• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf ediyorum bir derdim var

eşim işsiz. uzun zamandır her sabah kalktığımda, her gece yatarken, iş yerinde, kızımla ilgilenirken, yemek yaparken geleceğimizi düşünüyorum. işe geri çağrılma ihtimali kalmazsa hiç istemediğim bir seçenekle hayatımıza devam edeceğiz. bu seçenek bir gün illaki uygulamaya geçecekti ama ben bu şekilde olsun istemiyorum. zorunda olduğum için değil ben istediğim için olmalı.

maddi sıkıntılardan çok bunaldım. 1 ay boyunca çalışıp 1 tişört alamamak insanın zoruna gidiyor.
kızımla elimden geldiğince ilgileniyorum tabi ki ama çok çok daha farklı hayallerim vardı. kafam rahat bir şekilde, mutlu,huzurlu çocuğumu yetiştirmek isterdim.

kızımıza eşim bakıyor gözüm arkada kalmıyor bakıcılarla uğraşmak zorunda değilim. bu bizim için avantaj. ama eşim sürekli çocukla dört duvar arasında.

eşimin psikolojisinin hiç iyi olmadığının farkındayım. birbirimize karşı tahammülsüzleşmemiz, en ufak şeyde bağırıp çağırmalarımız ama sonra birbirimizin gönlünü almalarımız, gelgitli ruh hallerimiz, ağlamalar sinir krizleri ama onun yanına gidince yine maskemi takıp rol yapmam.

evin hem erkeği hem kadını olmak.. o yeter ki çocuğa iyi baksın yemek, temizlik, ev işi, hafta sonu çocuk her her işi üstlenmem ve mutsuzluktan ölmek. sonra suratım asık olduğu için bana söylenmesi bu kadar işin gücün içinde mutluymuş gibi yapmak zorunda kalmam.

10 senedir sevdiğim adamla bu hallere geldiğimizi görüp görüp depresyona sürüklenmem. ara sıra ağlama duvarım yapabilirim burayı güzel konu açmışsınız teşekkür ederim kendi adıma. yazıp rahatlamak ağlamak iyi geldi.

Aradaki sorunu bilemem ama annenizle barışın bence,gidin öpün ellerini sarılın koklayın onu😔kaybedince toprağına sarılıp kokluyosunuz çünkü😢 bidaha ellerini değil topragini tutuyosunuz, buz gibi toprağın altında yattığını bilmek en öfkeli en üzgün hissettiğimiz an oluyo bide😢 şimdi imkanı varken belki benim bu msjm vesile olur umuduyla yazıyorum öpün ellerini anneciginizin😢 mezarı başında kuran okumak en acı vericisi çünkü 😢😢😢

Çok haklısınız, sizin adınıza çok üzüldüm başınız sağolsun Allah annenizin kabrini cennet bahçesi eylesin inşallah. Evlatlar anne babalarının kıymetini bilmeli her zaman ama keşke anne babalarda evlatlarının kıymetini bilseler anlasalar biraz. Annemin bir sırrımı başkasına söylemesi sonucu arayıp neden söylediğini sordum ve kendini haklı bularak beni suçladı ve telefonu yüzüme kapadı. 3 hafta oldu konuşmuyoruz, ne yapacağım nasıl yaklaşacağım bilmiyorum. Haklıyım ve kırgınım ama böyle de sürmemeli. Ben de ağlıyorum kaç haftadır niye beni bu hale düşürdü diye hiç arayıpta sormadı daha sonra. Çok üzülüyorum gerçekten 😔

eşim işsiz. uzun zamandır her sabah kalktığımda, her gece yatarken, iş yerinde, kızımla ilgilenirken, yemek yaparken geleceğimizi düşünüyorum. işe geri çağrılma ihtimali kalmazsa hiç istemediğim bir seçenekle hayatımıza devam edeceğiz. bu seçenek bir gün illaki uygulamaya geçecekti ama ben bu şekilde olsun istemiyorum. zorunda olduğum için değil ben istediğim için olmalı.

maddi sıkıntılardan çok bunaldım. 1 ay boyunca çalışıp 1 tişört alamamak insanın zoruna gidiyor.
kızımla elimden geldiğince ilgileniyorum tabi ki ama çok çok daha farklı hayallerim vardı. kafam rahat bir şekilde, mutlu,huzurlu çocuğumu yetiştirmek isterdim.

kızımıza eşim bakıyor gözüm arkada kalmıyor bakıcılarla uğraşmak zorunda değilim. bu bizim için avantaj. ama eşim sürekli çocukla dört duvar arasında.

eşimin psikolojisinin hiç iyi olmadığının farkındayım. birbirimize karşı tahammülsüzleşmemiz, en ufak şeyde bağırıp çağırmalarımız ama sonra birbirimizin gönlünü almalarımız, gelgitli ruh hallerimiz, ağlamalar sinir krizleri ama onun yanına gidince yine maskemi takıp rol yapmam.

evin hem erkeği hem kadını olmak.. o yeter ki çocuğa iyi baksın yemek, temizlik, ev işi, hafta sonu çocuk her her işi üstlenmem ve mutsuzluktan ölmek. sonra suratım asık olduğu için bana söylenmesi bu kadar işin gücün içinde mutluymuş gibi yapmak zorunda kalmam.

10 senedir sevdiğim adamla bu hallere geldiğimizi görüp görüp depresyona sürüklenmem. ara sıra ağlama duvarım yapabilirim burayı güzel konu açmışsınız teşekkür ederim kendi adıma. yazıp rahatlamak ağlamak iyi geldi.
Insallah hayatinizda hersey yoluna girer ve bugünleri tebessumle hatirlarsiniz. Esinize olan sevginiz ve onun size olan sevgisinin uzerini bu sorunlarin kapatmasina izin vermemeye çalışin derim.

Çok haklısınız, sizin adınıza çok üzüldüm başınız sağolsun Allah annenizin kabrini cennet bahçesi eylesin inşallah. Evlatlar anne babalarının kıymetini bilmeli her zaman ama keşke anne babalarda evlatlarının kıymetini bilseler anlasalar biraz. Annemin bir sırrımı başkasına söylemesi sonucu arayıp neden söylediğini sordum ve kendini haklı bularak beni suçladı ve telefonu yüzüme kapadı. 3 hafta oldu konuşmuyoruz, ne yapacağım nasıl yaklaşacağım bilmiyorum. Haklıyım ve kırgınım ama böyle de sürmemeli. Ben de ağlıyorum kaç haftadır niye beni bu hale düşürdü diye hiç arayıpta sormadı daha sonra. Çok üzülüyorum gerçekten 😔
Siz bir adim atin siz büyüklük edin derim. Cunku benim anneme adim atacak bir imkanim dahi yok. Annem bütün yollari kapadı bana.

Allah razı olsun😔🙏
Dünyalık şeyler dünya da kalıyor inanın,evet doğru olmayan bişey yapmış,çözülemeyecek gibiyse siz daha iyisini bilirsiniz elbet,ama bana kalırsa hayatınızı kökten değiştirmediyle annemizin yaptığı bu hata,afdedebilirsiniz bence, varsın büyüklük sizde kalsın derim

kızgınlık kırgınlik bir zmn sonra yerini inanılmaz bir acıya birakiyor çünkü,bende yaşadım rahmetli annemle bu tür durumları,kaybedince beynimizde şimşekler çakıyor,inanın hiç kolay değil,birebir yaşamış biri olarak tecrübeyle sabitleyip size yazıyorum 😢 Allah annenize hayırlı sağlıklı siz evlatlariyla, sevdikleriyle nice uzun ömürler versin dilerim😔🙏
Yapın bı büyüklük affedin gidin elini öpün başınıza koyun lütfen,üç günlük dunya sabaha çıkacağımız belli degil❤

Param yok, Sağlığım var. Evladım var, kendine has bir gıcıklığı mevcut. Eşim var, saksı bitkisi gibi. Ailem var, saksı bitkisi bile değil. Eşimin ailesi ameriga ajanı olabilir. Çok değişikler. Ameriganın oyunları bence. Param yok demiş miydim? Bir de hava çok soğuk. Öyle böyle değil aşırı soğuk.

