• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri IVI Tüp Bebek Merkezi ile yola çıktım ...

bnde aklımdan gecırıyodm tanısmak ıstemeyı...bana gore olur bn ısterm tanısmayı

canım valla süper olur .
sen neredesin tam olarak ?

bıde canlarım 16 sında merkezde olucak kımse yok mu tanısırdık ne guzel olmaz mıydı???

ben cumartesi gidecem canım test için .
sonrasında doktorum ikinci için kasıma kadar beklemek gerekir dedi o sürecte uğrar mıyım bilmiyorum.
ama hastanenin çok yakınında işyerim .
hastane dönüşü bile uğrarsan görüşürüz :)

canım valla süper olur .

sonrasında doktorum ikinci için kasıma kadar beklemek gerekir dedi o sürecte uğrar mıyım bilmiyorum.

ben gaziosmanpaşadayım olur cnm neden olmasın sewınırım :):dance:

:):):):):)
siz bana bakmayın kızlar ben iyice manyaklaştım ama sizler relaxxxxxxxxxxx olun .
valla iyi pozitif enerji karşı tarafada geçermiş derler .

canım ya sen yaz ben sana cevap yetiştirirm merak etme :):):
canın sıkıldıkca sohbet ederiz .
bu ara benim işler yoğun ama işleri bile sallıyorum girip girip bakıp çıkıoyurm :)))

canım benim öncelikle çok geçmiş olsun .
Emre bey iyi bir doktor gerçektende eve şimdi ivide görev yapıyor .
Valla canım Florence de benim tedaviden önce polip ameliyatım oldu orasıda güzel ivi de güzel bir yer .
ivi ninde odaları falan çok temiz son sistem döşenmiş ve konforlu
istediğin kadar kalabiliyorsun sana kalmış bir şey .
selamlar bayanlar benimde dr.um emre bey.tedaviye başladık.ama benden de test istemedi.muayne oldum folik asit verdi o kadar tüp filmine falan da gerek görmedi.benim ki uzun protokol acaba diyorum bir sonraki regl dönemimde mi test istiycek:((((

ben gaziosmanpaşadayım olur cnm neden olmasın sewınırım :):dance:

o zaman bak canım hep birlikte bir gün tayin ederiz güzel bir kahve içeriz süper olur :)

siz bana bakmayın kızlar ben iyice manyaklaştım ama sizler relaxxxxxxxxxxx olun .

selamlar bayanlar benimde dr.um emre bey.tedaviye başladık.ama benden de test istemedi.muayne oldum folik asit verdi o kadar tüp filmine falan da gerek görmedi.benim ki uzun protokol acaba diyorum bir sonraki regl dönemimde mi test istiycek:((((

canımmmmmmmmmmm sen nerelerdesin ya :)
gelmedin bugün hiç :(
sen şimdi test istemedi diyemi takıldın
bendende hormon testi falan hiç bir şey istememişti Erdal bey .
herkesten istiyorlar mı bilmiyorum ama sanırım tedavi esnasında senden çon kan alıyorlar o kan ile yapıyorlar sanırım tahlilleri diye biliyorum .

buna takılma sen lütfen .

nasılsın nerelerdesin ?

günaydın, hayırlı cumalar :)

işte bu haberede sewındm cnm nedense ıvıde olunce herkesınkı olucak gbı hıssedıyorum aeo cnm ıyı aksamlar opuyorumnanaktan

inşallah canım :)

kızlar hepimiz istanbuldayız bir gün görüşsek de yemek falan yesek bir şeyler yapsak süper olmaz mı ?

hem moral olur hepimize

ben Gündüzleri Şişli geceleri Kadıköy tarafındayım :)))))))

bnde aklımdan gecırıyodm tanısmak ıstemeyı...bana gore olur bn ısterm tanısmayı

ben de isterim kızlar tanışmayı. ben daha önce bir arkadaşla tanıştım zaten valla abla kardeş gibi olduk. geçen cumartesi de doğum yaptı, o da emre bey kızlarından :)

ben balmumcu da çalışıyorum, feneryolunda (kadıköy yakası) oturuyorum. memnuniyetle görüşelim derim...

benden de istemedi canım merak etme. usg de bakıp gerek görmezse istemiyor zaten. ben özellikle yaptırayım mı diye sordum gerek yok demişti.

o zaman bak canım hep birlikte bir gün tayin ederiz güzel bir kahve içeriz süper olur :)

canım valla süper olur .

