- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Telefonun parasını nie istesin sadece tamir parası verilirdi o da gerekirse yani. Uygun fiyatlı hallolurdu. Bahsedilen telefon kac para bilmiyorum su an ama ucuz birsey değil sanırım. Şimdi hepsini ödemeniz gerekir ve evet bence buna mecbursunuz.Ben o an telefonun yerde bulunur
İşte bende ondan korktum ödücek param yok olsa sakarlık yaptım döktüm buyrun telefon masrafını karşılardım derdim .Telefonun parasını isterdi
Sakin söylemeyin size bir daha güvenmez.Ama resmen iftira atmışsınız çocuklara elim çarptı falan deseydiniz nişanliniza o durumu idare ederdi valla çok cok ayıp etmişsiniz.Bir de aşağıya atmışsınız valla pesMerhaba Kk daha şimdi üye oldum.Umarım doğru yere konu acmışımdır .5 aylık nişanlı biriyim ben 30 nişanlım 36 yaşında 2 yıldır beraberiz cok şükür mutluyuz :)) 4 gün önce kayınvalidemleri ziyarete gittim nişanlımla beraber .nişanlımın halası eltim kaynım ve kaynımın cocukları vardı Oturduk sohbet ettik ,yemek yedik cay ictik felan ben sigara icmeye balkona cıktım nişanlımın halası kızına doğum günü hediyesi Iphone 11 almış onu felan gösteriyordu nişanlıma nasılmış iyi mi felan diye bayada para vermiş.Onlar iceri girdi cay icmeye bende cayımı aldım balkona geri döndüm cocuklarda tiktok uygulaması var böyle video felan cekiliyor.Ben o sırada video cekerken dirseğim caya carptı cayda telefona o an cok panik yaptım hadi cocuklar anneniz cağrıyor dedim .Gittiler bir telaşa kapıldım elim ayağım dolaştı .Bunu ödücek param yok nedeni düğün temmuzda olucak pahalı bir telefon ödeyemem .Bende telefonu bir gaflette belki bulamazlar diye balkondan aşağı attım cünkü mavi ekran vardı benim döktüğüm anlıcaktı .Biliyorum yanlış yaptım lütfen bu konuda yargılamayın.İceri gectim kemal sunal filmleri izledik .Eşimin halası telefonu aradı balkondaydı dedi eltim .Telefonun kabını atmayı unuttum sonra o an biliyorum cok yanlış lütfen yargılamayın cocukların elindeydi inceliyorlardı dedim .Halasıda telefonu istedi cocuklar bizde yok bizde annemin telefonu var dedi .Kayınvalidem de cıkarın kızmaz o size hadi verin cocuktur merak edip bakmışlardır dedi .Cocuklar yok felan dedi .Nişanlım söyleyin korkmayın hadi verin dedi yok amca bizde yok valla felan dediler ağladılar.Eltimde cocuklar almaz dedi derken işte kavga büyüdü eltim kaynım cocuklar evden ayrıldı .Halası telefonun parasını istemiş eltimlerdn eltimde borcumuz var felan demiş .Ben bunu kimseye söyleyemedim param yok cünkü herşeyi düğüne harcadık .Vicdan azabıda cekiyorum acaba söylesem mi sakin sakin düğünden sonra öderim desem ya da hic karışmasam sessiz mi kalsam .Lütfen linc etmeyin linc edin diye yazmadın tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
Alıcam şu düğün oldun borclarımızı ödüyeyim ben kendim alıcam .Bende üzülüyorum benimde vicdanım var aşağı atmak aklımda yoktu benim döktüğümü anlarlar diye aşağı attımBu gerçek mi yaa
1- kesinlikle itiraf etmelisiniz.
2-oldu bir kaza neden aşagı attın bacım acımadın mı ıpone için çız etmedi mi ?
3- eltingillere de ayıp olmuş yalan söylemeseydin keske. Çoçukların günahını aldınız.
4- hatanı telafi etmelisin. Yeni bir telefon almak gerek.
Allahtan yere çarpmadınMavi ekran vardı sadece mavi ekran ben sadece cay döktüm kırmadım yere felan asla carpmadım
Atmasaydiniz neden attınız size ait olmayan telefonu o hakkı kendinizde buluyorsaniz attığınız gibi de alın ayy nasıl bir düşünce yapısına sahipsiniz siz isteyerek bilerek yapmışsınız vicdanınızı rahatlatmak için de buraya yazıyorsunuz.Şuan vericek durumum yok eltimler karşılıcak zaten ben ayda 500 lira zor buluyorum gırtlağımıza kadar borclandık nişanlımla .Herşeyimizi kendimiz aldık eşimin ailesi bir cöp bile almadı borclarım bitince alırım anca
Ben tutup balkondan atmadım cay döküldü panik olup kimse anlamasın diye attım .Ayrıca benim ne kadar vicdanlı biri olduğumu herkes bilir vicdan azabı cekmesem konu acmazdımYaw binlerce liralık telefonu tutup balkondan aşağıya atan insan 2 coçuk azarlandı diye bu saatten sonra yaptığını itiraf eder mi? Sanmam ki o vicdan olsun..
Konu da pek enteresan gerçi...
Patron çıldırdı....Alıcam şu düğün oldun borclarımızı ödüyeyim ben kendim alıcam .Bende üzülüyorum benimde vicdanım var aşağı atmak aklımda yoktu benim döktüğümü anlarlar diye aşağı attım
Neden kıskanayım eltimi o kendi halinds biri benden üstün özelliği yok ki neyini kıskanayımSanki isteyerek ve bilerek yapmışsınız gibi kıskançlıktan çayı doktuyseniz söyleye bilirdiniz aşağı atmak da neyin nesi çok saygısızca bir davranış
https://giphy.com/dykJfX4dbM0VyBen tutup balkondan atmadım cay döküldü panik olup kimse anlamasın diye attım .Ayrıca benim ne kadar vicdanlı biri olduğumu herkes bilir vicdan azabı cekmesem konu acmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?