İtiraf etmeli miyim ? Sessiz mi kalmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben tutup balkondan atmadım cay döküldü panik olup kimse anlamasın diye attım .Ayrıca benim ne kadar vicdanlı biri olduğumu herkes bilir vicdan azabı cekmesem konu acmazdım
iyi de burada konu açınca yaptığın yanlışı düzeltmiş olmuyorsun ki. Madem vicdan var, vicdanın doğru ne diyorsa git onu yap o zaman.

Ben tutup balkondan atmadım cay döküldü panik olup kimse anlamasın diye attım .Ayrıca benim ne kadar vicdanlı biri olduğumu herkes bilir vicdan azabı cekmesem konu acmazdım

kendi içinizde vicdan azabı çekmeye devam edebilirdiniz.
ama yetmemiş suçu çocukların üstüne atmışsınız.
tel sahibi kesmemiş sizi elti kayın çoluk çombalak kaç kişinin günahına girmişsiniz..
yaptınız bir hata diyelim.. eee iftira neden? sessiz kalsaydınız.

Kaza ile insanlar ölüyor ne var yani çay dökülebilir alıp ay ben çay döktüm deseydiniz düğünde bir kaç takı verip oderdiniz çok hata yapmisiniz hatayı hatayla kapatmak istemişsiniz 4 gün geçmiş belki ailesi dövdü o çocukları yazık degilmi nasıl yaparsınız bilmem ama söyleyin tabiki hemen

Hani kadın kadının dostuydu .Burda ne vicdansızlığım kaldı ne kıskanclığım .BEN bana hakaret edin demedim öneri istedim .Başka carem yok sessi kalmak zorundayım .Param yok param nasıl ödeyim 300-400 liradan bahsetmiyoruz .Şimdilik onlar ödesin düğün borcları bitain ilk seferde koşa koşa ödücem

Vicdan sahibi olsanız ne yapmanız gerektiğini buraya sormaz gerekeni yapardınız... Ayrıca o telefonlar su geçirmez..

İlk iş sigarayı bırakın. Sigaraya harcadığınız parayı telefon taksidine kullanın. Bakın size öneri.

Siz karar vermisiniz niye konu açıp soruyorsun

Ay pardon küçücük çocukların üzerine suçu atan 30 yaşındaki kadını desteklemeliydik her koşulda biz tabi.

Şoku atlatamamissiniz hala, şuurunuz yerinde değil gibi duruyor burdan.

Ben kadının dostu değilim. Merhametli ve dürüst olan herkesin dostuyum. Param yok demeyi biliyorsunuz ama eltimin parası var mı acaba diye düşündüğünüz yok.

Kadin kadinin dostu mu? Ne alaka?
Neden sizin gibi kotu bir insanin dostu olalim?
Benim ogluma biri boyle iftira atsa çocuğum uzuntuden uc gun uyuyamaz , ustune hasta duser hastanelik olurdu
Kat be kat ciksin sizden o cocuklarin gozyasi insallah
Valla oturup dua ettim beter olun

Yani ilginç. Evet o anki utanç ve çaresizlik belki çok zor ama o teli alıp aşağı atmak asla aklıma gelmezdi. Keşke o an kaza oldu deseydiniz onlar da belki anlayış gösterirdi nişanlınız öderdi parayı. Bu saatten sonra çıkıp ben yaptım demek o ailenin size olan bütün bakışını değiştirir. Çocuk değilsiniz ki yazık korkmuş söyleyememiş desinler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…