Merhaba lütfen yardım edin başına gelen var mı Benim oğlum 5 aylık meme+mama besleniyor çoğunluk meme , 1 aydır yeşil zaman zaman da sarı ama sürekli mukuslu ve sıvı kaka yapıyor. İshal gibi kaka yapma sayısı 3-6, çok sık o koku, piiiiii... Ekşi ekşi, tadında bir koku. Tahlil yapıldı önce amip çıktı, flagyl antibiyotik kullandık, kakası gözle görülür burunla duyulur şekilde düzelmişti sonrasında temiz çıktı tahlili fakat bir iki gün içerisinde tekrarladı. Tekrar tahlil yapıldı, ve amip yeniden pozitif çıktı sonra birkaç kez daha test yaptık bu sefer negatif az sayıda lökosit çıktı en son dün tekrar yaptırdık hepsi temiz çıktı ancak suprax kullanmaya başladık ishal devam ettiği içim . Henüz kontrol amaçlı tahlil yapılmadı, antibiyotik tedavisi yeni başladı perşembe çoluk gastroya götüreceğiz ben amip olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı gün 3 kez test yapıldı 1 dışında hepsi temiz sonraki gün 2 kez test yapıldı yine temiz da bebeğimin durumu için endişe ediyorum. Çok korkuyorum Gerçi oldukça iştahlı, keyifli, hareketli ve ağlamayan bir bebe, çok da endişelenmiyorum o yüzden ama 1 ay süren bir mukus da bir şeylerin yolunda olmadığını söylüyor sanki. Süt ürünleri alerjisi olsa 4. Ayından önce çıkmaz mıydı?
Lütfen yazın bir şeyler daha önce konu açtım ama düzgün ifade edemedim kendimi
Valla çıldrıyprım artık çok üzülüyorum has bu 1 ay (20 gün) süreçte 4 ayrı Dr da gittik
Kimse bir şey demedi amip tedavisi verdi alerji mi yoksa ne yapacağım ne okur yardım
İyileşsin artık gören dua etsin lütfen