İtiraf... vicdan yapıyorum lütfen bakın

Kuzenine bu konudan hiç bahsetme sana olan güveni kırılır geçmişte Çocuklukta kalmış bişey ama o öyle düşünmez sana güvenilmemesk gerektiği hissine kapılır ayrıca hepiniz ayrı hayatlar kurmuşsunuz o yüzden en güzeli o günleri hiç yaşanmadı diye kabul etmek

14-15 yaşında yaptığın birsey için ne gereği var
Zaten başkasıyla evlenmiş
Sanada ders olmuş
Yakın arkadasınızın kuzeninizin sevgililerine göz koymayın bak sonra ne hallere düşüyorsunuz..
Bir erkek için ..

Yok söyleme burda paylastin rahatladin iste kafa bulandirmaya hiç gerek yok. Ok dürüstlük güzel ama bazen bazi şeylerin gizli kalmasi kendi konumun icin daha güzel ihanet etmis damgasi yeme simdi durduk yerde

Aman kendin söylüyorsun çocukluk, saçmalık diye.. Her doğru her zaman söylenmez. Suyu bulandırma boşver.

Çocukmuşsun hiç vicdan yapma . Birilerine anlatıp ortalığı karıştırma.

bende birsey var sandim. kuzenine anlatsan güler gecer zaten

bende birsey var sandim. kuzenine anlatsan güler gecer zaten
Ben olsam gülüp geçmezdim
Mesafe koyardım
Güven çok önemli birsey
Belki eşimede aynısını yapmaya çalışır diye düşünürdüm
Belli ki konu sahibi kuzenini kıskanıyor
Çocuk bunu bırakmasa gerile gerile dolaşcaktı ortalarda kuzenide üzülcekti
Travmatik bir durum ..

küçükmüşsünüz ozamanlar. hem kuzenin başkasıyla evliymiş neden söyleyeceksinki?

yas 14...söyle olcakti böyle olcakti olmamis hic biri... cocukluk... koca koca insanlar ne yapio bu neki.

yas 14...söyle olcakti böyle olcakti olmamis hic biri... cocukluk... koca koca insanlar ne yapio bu neki.
Yine yapar
Karwkter bu
Aksine ufacık yaşta böyle şeytanlıklar düşünebiliyorsa
Biz hiç 14 olmadık zaten dimi
Ben kimsenin sevgilisine bakmadım hele ki kuzenimin

Benimde senin gibi kuzenim var ayni seyleri yaşadık asla görüşmüyorum şuan çünkü kötü. Kötü bi insan senin gibi.

Yine yapar
Karwkter bu
Aksine ufacık yaşta böyle şeytanlıklar düşünebiliyorsa
Biz hiç 14 olmadık zaten dimi
Ben kimsenin sevgilisine bakmadım hele ki kuzenimin

ay sen yapmadiysan aferim sana cok güzel yapmissin bravo. kiz zaten pisman. konuda canim kocasini da mi cekiyor diyo yooo. karakter sanki insan zamanla olgunlasmiyor yada hic birimiz hata yapmiyoruz. sen affetme. BEN olsam güler gecerdim.

14 yaşındayken düğünde bi oğlan beni görmüş beğenmiş ben de reddettim, sonra da sigara içerken gördüm dedim hayırdır.. Dedi ki senin derdinden Ben o yaştaki halime çocukluk diyorum mesela mantıklı bir açıklaması da yok şekildeki gibi
Haa benden önce kuzenime benden sonra da başka bir kuzenime asılmıştı aynı çocuk
Zor yaw bu ergenlik

Ay aman

Ne olacak olur öyle şeyler

Annemin arkadaşının oğulları vardı

Aynı kızla peşpeşe çıkmışlardı

Annesi ne çirkin şeyler söylemişti yine de tınmadılar

Gençlik böyle bir şey kuzene de kötü bir şey yapmamışsın o Adamla evli olsa yine sıkıntı olabilir de Adam çıkmış hayatınızdan unut gitsin

Tabiki yanlış ama olan olmuş bu yaş 18-25 yaşları olasaydı belki daha farklı tepki alırdınız burdan.
13-14-15 yaş ergen zamanı .
Canınızı sıkmayın...

Bir kaşık suda fırtına çıkarmaya hiç gerek yok bence. 14 yaşında yaşadığınız bir çocukluk yüzünden bugününüzü mahvetmeyin..

Aman ne gerek var söylemeye kız evlenip barklanmış sen neyi kuruyon kafanda çocukluk olmuş geçmiş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…