- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Bırakmam canım 1000 kalori iyi geçmemeyi düşünüyorumyinede bırakma canım ipin ucunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırakmam canım 1000 kalori iyi geçmemeyi düşünüyorumyinede bırakma canım ipin ucunu.
Bende en fazla 1000 alıyorum ama vücut düşük modda çalışma ya alıştı fayd adet ins.Bırakmam canım 1000 kalori iyi geçmemeyi düşünüyorum
hadi kolay gelsin zor bir diyet.kizlar 59.1 ilk gun
Arada şaşırtmak lazım kuzumBende en fazla 1000 alıyorum ama vücut düşük modda çalışma ya alıştı fayd adet ins.
Neden öyle oldu balımkizlar 59.1 ilk gun
Neden öyle oldu balım
Bravo canım kaç gün devam edeceksin?asiri kacamak ve olmayan reglden kuzum bugun iyi geciyor 3 x300 ml akcaagacli surup detoks icildi onun harici kacamak yok 3 bardak daha icilecek sabah kilo bildirimi yapilacak
Hadi bakalım fıstık yarın tartı seni mutlu etsin :)asiri kacamak ve olmayan reglden kuzum bugun iyi geciyor 3 x300 ml akcaagacli surup detoks icildi onun harici kacamak yok 3 bardak daha icilecek sabah kilo bildirimi yapilacak
Akşam yoğurt li kabak 1 ceviz ile birde yarım kıymalı ekmek yedim kaçamak ins spor ile eritecegim.Hadi bakalım fıstık yarın tartı seni mutlu etsin :)
Dikkat etmek lazım ya kaçamak yapmanın da bi adabı var dimi her ne kadar son zamanlarda bu adaba uymasam da
ben 55.5 geldim tuvalete cıktım daha az bekliyordum bu reglide şişlikler ne zaman iner acaba bi 55.0 görsem yetecek bana.Günaydın ballar, sabah 56.4 geldim
Kahvaltı iki yumurta bir bardak açık çay içtim
Siz de kilo bildirimi yapınnn☺
Bünyeye göre değişiyor canım, görürsün inşallah sıkma canınıben 55.5 geldim tuvalete cıktım daha az bekliyordum bu reglide şişlikler ne zaman iner acaba bi 55.0 görsem yetecek bana.
sağol canım sende iyileşirsin inş en kısa zamanda.Bünyeye göre değişiyor canım, görürsün inşallah sıkma canını
İnşallah balım ya, direncim çok düşük hep hastayımsağol canım sende iyileşirsin inş en kısa zamanda.
Çok geçmiş olsun canım bol c vitaminli meyve ye toparlanirsin ins.vucut zayıf düştü galiba.Günaydın kızlar
56.0 sabahki kilom
Uyanınca ılık limonlu su içtim
Kahvaltıda da 2 yumurta bir bardak süt
Sanırım bugün acile gidicem heryerim agrıyor
Çok sağol balım benim vucüt direncim zAten çok düşük her zaman kolay hastalanıyorum. Kan tahlili yapmıştım Perşembe günü değerlerim düşük değil aslında ama salgın var sanırımSabahki kilo 56.4
Kahvaltı iki yumurta açık çay
Öğlen 1,5 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve yoğurt
Akşam tavuk ve yoğurt
Aralarda çay kahve
2,5 litre su
7.500 adım atmışım
Nane limon kaynattım içip uyumaya çalışcam
Sizi seviyorum iyi akşamlar
Çok geçmiş olsun canım bol c vitaminli meyve ye toparlanirsin ins.vucut zayıf düştü galiba.