Hani kadın kadının dostuydu .Burda ne vicdansızlığım kaldı ne kıskanclığım .BEN bana hakaret edin demedim öneri istedim .Başka carem yok sessi kalmak zorundayım .Param yok param nasıl ödeyim 300-400 liradan bahsetmiyoruz .Şimdilik onlar ödesin düğün borcları bitain ilk seferde koşa koşa ödücem
İyi o zaman, bir kadın hırsızlık yaptığında cinayet işlediğinde de sırf kadın diye onu destekleyelimHani kadın kadının dostuydu .Burda ne vicdansızlığım kaldı ne kıskanclığım .BEN bana hakaret edin demedim öneri istedim .Başka carem yok sessi kalmak zorundayım .Param yok param nasıl ödeyim 300-400 liradan bahsetmiyoruz .Şimdilik onlar ödesin düğün borcları bitain ilk seferde koşa koşa ödücem
Ah be ablacıgım konu o değil konu millete iftira atmanHani kadın kadının dostuydu .Burda ne vicdansızlığım kaldı ne kıskanclığım .BEN bana hakaret edin demedim öneri istedim .Başka carem yok sessi kalmak zorundayım .Param yok param nasıl ödeyim 300-400 liradan bahsetmiyoruz .Şimdilik onlar ödesin düğün borcları bitain ilk seferde koşa koşa ödücem
Acaba ıphone bulunmasın diye agzına mı attı bunu mu ima etmeye çalıştın gangsta parçalarını bile yemiş olabilir
adamın ağzı dolu ya deneyem fikir güzel
Allah bilir duvar kagidi mavidir de onu gormustur , yazik ya ne bicim insanlarla ayni havayı soluyoruzAh be ablacıgım konu o değil konu millete iftira atman
Da mavi ekran veren ıphone hangisi bak ben kaç yıldan beri ıphone kullanıyorum mavi ekran vermedi hiç
Eltimler ikiside calışıyo evet onlarında borcları var ama biz kadar değil.Şu olay kapansa düğün bitse zaten alıcam şimdi almam imkansızBen kadının dostu değilim. Merhametli ve dürüst olan herkesin dostuyum. Param yok demeyi biliyorsunuz ama eltimin parası var mı acaba diye düşündüğünüz yok.
Ben dedim hayır mavi ekran veren ıphone bulmusum ben direkt çantaya atardım o ayrı meseleBuradan ciddi ciddi çıkıp "Sessiz kal" diyecek biri var mı acaba? Çok merak ediyorum. Nasıl da masumane sormuş yavrum, "Sessiz mi kalsam?" diye, cınım benim. Kendine hakaret ettirip üye banlatacak miniğim.
Düğünden sonra nurtopu gibi çekişmeli boşanma davanız şimdiden hayırlı olsun.Eltimler ikiside calışıyo evet onlarında borcları var ama biz kadar değil.Şu olay kapansa düğün bitse zaten alıcam şimdi almam imkansız
Yahu o zaman neden iftira atiyorsunuz cocuklara ??? Acik acik soyleseydiniz ya , ne bicim insansiniz hala para da para diyorsunuz , simdi soylemezseniz bunu o adam sizi bosar evlendikten sonraEltimler ikiside calışıyo evet onlarında borcları var ama biz kadar değil.Şu olay kapansa düğün bitse zaten alıcam şimdi almam imkansız
Bu yaptığınız kötülük ayağınıza dolanır diye de korkmuyorsunuz.Eltimler ikiside calışıyo evet onlarında borcları var ama biz kadar değil.Şu olay kapansa düğün bitse zaten alıcam şimdi almam imkansız
Eltinizin düğünde taktığı takıyı geri götürürsünüz siz borcu ödemek için. Maşallah cin gibisinizEltimler ikiside calışıyo evet onlarında borcları var ama biz kadar değil.Şu olay kapansa düğün bitse zaten alıcam şimdi almam imkansız
Gerekirse kredi cekin yaptiginizi telafi edin. Kimsenin vebalini almayin o yapacaginiz dugun de burnunuzdan gelir sonra.Eltimler ikiside calışıyo evet onlarında borcları var ama biz kadar değil.Şu olay kapansa düğün bitse zaten alıcam şimdi almam imkansız
Neyini mi kiskanayim? NeyseeNeden kıskanayım eltimi o kendi halinds biri benden üstün özelliği yok ki neyini kıskanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?