında bitecek inşl .
diyetime devam ediyorum . 3 kilo verdim doktora gittikten sonra :))
hızla kilolarımı verip heriey yolunda giderse ikincisi için planlar kurmak istiyorum :)))
Merhabalar
Ben de IVI tüp bebek merkezinde ilk denememi Dr.Emre Karatekelioğlu ile yaşadım.Sonucumuz bizi çok mutlu etti.Allah hepimize bu duyguyu yaşatır inşallah!!!Çok etik,güven veren bir ekip.Ben bu ekibi kendi doktorum Kağan Kocatepe sayesinde tanıdım.Çok memnun kaldım.Görüşmenizi tavsiye ediyoruma.s
canım hayırlı olsun sonucun çok sevindim .
bende ilk denememi orada yaptım . sonuc negatif oldu ama ikincisi için de hazır olduğumda orada yapacağım .
merkezden doktorum dan ve çalışanlardan çok memnunum :)))
Bende herkese tavsiye ederim kesinlikle