Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl bir özgüven eksikliği var sizde anlamıyorum tamamen kadınlara yönelik bir siteye girip numara yapıyorsunuz çok saçma acaba gizli gizli kadınlığa mı eğilimleriniz var
nasıl bir özgüven eksikliği var sizde anlamıyorum tamamen kadınlara yönelik bir siteye girip numara yapıyorsunuz çok saçma acaba gizli gizli kadınlığa mı eğilimleriniz var
şaka yapıyorsun galiba yanlış anlamadıysam. valla ben %100 halis mulis türk kadınıyım
şaka sanarak yazdım umarım yanlış anlaşılmaz.:uhm:
benim lafım erkeklere güzelim ayrıca şaka da yapmıyorum tabiki erkek çok sitede geçen gün biriyle karşılaştım bana karımın nikiyle girip çıkıyorum siteye dedi buyur burdan yak
benim lafım erkeklere güzelim ayrıca şaka da yapmıyorum tabiki erkek çok sitede geçen gün biriyle karşılaştım bana karımın nikiyle girip çıkıyorum siteye dedi buyur burdan yak
sohbet bölümündeydi hemen ispiyonladım herkes aaaaaa dedi ayyyyy hele bi tanesi gebelik bölümündeydi konuştuk demezmi rezaalet ortaya çıkınca kaçtı gitti profiline baktım çocuk resmi falan vardı belli karısının yerine girmiş zavallı kadın mesajlarını falan okudun kocam şöyle iyi bilmemne acıdım kocasının yediği haltı ona söylemedim
söylesen daha iyi olmazmıydı,ben kendi adıma böyle birşey olursa bana söylenmesinden mutlu olurdum
acaba özel mesaj yollasam mı? ya gene kocasına denk gelirsem!
acaba özel mesaj yollasam mı? ya gene kocasına denk gelirsem!
o zaman ben bakıyım buralarda mı icabına bakalım hemenbence söylemelisin özel mesaj da olur tabii,kadının bundan haberi olmalı canım.ben böyle düşünüyorum kendi adıma