• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri IVI Tüp Bebek Merkezi ile yola çıktım ...

Kızlar selam
internette sorun oldu giremedim size son test sonucumu resim olarak eklicektim ama beceremedim
test silik çıktı ama ikinci çizgi vardı
evin altında eczaneye gittim adam dediki bu çizgilerin yeri belli zaten onlar çıkıyor dedi sinirimi bozdu :(((((((((((((((((((((((((((((((

hyırlısı olsn cnm buyuk gn yarın dımı

hyırlısı olsn cnm buyuk gn yarın dımı

evet canım büyük gün yarın .
testi görünce çok umutlanmıştım ama adam bana bunlara su bile döksen böyle yeri belli çıkar diyince bütün umutlarım suya düştü:(((((((((((((((((((
bu gece nasıl uyicam bilmiyorum

evet canım büyük gün yarın .
testi görünce çok umutlanmıştım ama adam bana bunlara su bile döksen böyle yeri belli çıkar diyince bütün umutlarım suya düştü:(((((((((((((((((((
bu gece nasıl uyicam bilmiyorum

cnm bnm ya cok zor bı durum ama hayırlısıyla guzel hberler alırsın ınsallhh.tüm kalbimle diliyorum boswer sen o adamı yok ole bişi nasıl bellı oluyomus kı bn cok once adetım cok gcmıstı yapmıstım tek cızgıydı ıkıncının yerı falan yoktu ole ıs mı olurmus bozma moralını cnm:nazar:

telefonum da güzel resim çekmiyor ki koydum resimleri ama bişe belli olmuyor :((

telefonum da güzel resim çekmiyor ki koydum resimleri ama bişe belli olmuyor :((

allh yardmcın olsn cnm kım yazmıstı hatırlamıorm ama sole demısler: ıgne toplama transfer degılde en zor bu beklemek!! haklı walla beklemek adamı cıldrtıo senı cok ıyı anlıyorum :(:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Kızlar selam
internette sorun oldu giremedim size son test sonucumu resim olarak eklicektim ama beceremedim
test silik çıktı ama ikinci çizgi vardı
evin altında eczaneye gittim adam dediki bu çizgilerin yeri belli zaten onlar çıkıyor dedi sinirimi bozdu :(((((((((((((((((((((((((((((((
aaa ne münasebet canım...neden önce yaptığın testlerde çıkmıyordu..besbelli çizgi var bende gördüm...ayyyyy hamilesin sen güzelim yaaa...inşallah yarında değerin yüksek yüksek çıkarda uçarız mutluluktan bi tanem

aaa ne münasebet canım...neden önce yaptığın testlerde çıkmıyordu..besbelli çizgi var bende gördüm...ayyyyy hamilesin sen güzelim yaaa...inşallah yarında değerin yüksek yüksek çıkarda uçarız mutluluktan bi tanem

Duruşah önceki testlerimde çokkkkkkkkkkkkkkk ama çok silik vardı ama bunda daha belirgin çıktı sanlki

cnm sıkılıyor :(

canım bende evde darlandım arkadaşa kaçtım :(
valla yarın iyi bir haber almassam kendimi dağlara vuracam :)))

Duruşah önceki testlerimde çokkkkkkkkkkkkkkk ama çok silik vardı ama bunda daha belirgin çıktı sanlki

sen hamilesin tatlım....bende hep test yaparım ama gebelik yoksa kendini yırtsanda o silik çizgi çıkmaz...silik çizgi varsa kesin gebesin canım..ama dua edelim kimyasal falan olmasın

walla haklısın cnm bnm az kaldı dayan ama ınsallh ıyı bı haber alıcaksın gbıme gelıo kı ınsallh ole olur...:Saruboceq:

Kızlar benim nette sorun var bu akşam bir gelip bir gidiyor :(

canlarım ben kaçıyorum yatayım bari başka türlü vakit geçmiyor

hepiniz kendinize çokkkkkkkkkkkkkk dikkat edin
bugüne kadar yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim .
yarın benim için bu maraton sona erecek hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun diyorum .
iyi de olsa kötü de olsa haber vereceğim .
hepinizi öpüyorum kocaman iyi geceler :(

yarın benim için bu maraton sona erecek hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun diyorum .

kızlar iyi geceler...ben lucrine başlıyorum salı günü:(((aselcim canım benim sana dedim içimde bir umut var yaaaaaa inşallah yarın olumlu sonuçla haberler verirsin:nazar:herkesi öptüm yarın görüşürüzzzzzzzzzzz

iyi uykular tatlım ole kesın deme ınsallh hayırlı guzel haberlerle gelırsn cnm kndıne dkkat et opyrm..

kızlar iyi geceler...ben lucrine başlıyorum salı günü:(((aselcim canım benim sana dedim içimde bir umut var yaaaaaa inşallah yarın olumlu sonuçla haberler verirsin:nazar:herkesi öptüm yarın görüşürüzzzzzzzzzzz

ıyı gceler cnm bn daha baslamadm tadavıye lucrin ne için kullanıo bılmıorm :kedi: ınsallh herkesten olumlu sonuclar gelır..:Saruboceq:

Selam kızlar .
sabah gittim kanımı verdim
sonra başladık beklemeye .
biraz önce doktorum aradı ve malesef sonu kocaman bir NEGATİF :(((((((((((
çok üzgünüm . bildiğim bir sonuc olmasına rağmen içim öyle acıdıki anlatamam .
boğazıma bir şey oturdu kalkmıor nefes alamıorum .
bu kadar kötü olabileceğimi düşünmemiştim .
uzun uzun konuştuk .
dedi ikinci gün kanama başlaması normal değildi ama ben senin moralini bozmak istemedim yine de bir umut olabilir diye düşündüm çünkü embriyo birinci kalite embriyo idi dedi .,
bunu araştırmamız lazım rahim içinde ne var diye dedi .
ilçalarını kes kullanma ve bir hafta sonra gel konuşalım bakalım dedi .

ya kızlar çok kötüyüm nasıl atarım bunu bilmiyorum ama durup durup ağlamak geliyor içimden :(

benim için bu maraton sona erdi çünkü ikincisi için maddi gücüm kalmadı :(

dilerim sizler başladığınız tedavilerinizde olumlu sonuclar alırsınız .
Ben sevinemedim ama Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün .
Kimsenin kucağını boş bırakmasın :(

Sevgileri hepinize ...

cnm heyecanla takip ediyorum..çok üzüldüm.ne desem boş biliyorum.
ama biliyorum ki atlatıp mücadelene devam edeceksin.

Selam kızlar .
uzun uzun konuştuk .
dedi ikinci gün kanama başlaması normal değildi ama ben senin moralini bozmak istemedim yine de bir umut olabilir diye düşündüm çünkü embriyo birinci kalite embriyo idi dedi .,

ya kızlar çok kötüyüm nasıl atarım bunu bilmiyorum ama durup durup ağlamak geliyor içimden :(

Sevgileri hepinize ...

bencede bu sefer olmadı ama bidaki sefer olacak diye düşün ki öyle olsun umudunu yitirme canım

Selam kızlar .
uzun uzun konuştuk .

Sevgileri hepinize ...
aselcim çok üzgünüm tedavi masrafı için daha öncede konuşmuştuk.Benimi içinde çok kolay değil ne olursa olsun önce doktora gidip sebebi öğremelisin sonrada en kısa sürede tekrar denemelisin taaki bebeğini kucağınına alana dek....yılmak yok :nazar:okuldan arkadaşım 1,5 sene para biriktirdikten sonra denedi.ve şuan hamile allahım sanada nasip etsin.Kendini toparlamak için para biriktirmek için kendine süre tanı ve sonra tekrar yola devam canım :nazar:

Asel-k Rabbim sana doğal yoldan en kısa zamanda nasip etsin.canım Bizde maratona başlıyacaz ama hakkımızda hayırlısı üzülme demiyorum.Bu bizim durumumuzda olanlar için o kadar saçmaki.En kısa zamanda bebişinin seni avutmasını içtenlikle diliyorum.İNŞALLAH...

Back