- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- Konu Sahibi Aybarsin Annesi
Istemedigim sevmedigim bir şehire taşındım eşim in işi olacak diye,onun işi de olmadi eski sehrime dönmek istiyorum orada çok mutluydum❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda o donemde tanisma dönemi deniyor ama en iyi evlenince taniyorsun. Bu durum ne denir gerçekten yipratici oluyor. Inşallah gönlünüzce olur yuvaniz.severek evlenip cok mutlu olan insanlarda var evet severek evlendik nisanliykene knedinini belli etmisti ama dedil belki düzelir ama tam terdi daha kötü oldu en iyisi görücü usulü en azindan sans diyorsun tanimiyorsun bi yola cikiyorsun diger türlü neden taniymamisim bunxa zaman diyorsun hayirlisi tabi herseyin
İstenmeyen sehirde yasamayak cok zor ben cok iyi biliyorum imkaniniz varsa dönünIstemedigim sevmedigim bir şehire taşındım eşim in işi olacak diye,onun işi de olmadi eski sehrime dönmek istiyorum orada çok mutluydum❤
En iyisi akisina birakabilmeyi becermek gercekten bu cok zor birsey ama cok iyi geliyor insana arada yaptığım oluyor rahatliyorum.İsteyince birşeylerin olmaması. Ama istemezken de her şeyin başına gelmesi, sevmediklerinin burnunun dibinde bitmesi. Hayatı çözemiyorum.
Acaba bununla ilgili birseyker izleyi yada okudunuzmi bu cok zor bir durum. Bir sure ara verebilirsiniz bence.dert degil ama kafaya takiyorum. kirmizi eti bayilarak yerin ama kac haftadir et yerken gözümde canli dana canlaniyor. icimden ben onu nasil yiyorum yaaa oluyorum. sonra tiksiniyorum yemegi yiyemiyorum. kokusu bile pisirirken migdemi bulandiriyo..
hele kiyma görünce sanki benim etimi cekmisler gibi oluyorum
Size zayıfsın deseler sevinirsiniz oğlunuza diyince niye üzülüyorsunuz tombis çocuk sağlıklı çocuk değildir kiOyle yapiyorum ama bazen cok üzülüyorum ben takmasamda cevredekiler cok zayif oglun deyince moralim bozuluyor hemen.sanki ben iyi bakmıyorum gibi soruyorlar
Bunu bende biliyorum. Ama bunu ben iyi bakmiyormusum gibi sorunca üzülüyorum. Yanlis bir örnek olmus.Size zayıfsın deseler sevinirsiniz oğlunuza diyince niye üzülüyorsunuz tombis çocuk sağlıklı çocuk değildir ki
Beni cok iyi anlarsiniz oyleyse cunku benim oglumda oyle ac gezer yemez.Benim de oğlum çok zayıf. Hemde baya..
İştahsız 5 gün yemek vermesem yemez.
yiyene kadar sinir krizleri..
aile problemlerine hiç girmeyeyim bile..
Çok uzaktayım,yakında ailemle önemli bir durum için bir araya geleceğiz. Bunun verdiği stres,düşünce.
bitmiyor ki işte. Biri bitse diğeri başlar.
Masallah sizee Allah daim etsinBen eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum Rabbim başka dert vermesin inşallah ☺❤
Benimki akşama kadar vermesem yemez. Normal olduğunu düşünmüyorum yaaÇocuğu yesin diye zorlamayın lütfen. Yemek yeme olayını tamamen onun seçimine bırakın, en sağlıklısı budur.
Cok haklisiniz. Bende gunlerce etkisinden çıkamıyorum. Malesef.Televizyonda ve sosyal medyada gördüğüm kadına,çocuğa ve masum sokak canlarına işkence eden öldürenleri gördukçe depresyona giriyorum direk ağlama krizleri..zaten hiç guzel haberler olmuyor ne kadar adaletsiz bir dunyada yaşıyoruz
Bu tahlilleri yaptirdim 3 ayri doktora götürdüm. Vitaminleri yerinde oldugu halde istah acici vitamin surubu verdi doktor. Ama onunda faydasini goremedik malesef.Benimki akşama kadar vermesem yemez. Normal olduğunu düşünmüyorum yaa
Ya bağırsak kurdu var ya da vitamin eksikliği. Bağırsak kurdu da tahlilde zor çıkıyormuş.
Azmin elinden hicbirsey kurtulmaz aslinda. Benimde fazlam var ama benim bir arkadaşım 1 senede 20 kilodan fazla verdi. Azmetti. Ben biraz hakim olmuyorum boğazıma azmetmiyorum ama azmetmeliyiz.Derdim kilom![]()
Ben dut pekmezini oneririm. Birde bal limon sarimsak karisimli bir tarif var oda cok etkili. Benjm oglum herseyi yemediginden bunlari vermem cok zor oluyor ama yakin arkadasimin oglu pek hastalanmaz. Tarifi isterseniz yazabilirim.Benimde 1.5 yaşındaki oğlumun sürekli hastalanmasi derdim oldu artık hayır yani çocuktur hastalanır derimde insan ayda 2-3 kez hastalanır mı çok yipraniyor kuzucum hiç kıyamıyorum aynı zamanda bende yipraniyorum tabi aslında bu bı dert gibi değilde kıyamadıgm için çok rahatsız ediyor bu durum beni ne önerirsiniz arkadaşlar bu konuda bagisikligini nasıl guclendirebilirim sizce![]()
Bende hakim olamıyorum ama başladım dünden beri çok iyi hissediyorum. Kilomu verip istediğimi giyinmek istiyorumAzmin elinden hicbirsey kurtulmaz aslinda. Benimde fazlam var ama benim bir arkadaşım 1 senede 20 kilodan fazla verdi. Azmetti. Ben biraz hakim olmuyorum boğazıma azmetmiyorum ama azmetmeliyiz.