• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf ediyorum bir derdim var

Top 11 listem..
1. Oğlumun alerjisi.. Egzema dolu yavrumun yüzü vücudu.
2. Oğlumun gündüz uykularını düzene sokamamam (egzema kaynaklı sanırım)
3. Babamın 2 sene önce iflas edip tüm malını mülkünü kaybetmesi tüm sülalenin babamın ölümünü 4 gözle beklemesi ( intihar girişimleri olu)
4. Zavallı anacığım şu anda buz gibi evde parasızlıktan doğalgaz açamıyor oluşu benim çaresiz kalışlarım.
5. Kardeşimin üniversite taksidi. Canımın içi depresyonda.. Ona çok uzak oluşum
6. Babamın depresyonda oluşu. Ya intihar ederse diye günlük anksiyete hallerim.
7. Leş gibi bir şehirde yaşıyor olmam.
8. Anksiyete bozukluğum.
9. İnsomnia yaşıyor olmam.
10. Sağlık sorunlarım ufak tefek (varis, sarkmış göbek derisi, bitmeyen kansızlık, hemoroıd, tansiyon düşüklüğü, yoğun iştahsızlık).
11. Eşimin ısrarla doktora gşrmeyişi ve benim yine tutan anksiyetem (midesi bulanıyor yemek sonrası sol karın boşluğuna sancı giriyor ve böbrek üstünde kemşksş bir beze var. Ağrı yapıyor. Sürekli yorgunluk halı var)

Ay daha vardı unutmuşum
Inanin sozum kalmadi soyleyecek. Allah feraha cikarsin

Top 11 listem..
1. Oğlumun alerjisi.. Egzema dolu yavrumun yüzü vücudu.
2. Oğlumun gündüz uykularını düzene sokamamam (egzema kaynaklı sanırım)
3. Babamın 2 sene önce iflas edip tüm malını mülkünü kaybetmesi tüm sülalenin babamın ölümünü 4 gözle beklemesi ( intihar girişimleri olu)
4. Zavallı anacığım şu anda buz gibi evde parasızlıktan doğalgaz açamıyor oluşu benim çaresiz kalışlarım.
5. Kardeşimin üniversite taksidi. Canımın içi depresyonda.. Ona çok uzak oluşum
6. Babamın depresyonda oluşu. Ya intihar ederse diye günlük anksiyete hallerim.
7. Leş gibi bir şehirde yaşıyor olmam.
8. Anksiyete bozukluğum.
9. İnsomnia yaşıyor olmam.
10. Sağlık sorunlarım ufak tefek (varis, sarkmış göbek derisi, bitmeyen kansızlık, hemoroıd, tansiyon düşüklüğü, yoğun iştahsızlık).
11. Eşimin ısrarla doktora gşrmeyişi ve benim yine tutan anksiyetem (midesi bulanıyor yemek sonrası sol karın boşluğuna sancı giriyor ve böbrek üstünde kemşksş bir beze var. Ağrı yapıyor. Sürekli yorgunluk halı var)

Ay daha vardı unutmuşum
Diğer dertlerinizde Allah yardımcınız olsun,imtihanı izi kolay eylesin ama eşiniz doktoru ihmal etmesin. Kavga dövüş ısrar kıyamet gönderin,Allah şifa versin.

Diğer dertlerinizde Allah yardımcınız olsun,imtihanı izi kolay eylesin ama eşiniz doktoru ihmal etmesin. Kavga dövüş ısrar kıyamet gönderin,Allah şifa versin.
Ya inanın oğlumdan çıkamıyorum dışarı ki el atayım olaya.
Anca uyarıyorum gir diye.
Başka zaman olsa kürekle döve döve götürürüm.
Mesela şimdş sabah olacak diyecek ağrım var canım benim randevu alalım gir bi uzmana. Tamam alayım diyecek. Aldın mı yok ya unutmuşum. Ben alıyorum izin alamadıö işten vs. Dahiliyeye göründü kan verdi ultrason istedi hala yaptıracak 3 hafta oldu... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Bayanlar buyrun dertlerimizi itiraf edelim. Belki ortak sorunlarimiz olur. Benim suanki ailemle gorusmuyor olmam ve oglumun asiri istahsizligi
derdim hic yokmus gibi 3.sahislar yuzunden hem hakarete ugradim.hem de ozur dilenmiyor.ustune lafyedim
Bana kustuler.ayagina gidip barismami istiyorlar.vasif olarak yasca buyuk olmalari.su.an gozumde on para etmez.
Yine de bu durumdan rahatsizim
Kendime duvar nasil oru ce m etkilenmek istemiyorum