ikinci falan diye konuşuyorsun canım, sen daha test yaptırmadın, neden bu kadar umutsuzsun bakayım, olmaz böyle...

ikinci falan diye konuşuyorsun canım, sen daha test yaptırmadın, neden bu kadar umutsuzsun bakayım, olmaz böyle...

yarın test günüm ama işte ikinci günden buyana hiç umudum kalmamıştı benim .
ben ne kadar umutsuzum desemde içimde bir yerlerde ya varsa diyen bir ses var susturamadığım .
ama umud edip sonra hayal kırıklığına uğramak daha da kötü :(

Günaydın herkese :)

yarın test günüm ama işte ikinci günden buyana hiç umudum kalmamıştı benim .
ben ne kadar umutsuzum desemde içimde bir yerlerde ya varsa diyen bir ses var susturamadığım .
ama umud edip sonra hayal kırıklığına uğramak daha da kötü :(

Günaydın herkese :)
o susturamadığın ses varya o haklı çıkacak bak göreceksin..öpüyorum seni...rabbim emeklerini boşa çıkarmayacak inşallah...:Saruboceq:

o susturamadığın ses varya o haklı çıkacak bak göreceksin..öpüyorum seni...rabbim emeklerini boşa çıkarmayacak inşallah...:Saruboceq:

inşll canım inşl
bütün kalbimle bunu istiyorum .
Rabbim yüzümüze gülsün bundan bizi mahrum etmesin inşl :(

ben 7. günümde idrar testi yapmıştım o kadar silik bir çizgi çıkmıştı ki gözümün içine sokmak zorunda kalıyordum. gölgemsi çok çok silikti rengi bile yoktu. sonra 9. gün kan testi yaptırdım o zaman 25 küsür bişiler çıktı, 11. gün düşmeye başladı değerim :(...

ama bence 7. günden itibaren kanda bişiler varsa çıkacaktır.

bugün kan testi yaptırsan çıkar aselcim ama yarın merkezde yaptırmak istersen yarını da bekleyebilirsin karar senin. ne olursa olsun hayırlısı olsun canım.

bir kaç saat idrarını tut istersen...sonra yap...eğer varsa silikte olsa çizgi çıkar bana göre...ama bbazılarında çıkmayabiliyomuş...görümcemin 10 gün gecikmiş adeti..idrar testi yapmış çıkmamış.12.günü hastaneye gitmiş kanda baktırmış hamileymiş meğer

cnm bn daha once dr gttım adet duzensızlıgı ıcın hormon tastı fln yaptrmıstım onuda goturdm yanımda ona ıstınaden tsh degerm yuksek o yuzden ıstedı yoksa bndende tüp fılmı falan ıstemedı bnde aynı muayene oldm folık asıt werdı bn daha baslamadm tedawıye:ecrin_bebek:

9. günüm canım bugün .
ama dün sabah yaptım en son kocaman bir tek çizgi vardı :(((
erken mi bilmiyorum ama bugün yapsammı ki :(

cnm bnm gunaydın ama bu kadar yıpratma kndını bı gun kalmıs bosuna uzme canını test yapıpta yarını bekle bnce :Saruboceq:

günaydın, hayırlı cumalar :)

inşallah canım :)

ben de isterim kızlar tanışmayı. ben daha önce bir arkadaşla tanıştım zaten valla abla kardeş gibi olduk. geçen cumartesi de doğum yaptı, o da emre bey kızlarından :)

ben balmumcu da çalışıyorum, feneryolunda (kadıköy yakası) oturuyorum. memnuniyetle görüşelim derim...

benden de istemedi canım merak etme. usg de bakıp gerek görmezse istemiyor zaten. ben özellikle yaptırayım mı diye sordum gerek yok demişti.

ewet bana da uyuar bı gun kararlastırırız bnmde tshım yuksek dıye ıstedı yoksa baska bısı demedı muayene de ettı bısı gormedı allha sukur..

tsh yüksek olunca adet düzensizliği mi oluyor canım. benim kimyasal gebelikten sonra çok düzensizleşti 50 güne çıktı regl düzenim.. hormon testi yazdı kadın doğum dr um (emre beyi bana tavsiye eden dr) ama aralarında tsh yok. sadece E2 LH FSH bir de AMH.. aslında belirtileri kuru cilt kuru saç kilo alma falanmış bende hepsi var. en son geçen ekimde yaptırmıştım acaba tsh da mı istesem.

Back