İtiraf etmeli miyim ? Sessiz mi kalmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yaw telefonun canına okuyup bir aileyi borçlu öbür aileyi dertli yapıp adamları karşı karşıya getirmişsiniz millet size ne akıl versin

Çayı döker dökmez buraya konu açsanız hasta balkondan düşmeden yaşama tutunabilirdi.

İyi o zaman, bir kadın hırsızlık yaptığında cinayet işlediğinde de sırf kadın diye onu destekleyelim

Ah be ablacıgım konu o değil konu millete iftira atman
Da mavi ekran veren ıphone hangisi bak ben kaç yıldan beri ıphone kullanıyorum mavi ekran vermedi hiç

Anlamadim iphone 11 su gecirmez nasil mavi ekran verdi ? Benim kardesim iphone u 4 uncu kattan asagi dusurdu yetmedi tuvalete dustu hala calisiyor senmi abarttin olayi

Acaba ıphone bulunmasın diye agzına mı attı bunu mu ima etmeye çalıştın gangsta parçalarını bile yemiş olabilir

adamın ağzı dolu ya deneyem fikir güzel

Buradan ciddi ciddi çıkıp "Sessiz kal" diyecek biri var mı acaba? Çok merak ediyorum. Nasıl da masumane sormuş yavrum, "Sessiz mi kalsam?" diye, cınım benim. Kendine hakaret ettirip üye banlatacak miniğim.

Ben kadının dostu değilim. Merhametli ve dürüst olan herkesin dostuyum. Param yok demeyi biliyorsunuz ama eltimin parası var mı acaba diye düşündüğünüz yok.
Eltimler ikiside calışıyo evet onlarında borcları var ama biz kadar değil.Şu olay kapansa düğün bitse zaten alıcam şimdi almam imkansız

Buradan ciddi ciddi çıkıp "Sessiz kal" diyecek biri var mı acaba? Çok merak ediyorum. Nasıl da masumane sormuş yavrum, "Sessiz mi kalsam?" diye, cınım benim. Kendine hakaret ettirip üye banlatacak miniğim.
Ben dedim hayır mavi ekran veren ıphone bulmusum ben direkt çantaya atardım o ayrı mesele

Eltimler ikiside calışıyo evet onlarında borcları var ama biz kadar değil.Şu olay kapansa düğün bitse zaten alıcam şimdi almam imkansız
Düğünden sonra nurtopu gibi çekişmeli boşanma davanız şimdiden hayırlı olsun.

Oğlanın halasından bir adet mavi ekran iPhone... holaaaaaa

Yahu o zaman neden iftira atiyorsunuz cocuklara ??? Acik acik soyleseydiniz ya , ne bicim insansiniz hala para da para diyorsunuz , simdi soylemezseniz bunu o adam sizi bosar evlendikten sonra

Ayrıca Elti ve hala kişisinin kavga etmesinin sebebini de kavrayamamış konu sahibi.. Telefonu Yok ettiği için Elti ve çocukları hırsızlıkla suçlanmış yoksa olayı dürüstçe söyleseydiniz size saldıracaklarını hiç mi hiç zannetmiyorum. Telefonu Yok ettiğin için olay kazadan çok hırsızlığa dönmüş...

Bu yaptığınız kötülük ayağınıza dolanır diye de korkmuyorsunuz.

Düğün iptal olur belki kim bilir Düğün düğün diye insanlara iftira atıyorsunuz ya hanı

Ya sizin çaldığınızdan şüphelenseler bence siz deyinki ben balkonda siğara içerken orda saksı yada bişey bakarken bişey düştü gibi oldu. Eminde olamadım ama sonradan acaba telefon mu düştü diye vicdan yaptım deyin nişanlonıza. Sonra nişanlonıza telefonu bulun ve hemen ödeyin. Çünkü bu yükle durulmaz gerçeği söylerseniz çok küçük düşersiniz. Size çok güldüm ve kızdım ama kötü bir insan değilsiniz belli vicdan yapmışsınız hemen bu şekilde telafi edin

Gerekirse kredi cekin yaptiginizi telafi edin. Kimsenin vebalini almayin o yapacaginiz dugun de burnunuzdan gelir sonra.

Sakın sessiz kalmayın yaptığınız iğrenç ötesi birşey .ki dusunme yeteneginiz yok mu pardonda çay döküldü deseniz garantiye giderdi tel yada 1000 2000 liraya tamir olurdu sorun kalmazdı şimdi daha mi iyi oldu . Bu sizden hayli hayli çıkar o yuzden sessiz kalıp bu hakla yaşamayın derim cunku baya cikar yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…