tsh yüksek olunca adet düzensizliği mi oluyor canım. benim kimyasal gebelikten sonra çok düzensizleşti 50 güne çıktı regl düzenim.. hormon testi yazdı kadın doğum dr um (emre beyi bana tavsiye eden dr) ama aralarında tsh yok. sadece E2 LH FSH bir de AMH.. aslında belirtileri kuru cilt kuru saç kilo alma falanmış bende hepsi var. en son geçen ekimde yaptırmıştım acaba tsh da mı istesem.
kaç kilosun sen melocum.. yani ben geçen seneye göre tam 10 kilo fazlayım. çünkü geçen ekim ayında sigarayı bıraktım o zamandan beri metabolizmam yavaşladı. emre bey kilo falan ver demedi hiç.. kilomla ilgili birşey de demedi ama ben gerçekten hayatımda hiç bu kiloda olmadım gerçekten tosun gibi oldum :))))) 1.60 boyum, 67 kilom maalesef
ben de en fazla 65 olmuştum ama çok kısa bir süre. bana bişi demedi işte ama diyecek gibi geliyor bu defa tedavi de şişiriyor biliyorsun. hayır olsun ne yazmışlar ya Allah korusun
melocum senin yaşın kaç, yumurta rezervin falan nasıl.. bunlar da önemli biliyorsun. mesela benim sağ yumurtalık tembel 2 yumurta falan çıktı ordan, neyse ki sol daha iyiydi, toplamda 11 yumurtam oldu ama 2 si küçüktü 9 tanesine işlem yapıldı.
ooooo yaşın çok küçükmüşsen çok şanslısın benden 10 yaş küçüksün nerdeyse ben de 31 i bitirip 32 ye giricem ekim sonunda :)
hımmmben 7. günümde idrar testi yapmıştım o kadar silik bir çizgi çıkmıştı ki gözümün içine sokmak zorunda kalıyordum. gölgemsi çok çok silikti rengi bile yoktu. sonra 9. gün kan testi yaptırdım o zaman 25 küsür bişiler çıktı, 11. gün düşmeye başladı değerim...
ama bence 7. günden itibaren kanda bişiler varsa çıkacaktır.
bugün kan testi yaptırsan çıkar aselcim ama yarın merkezde yaptırmak istersen yarını da bekleyebilirsin karar senin. ne olursa olsun hayırlısı olsun canım.
bir kaç saat idrarını tut istersen...sonra yap...eğer varsa silikte olsa çizgi çıkar bana göre...ama bbazılarında çıkmayabiliyomuş...görümcemin 10 gün gecikmiş adeti..idrar testi yapmış çıkmamış.12.günü hastaneye gitmiş kanda baktırmış hamileymiş meğer
cnm bnm gunaydın ama bu kadar yıpratma kndını bı gun kalmıs bosuna uzme canını test yapıpta yarını bekle bnce :Saruboceq:
cnm yasım 22 yumurta rezrvım allha sukur ıyı.
hımmm
ama biz insan oğlu hiç rahat durmuyoruz ya bu merak öldürücek bizi valla:))))))))))
kan testi yaptıramam yakınım da bir yer yok gidebileceğim olsa hemen gidip verecktim .
evet canım güvenmemek gerek onlara zaten .... sımsıkı tutuom şimdi iiiiiiiiiiii :)))
eettttttttttttttt son bir günnnnnnnnnnnnn
hayrlısıyla ınsallh cnm yaaa
yaramaz bir çocuk gibi yine ve yine rahat durmadım test yaptım bennnnnnnnnnnnnnn
ayyy pozitif mi çıktı yoksaaaaaaa :)
eee sonuççççç????test yaptığını demişsinde sonucu dememişsin...valla merak ettim yaaayaramaz bir çocuk gibi yine ve yine rahat durmadım test yaptım bennnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?