İsveç diyetine var mısınız?😇

Selam canım, ben iki gün serbestim malum hastane diyeti 5 gün ama dün hem reglimin ilk günü hem de Doğum günüm olduğu için çok fazla kaçırdım. Bugün de kalan pastayı yedim ne güzel dimi🤣🤣
Şu bildirim işini düzene sokalım bence hepimiz akşam menü ve o gün neler yaptığımızı bildirelim bi de kilo bildirelim. Gece yatmadan son işimiz bu olsun, size de uyarsa 😊

Balım kilom şu an 56.4 ama regl oldum ve dediğin gibi iki gündür yukarıdaki sebeplerden baya kaçırdım 🙈
Yarın atak yapıcam sanırım senin limonata diyeti beni sarmadı 🤣
bebisim biraz zor bir diyet zaten cok onerilmiyor ben bugun basladim ama inanilmaz karin ve bel agrim var insallah bende regl olurim da bir an once tartida eksileri gorurum:KK70:

😀😀😀 Hiç böyle düşünmemiştim.sen git 52 ye bende gelirim ardından.cuma elbise giymiştim kilo verince güzel oldu herkes zayıf lagimi fark etti çok güzel tepkiler aldım.yupiii
Bana takıl evden atıl🤣🤣🤣 tamam ben önden gideyim bakim bi kolaçan ediim ortalıgı🤣 evet ya ben de bayramda elbise almak istiyorum😊😊
İnsan o tepkileri alınca haklı bi gurur yaşıyor balım yaa🥰🙈

bebisim biraz zor bir diyet zaten cok onerilmiyor ben bugun basladim ama inanilmaz karin ve bel agrim var insallah bende regl olurim da bir an once tartida eksileri gorurum:KK70:
Sağlıksız ama bitanem, beraber atak yapalım mı
Hakkaten bi olamadın kız🤣🤣 maydonoz kürü yapsana işe yarar söktürüyormus

Sabah LED'li yapmıştım gün boyu ev işi halim kalmadı maydanoz suyu ve bitki çayı içip yatacağım yarın tartıları merak ediyorum yeni bir pazartesi yeni başlangıçlar.herkese

Sabah LED'li yapmıştım gün boyu ev işi halim kalmadı maydanoz suyu ve bitki çayı içip yatacağım yarın tartıları merak ediyorum yeni bir pazartesi yeni başlangıçlar.herkese
Ben de merak ediyorum canım tartı sonuçlarımızı
Ama regl dönemi olduğu için şişkinlik var haliyle
Güzel bi hafta olur inşallah😍
Afiyet olsun fıstık😂

günaydın kızlar, sabah ben bu diyette laksatif çay yerine şekersiz kahve içiyorum günün geri kalanını da detoks içeceğyle tamamlıyorum :) bugün 2.günüm birazdan tartı sonucları da gelecek ^-^
günaydın kızlar nerelerdesiniz ben sabah 55.8 geldim regli bitene kadar tartı canımı sıkamaz diye kendimi telkin ediyorum. sabah 1 yum 1 ceviz yesillilk ve lor peyniri yedim az şuan açım bitki cayı içecegim. siz kaç kilo geldiniz neler yediniz?

Günaydın fıstıklar, güzel bir hafta diliyorum hepimize
Sabah tartıda 57.3 çıktım, kıyafetleri çıkarsak 56.6 civarı
Kahvaltı bir simit zeytin reçel çay
Atak işi yattı bugün yarına artık

X