Evet canım biri çatlayınca tedaviyi yarıda kesti Emre bey..Buradan okudğum kadarıyla bu tür durumlarda devam eden doktorlarda varmış Ayrıca e2 diye bi hormonun takibiyle yapılıyormuş bu çatlama takibi emre bey sadece ultrasyon kullanıyor hormon tahlili falan yaptırmadı.Ivıden iyice hevesim kaçtı diyebilirim.
ekin seni takip ediyordum son durum için üzüldüm senden önce aynı şekilde benimd etedavim iptal oldu.nasıl bi hayal kırıklığı yaşadım biliyorum.tedaviye başlayabilimek bile benim için başarı yani o durumdayım.
benim tedavi sürecimdede kan tahliline bakılmadı???bakılmasımı gerekiyormuş..hiç bir bilgim yok bu konuda.
kızlar transfer oldu 12 gün geçti kanamam olmadı o kadar ümitlenmiştim ki ama olmamışyıkıldım ya o kadar moralim bozukk ki anlatamam
sağol canım hemen oraya geçiyorum :):):)
en son aralıka kalınmıs kızlar benım sıze ıhtıyacım var ptesı op um olacak nerdesiniz.....
Tedavin hayırlı olsun umarım pozitif sonuçlanır.Emre bey vicdanı yüksek bir doktor tanıdığım kadarıyla ama tecürbesini bilmioyrum çünkü benim tedavim bir yumurtanın erken çatlamasıyla iptal edildi.Yani sonu göremedik.Bizde çift taraflı sorun olduğu için
zor hasta grubundayız.Şuan değil ama ilerde yine denersem bu yüzden umut yada bahçeci olsun isterim.
cnm ya allahım hakkında hayırlısını versın belkı de kendılıınden olur.allahtan umıt kesılmez.Ben Erdal beyın hastasıyım cnm ptesı opum olcak hayırlısı ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?