Ya inanın oğlumdan çıkamıyorum dışarı ki el atayım olaya.
Anca uyarıyorum gir diye.
Başka zaman olsa kürekle döve döve götürürüm.
Mesela şimdş sabah olacak diyecek ağrım var canım benim randevu alalım gir bi uzmana. Tamam alayım diyecek. Aldın mı yok ya unutmuşum. Ben alıyorum izin alamadıö işten vs. Dahiliyeye göründü kan verdi ultrason istedi hala yaptıracak 3 hafta oldu... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
İnşallah kötü bir şey değildir,çocuk değil ki kendi bilir😐

Güzel bir işim olsun isterdim, bunu dert ediyorum kendime zaman zaman.

Hem beğeniyor hem de alıntılayıp destek oluyorum arkadaşım👍🏻 Emeklerimizin karşılığını alacağımız, torpille gelenlerin doldurdukları yerlerin boşalmasını beklemeyeceğimiz bir hayat istiyorum. Çok şey değil bu tabii, sağlık olsun diyorum.

Genel olarak basklarinu kiskanmam derdin yani söyleki nerde cirkin is bilmeyen beceriksiz insanlara bakiyorum kocalaru agzinin icine bakiyor ne istese yapiyorlar nasil romnatik hergün baska yerdeler ama benim kocam ancak kendi ciksa arkadaslariyla takilsa bana ilgi glstersin istiyorum ne bilim bazen süpriz yapsin hadi gel bugün disarida yiyelim desin ve yahut oglumuzu da alalim bi aile tablosu icinde gezelin hic istedigin gibi bi evlilik degil cok pismanim derdim bu ama nice kötü hayatlar dertler okuyorum buna sükrediyorum kendimi övmek gibi degil ama her gören bizi yakisturirlar ama ben esimdeb hem beceriklilik konusunfa hemde islilik konusunda cok iyiyim sma iyilerin dedimyasansi kaderi olmaz

Genel olarak basklarinu kiskanmam derdin yani söyleki nerde cirkin is bilmeyen beceriksiz insanlara bakiyorum kocalaru agzinin icine bakiyor ne istese yapiyorlar nasil romnatik hergün baska yerdeler ama benim kocam ancak kendi ciksa arkadaslariyla takilsa bana ilgi glstersin istiyorum ne bilim bazen süpriz yapsin hadi gel bugün disarida yiyelim desin ve yahut oglumuzu da alalim bi aile tablosu icinde gezelin hic istedigin gibi bi evlilik degil cok pismanim derdim bu ama nice kötü hayatlar dertler okuyorum buna sükrediyorum kendimi övmek gibi degil ama her gören bizi yakisturirlar ama ben esimdeb hem beceriklilik konusunfa hemde islilik konusunda cok iyiyim sma iyilerin dedimyasansi kaderi olmaz
Esinizle tanisarak severek mi evlendiniz görücü usulu mu oldu. Gerci evlenimce değisiyorlar erkekler malesef bayanda esine bakip degisiyor.

Esinizle tanisarak severek mi evlendiniz görücü usulu mu oldu. Gerci evlenimce değisiyorlar erkekler malesef bayanda esine bakip degisiyor.
severek evlenip cok mutlu olan insanlarda var evet severek evlendik nisanliykene knedinini belli etmisti ama dedil belki düzelir ama tam terdi daha kötü oldu en iyisi görücü usulü en azindan sans diyorsun tanimiyorsun bi yola cikiyorsun diger türlü neden taniymamisim bunxa zaman diyorsun hayirlisi tabi herseyin

dert degil ama kafaya takiyorum. kirmizi eti bayilarak yerin ama kac haftadir et yerken gözümde canli dana canlaniyor. icimden ben onu nasil yiyorum yaaa oluyorum. sonra tiksiniyorum yemegi yiyemiyorum. kokusu bile pisirirken migdemi bulandiriyo..

hele kiyma görünce sanki benim etimi cekmisler gibi oluyorum

Back
X