Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol:kız allah iliyini vermesin..........süperdiyüzümü kaslarımı bıyıklarımı her hafta almsam erkekten farkım kalmayacak valla .)))))))))))))))))))))
:roflol:kız allah iliyini vermesin..........süperdi
O acı gerçeği itiref ediyorum ben de erkeğim... Ama valla billa benim amacım sizi tavlamak değil... Ben sizden taktik öğreniyorum benim istekleri bitmeyen sevgülümü nasıl memnun ederim diye :roflol::roflol::roflol:
bişiler öğrenebildin mi bari kardeş...öğrendiysen bana da öğret, ben de benim manita için karıştım kızların arasına...![]()
![]()
Walla abii öğrenmez olurmuyum heç bu kadın milletine fazla yüz vermemk gerekiyomuş bunu öğrendim, iki üç dal çiçek aldın mı da tamam bir de ince mince numaraları tamam yaniii iş bitmiştir... :roflol:![]()
bu kadarcık mı lö... :mymeka: e çok basitmiş...aylardır takılıyorum burda, bi türlü çözememiştim olayı...saul kardeş...bi ara senle maça gidelim...![]()
Tamam abii yarın var maç gelcen mi halı sahaya... Stres atarız birlikte![]()
gelmem mi koçum...ama ben ponpon kız olcam tezahurat yapçam...![]()
aha bak bu da kk versiyonum...![]()
sırnaşık şey naniknanik
ben erkeğim vallaha beniöle gazoz içmeye gelirmisin yavrum sana pul kolleksiyonumu gösteririm kafamçokkarıştı
klava: Ponpon kız da neymiş nen :mymeka: Erkekliği ayaklar altına alıyon bari ponpon erkek ol
![]()
Niye asılıyon kıslara nen :mymeka: gireceksen adabınla gir kk ya :dilcikar::roflol::roflol:
anam...:1shok: his abimiz terör estiriyır vallaha...taam abi ponpon irkek olcam ben ahanda böle...![]()
tatlicadiarzu