iyi de burada konu açınca yaptığın yanlışı düzeltmiş olmuyorsun ki. Madem vicdan var, vicdanın doğru ne diyorsa git onu yap o zaman.Ben tutup balkondan atmadım cay döküldü panik olup kimse anlamasın diye attım .Ayrıca benim ne kadar vicdanlı biri olduğumu herkes bilir vicdan azabı cekmesem konu acmazdım
Acaba ıphone bulunmasın diye agzına mı attı bunu mu ima etmeye çalıştın gangsta parçalarını bile yemiş olabilir
Şu cümle bile belli ediyor karakterinizi.benden üstün özelliği yok ki neyini kıskanayım
Ben tutup balkondan atmadım cay döküldü panik olup kimse anlamasın diye attım .Ayrıca benim ne kadar vicdanlı biri olduğumu herkes bilir vicdan azabı cekmesem konu acmazdım
Tlf nunu kiskanmasaniz bu hareketi yapmazdinizNeden kıskanayım eltimi o kendi halinds biri benden üstün özelliği yok ki neyini kıskanayım
Yalnız değilsinİnanmayan bir tek benmiyim
Ben tutup balkondan atmadım cay döküldü panik olup kimse anlamasın diye attım .Ayrıca benim ne kadar vicdanlı biri olduğumu herkes bilir vicdan azabı cekmesem konu acmazdım
İlk iş sigarayı bırakın. Sigaraya harcadığınız parayı telefon taksidine kullanın. Bakın size öneri.Hani kadın kadının dostuydu .Burda ne vicdansızlığım kaldı ne kıskanclığım .BEN bana hakaret edin demedim öneri istedim .Başka carem yok sessi kalmak zorundayım .Param yok param nasıl ödeyim 300-400 liradan bahsetmiyoruz .Şimdilik onlar ödesin düğün borcları bitain ilk seferde koşa koşa ödücem
Siz karar vermisiniz niye konu açıp soruyorsunHani kadın kadının dostuydu .Burda ne vicdansızlığım kaldı ne kıskanclığım .BEN bana hakaret edin demedim öneri istedim .Başka carem yok sessi kalmak zorundayım .Param yok param nasıl ödeyim 300-400 liradan bahsetmiyoruz .Şimdilik onlar ödesin düğün borcları bitain ilk seferde koşa koşa ödücem
Ay pardon küçücük çocukların üzerine suçu atan 30 yaşındaki kadını desteklemeliydik her koşulda biz tabi.Hani kadın kadının dostuydu .Burda ne vicdansızlığım kaldı ne kıskanclığım .BEN bana hakaret edin demedim öneri istedim .Başka carem yok sessi kalmak zorundayım .Param yok param nasıl ödeyim 300-400 liradan bahsetmiyoruz .Şimdilik onlar ödesin düğün borcları bitain ilk seferde koşa koşa ödücem
Ben kadının dostu değilim. Merhametli ve dürüst olan herkesin dostuyum. Param yok demeyi biliyorsunuz ama eltimin parası var mı acaba diye düşündüğünüz yok.Hani kadın kadının dostuydu .Burda ne vicdansızlığım kaldı ne kıskanclığım .BEN bana hakaret edin demedim öneri istedim .Başka carem yok sessi kalmak zorundayım .Param yok param nasıl ödeyim 300-400 liradan bahsetmiyoruz .Şimdilik onlar ödesin düğün borcları bitain ilk seferde koşa koşa ödücem
Kadin kadinin dostu mu? Ne alaka?Hani kadın kadının dostuydu .Burda ne vicdansızlığım kaldı ne kıskanclığım .BEN bana hakaret edin demedim öneri istedim .Başka carem yok sessi kalmak zorundayım .Param yok param nasıl ödeyim 300-400 liradan bahsetmiyoruz .Şimdilik onlar ödesin düğün borcları bitain ilk seferde koşa koşa ödücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?