Bir de eşim grip. Şu an en büyük derdim bu. Grip olunca çaresiz ince hastalığa yakalanmış gibi davranıyor.

Birazdan gidip oğlumu almam gerek okuldan. Ayak parmaklarım bile üşüyor şu an, cesaret edemiyorum çıkmaya. Bu da büyük bir dert mesela.

Sonra, eltim beni kocası sanıyor. Trip atıp küsüyor falan. Ben senin kocan değilim demek istiyorum ama yazık bu gerçekle yüzleşir ve yıkılır diye korkuyorum.

Oğlumun hep sümüğü akıyor. Boş zamanlarında cezvedeki kahveyi döküyor. Sınıfında dudağını büzerek konuşan bir narenciyesu var, onu taklit ediyor. Dudağını büze büze, kelimelerin sonunu uzatarak konuşmaya başladı. Ağzının ortasına merdane ile girişmek geliyor içimden ama yapmıyorum. Kaynanam günde iki kere beni arıyor. Konuşmanın sonunda bir sessizlik oluyor çünkü arama sebebini söyleyecek diye bekliyorum, sebepsiz arıyor. Telefonla konuşmayı hiç sevmiyorum, o yüzden bu da dert.

Annem deli. Babam da deli. Ana babadır atsan satsan olmuyor tabi, ama deliler yani. Gördüğüm en afilli deli onlar. Annem çok konuşuyor bir de. Öyle böyle değil aşırı konuşuyor. Bence insanlar az konuşmalı. Çok yorucu çünkü.

Armut dibine düşmüş gibi 🤭

Çok hareketli mızmız her şeye ağlayan bebeg im
Hasta annem ve ona arabam olsa gerektir debilecehim halde haftada 1 2 defa gidebiliyor olmam
Babamın ruh sağlığının bozulması çok korkuyorum artık daha kötüye gidecek diye
Kardeşim desen babamın ara sıra ona catmasindan ve sürekli evde olmasından bunalmış.
Annem hastalığından sonra çok durgunlasti sohbet edemiyorum ben evlenmeden evinin yolunu öğrenelim kardesinel çıkar çıkar sana yardima hem de gezmeye geliriz diyen kadın hasta öldü evime bir kere tek gelemedi içim parçalanıyor.
Bende ana baba sozünden çıkmayan eş
Her şeyi yönetmeye çalışan kv kpeder daha neler neler. Allah dertli herkese yardım etsin hayırlı kapılar açsın yüreklerine sular serpsin hastalara şifa versin .

Koca derdi
Artik bii ciksin da benle evlensin otur evde ben bakayim sana desin .
20 aylık çocuğu sütten aniden kesip çalışmak (2 aydır ıssım)
Bir bencil ,seviyor mu sevmiyor mu belli diğil görev yapan kendine bakamayan bekar yakişikliya aşik olup ,sonu yok dige kendimi ayrılmama zorlasam da yazmaya duramamam :hasta:
Anneme kizima bakmaya ne kazansamda yetmeyen para yokluğu
Benden borc isteyen kizimin hayirsiz küseyen evli babasi
30 yaşımda annem le yaşamak (abim ablam umursamadi yanima aldim guya iyi bakayim)
Kiram. 400ü aşan gaz faturam giderlerim
Herkese özenen zengin ruhlu tasarrufsuz kimsyi begenmeyen anam

Benim büyük kızım oturup kandi yemiyor istahsız ve zayıf kasık tutmayı bile zoraki yapıyor çoğu zaman ben yediriyorum sofra ortda 3 saat duruyr

Back
X