İtiraf etmeli miyim ? Sessiz mi kalmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu parayı vs. Sebze meyve kapı içine koyup çekirdekle kapatıp eski haline getirenler geldi aklıma onlar bile daha çok uğraşmış alıp atmak nedir ne atıyorsun çöp mü

Ben o an telefonun yerde bulunur

İşte bende ondan korktum ödücek param yok olsa sakarlık yaptım döktüm buyrun telefon masrafını karşılardım derdim .Telefonun parasını isterdi
Telefonun parasını nie istesin sadece tamir parası verilirdi o da gerekirse yani. Uygun fiyatlı hallolurdu. Bahsedilen telefon kac para bilmiyorum su an ama ucuz birsey değil sanırım. Şimdi hepsini ödemeniz gerekir ve evet bence buna mecbursunuz.

Sakin söylemeyin size bir daha güvenmez.Ama resmen iftira atmışsınız çocuklara elim çarptı falan deseydiniz nişanliniza o durumu idare ederdi valla çok cok ayıp etmişsiniz.Bir de aşağıya atmışsınız valla pes

Alıcam şu düğün oldun borclarımızı ödüyeyim ben kendim alıcam .Bende üzülüyorum benimde vicdanım var aşağı atmak aklımda yoktu benim döktüğümü anlarlar diye aşağı attım

Atmasaydiniz neden attınız size ait olmayan telefonu o hakkı kendinizde buluyorsaniz attığınız gibi de alın ayy nasıl bir düşünce yapısına sahipsiniz siz isteyerek bilerek yapmışsınız vicdanınızı rahatlatmak için de buraya yazıyorsunuz.

benim dandikler dandiği samsung telefonum 5. kattan aşağı düşmüştü, kaldığı yerden çalışmaya devam etti. asıl biri o telefonu bulur da kullanmaya veya satmaya kalkarsa kötü.

şimdi, kendim de linç yememek için baştan belirteyim, ben en başta yerinizde olsam, çayı dökünce utançtan suratım kıpkırmızı olur, alır telefonu içeri götürür, ben bir halt ettim diyerek lafa girer, binbir özür dileyip, bir şekilde durumu telafi de edeceğimin sözünü verir hayatıma devam ederdim.

amaaaa bu kadaaar şey yaşandıktan sonra gelinen noktada itiraf edemezdim. ya da itiraf edip sevgilimden ayrılırdım. artık o aile içinde duramazdım. ayrılsam bile elime para geçtiği zaman -belki yıllar sonra- bu kişileri bulur paralarını verirdim. ben karmaya çok inanırım, şimdi bu karşı tarafa ettirdiğiniz zararın sizden çıkma potansiyelinin yüksek olduğuna inanıyorum eğer art niyetli yaklaşırsanız.

Yaw binlerce liralık telefonu tutup balkondan aşağıya atan insan 2 coçuk azarlandı diye bu saatten sonra yaptığını itiraf eder mi? Sanmam ki o vicdan olsun..

Konu da pek enteresan gerçi...
Ben tutup balkondan atmadım cay döküldü panik olup kimse anlamasın diye attım .Ayrıca benim ne kadar vicdanlı biri olduğumu herkes bilir vicdan azabı cekmesem konu acmazdım

Patron çıldırdı....

Neyse olan olmuş gökten üç iPhone düşmüş birinin üstüne düşmeden çay dökülmüş...

Valla bence artık söylesenizde çok geç. Size çok fena patlar bu olay, ailenin gözünde ne itibarınız kalır ne de güvenilirliğiniz. Belki ayrılık sebebi bile olabilir, çünkü olay çok büyümüş ailelerin arası bozulmuş. Allah yardımcınız olsun bayağı saçmalamışsınız. Valla ben bile ikilemde kaldım ne yapsanız bilemedim yani, söyleseniz bir dert söylemeseniz bir dert...

Insallah konu fakedir baştan aşağı yanlışlar silsilesi aşaği attım diye okuyunca gözlerim yerinden fırladı kız iphonelar su geçirince tamir ediliyor keşke tamir ettirmeyi düşünseydiniz

Sanki isteyerek ve bilerek yapmışsınız gibi kıskançlıktan çayı doktuyseniz söyleye bilirdiniz aşağı atmak da neyin nesi çok saygısızca bir davranış
Neden kıskanayım eltimi o kendi halinds biri benden üstün özelliği yok ki neyini kıskanayım

O telefona cay dokulunce hiçbir şey olmazdi , hayatimda duyduğum en salakca hareket pess gercekten
Siz o cocuklarin gunahini aldınız ya kat be kat fazlasi cikacaktir sizden
Kotusunuz net !
Hic mi vicdaniniz sızlamadi o cocuklar suclanirken ? Kimbilir evde baslarina neler geldi
Ay nasil sinirlendim yanimda olsaniz parcalarim sizi , merhametsiz vicdansiz insan gordum de sizin gibisini gormedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…