İtiraf... vicdan yapıyorum lütfen bakın

ay sen yapmadiysan aferim sana cok güzel yapmissin bravo. kiz zaten pisman. konuda canim kocasini da mi cekiyor diyo yooo. karakter sanki insan zamanla olgunlasmiyor yada hic birimiz hata yapmiyoruz. sen affetme. BEN olsam güler gecerdim.
Affedilcek şey var
Affedilmeyecek şey var
Ben olsam güvenmem
Evimede almam

geçmişi bırakın, bitmiş gitmiş, arkaya baktıkça dengeniz bozulur. önünüze bakın. geleceğiniz önünüzde.
söylemeyin. ne gerek var, niye kafanızı bunla yoruyorsunuz. ilişkiniz zedelenebilir de.

çocukca bişi bu kadar vidan yapack bişi yok gitmiş bitmiş kendinizi üzmeyin... herkesin geçmişinde neler neler yaşıyor...

Bir insan neyse odur cocuklukla alakası yok 15 yaşta neyin hata olduğunu bilecek bir yastir hata yaptığını biliyormuşsun ki saklamissin

Vicdan böyle birşey işte bunu bir ömür unutamayacaksiniz .

Bundan sonra dikkat edeceğinize inanıyorum ama en azından pişmanlığın ne olduğunu biliyorsunuz

Konunun bir yerinde simdiki enistem diyeceksin diye okudum nasil sartlamissam kendimi 14 yasindaki bir olay icin gereksiz kurmussunuz kafanizda, cocukluk deyip gecin..

Kuzeniniz olsam anlatsanız gülerdim herhalde o yaşlarımda yaşadıklarıma sadece gülüyorum.

Kuzeninize neden söyleyeceksiniz, başkasıyla evliymiş. Hiç suyu bulandırmayın, çocukluk bu. Kaldı ki büyüdükçe bile hata yapabiliyo insan

Çocukluk başka bir şey değil. O yüzden çanınızı sıkmanıza,kuzeninize de bir şey söylemenize gerek yok bence. Unutun gitsin. Kadın evlenmiş barklanmış siz bekarsınız galiba ama gerçekten söylemeye değecek bir şey değil :)

Ari kovanına çomak mi sokacaksin unut gitsin. Şimdi anlatmak kuzeninin midesi ni bulandirmaktan başka bir işe yaramaz.

Çocukça bir heyecanmış üstelik sizin duygusal olarak birşeyler yaşamanız onların ayrılığından sonra olmuş, üzülmeye değmez.

Sakın söyleme. Çoçukluktu oldu bitti. Aranız açılmasın simdi .Eger ona söylersen bidaha asla sana güvenmez

geçmiş bitmiş gitmiş, unutun. kuzeninize söylemeye gerek dahi yok. niye durup dururken eski hataları deşip huzur kaçıracaksınız. çocuktunuz bitti gitti. şimdiki aklınız olsa yapar mısınız, önemli olan bu. geriye bakmayın, bugüne odaklanın.

konu eskiymiş inşallah itiraf etmemişsinizdir... valla kadının bir kere midesi bulanırsa görüşmeyi keser sizinle malum evli kadın kocasını kıskanır bu sefer de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…