bu arada bayramda açık olmalarına sevindim. bu durumda herşey yolundaysa bayrama denk gelmesi korkusu olmadan da başlayabiliriz demektir :)
ben zaten folic asid kullanıyordum ona devam etmemi söyledi, folik aside çok önem veriyor. bana kilo ver falan demedi ama bence kendisine her an ağlayacak gibi dolu dolu gözlerle bakmamdan dememiş olabilir çünkü tedaviye başlarken çok korkuyordum, sonra hiçbişi kalmadı tabi :)
ay melo bence tedaviye başladığında hiç korkma devamı su gibi geliyor :) emre bey rahatlatır senin içini merak etme..
aselcim emre bey eski hastanesinde çok yoğun çalışıyordu, tek tüp bebek doktoru oydu çünkü. burada da yoğun tabi. bayramda dinlenmek isteyebilir haklı olarak. ben kendisiyle bir konuşurum bakalım ne diyecek.
bu arada aselcim senin lekelenmeler ne durumda?
inşallh cnm bnm rahatlarım burda konusmak yazmk rahatlatıyo zaten bırı cvp yazınca ohh dıyorum :))
ben de aynen senin gibiyim. açtığım topic sayesinde doktorumun birçok hastasıyla tanıştım, birkaç kişi de bizim ısrarlarımızla gitti emre beyle görüştüler. aynı yerde aynı doktora tedavi olan insanlar bir araya gelince birbirimizi daha iyi anlıyoruz tabi.
mesela catdog var o hamile, godes var o keseyi gördü ama maalesef devam edemedi hamileliği kürtaj oldu ama durmak yok yola devam diyor, starsuzie var o başlamadı henüz, ekin79 da başlamak için doktorumuzdan onay bekliyor, imoje var o yurtdışında geldiğinde emre beyle başlayacak. yani var da var maşallah :))))
inşallh cnm bnm rahatlarım burda konusmak yazmk rahatlatıyo zaten bırı cvp yazınca ohh dıyorum :))
ben de aynen senin gibiyim. açtığım topic sayesinde doktorumun birçok hastasıyla tanıştım, birkaç kişi de bizim ısrarlarımızla gitti emre beyle görüştüler. aynı yerde aynı doktora tedavi olan insanlar bir araya gelince birbirimizi daha iyi anlıyoruz tabi.
mesela catdog var o hamile, godes var o keseyi gördü ama maalesef devam edemedi hamileliği kürtaj oldu ama durmak yok yola devam diyor, starsuzie var o başlamadı henüz, ekin79 da başlamak için doktorumuzdan onay bekliyor, imoje var o yurtdışında geldiğinde emre beyle başlayacak. yani var da var maşallah :))))
bakalım benim dondurulmuş minnoşlarım sağlıklı olarak çözülebilecek mi.. aklıma geldikçe gerilmiyor değilim..
ay canım bende bu başlığı açmadan önce öyleydim konuşacak kimse yoktu .
ama eurofertilin başlığına gidiyordum oradaki kızlar çok iyiler hep onlarla vakit geçirdim .
değişik fikirler almakta çok önemli valla
kızlar siz başlamadınız henüz ama benim çok az kaldı sonuca
sonuc ne olursa olsun moralimi bozmicam .
olursa da olmazsada sağlık olsun diyorum ikinci ile yola devam edecem bakalım .
canım bir arada olmak cidden moral oluyor sorma ya .
bunu yanındaki arkadaşınla paylaşsan bile rahatlamıyorsun çünkü bunu yaşamayan bilemez
senin için acır ama ona anlatamazsın anlatsanda anlamaz durumunu(
amiiin canım amiiin inşallah. bu arada donmuşlar taşınabiliyormuş farklı merkezlere. onları IVI ye transfer edicez ordan da bana inşalllllaaah :)
ben kaçtım kızlar öptüm sizi :)
kızlar hepimiz istanbuldayız bir gün görüşsek de yemek falan yesek bir şeyler yapsak süper olmaz mı ?
hem moral olur hepimize
ben Gündüzleri Şişli geceleri Kadıköy tarafındayım :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?