Merhaba Kk daha şimdi üye oldum.Umarım doğru yere konu acmışımdır .5 aylık nişanlı biriyim ben 30 nişanlım 36 yaşında 2 yıldır beraberiz cok şükür mutluyuz :)) 4 gün önce kayınvalidemleri ziyarete gittim nişanlımla beraber .nişanlımın halası eltim kaynım ve kaynımın cocukları vardı Oturduk sohbet ettik ,yemek yedik cay ictik felan ben sigara icmeye balkona cıktım nişanlımın halası kızına doğum günü hediyesi Iphone 11 almış onu felan gösteriyordu nişanlıma nasılmış iyi mi felan diye bayada para vermiş.Onlar iceri girdi cay icmeye bende cayımı aldım balkona geri döndüm cocuklarda tiktok uygulaması var böyle video felan cekiliyor.Ben o sırada video cekerken dirseğim caya carptı cayda telefona o an cok panik yaptım hadi cocuklar anneniz cağrıyor dedim .Gittiler bir telaşa kapıldım elim ayağım dolaştı .Bunu ödücek param yok nedeni düğün temmuzda olucak pahalı bir telefon ödeyemem .Bende telefonu bir gaflette belki bulamazlar diye balkondan aşağı attım cünkü mavi ekran vardı benim döktüğüm anlıcaktı .Biliyorum yanlış yaptım lütfen bu konuda yargılamayın.İceri gectim kemal sunal filmleri izledik .Eşimin halası telefonu aradı balkondaydı dedi eltim .Telefonun kabını atmayı unuttum sonra o an biliyorum cok yanlış lütfen yargılamayın cocukların elindeydi inceliyorlardı dedim .Halasıda telefonu istedi cocuklar bizde yok bizde annemin telefonu var dedi .Kayınvalidem de cıkarın kızmaz o size hadi verin cocuktur merak edip bakmışlardır dedi .Cocuklar yok felan dedi .Nişanlım söyleyin korkmayın hadi verin dedi yok amca bizde yok valla felan dediler ağladılar.Eltimde cocuklar almaz dedi derken işte kavga büyüdü eltim kaynım cocuklar evden ayrıldı .Halası telefonun parasını istemiş eltimlerdn eltimde borcumuz var felan demiş .Ben bunu kimseye söyleyemedim param yok cünkü herşeyi düğüne harcadık .Vicdan azabıda cekiyorum acaba söylesem mi sakin sakin düğünden sonra öderim desem ya da hic karışmasam sessiz mi kalsam .Lütfen linc etmeyin linc edin diye yazmadın tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum