İsveç diyetine var mısınız?😇

Çok sağol balım benim vucüt direncim zAten çok düşük her zaman kolay hastalanıyorum. Kan tahlili yapmıştım Perşembe günü değerlerim düşük değil aslında ama salgın var sanırım
Çıkışta acile gideyim olmadı 🙁
Allah razı olsun kuzum😘😘
canım 2 gün rapor al bence hafta sonuda birleştir iyice toparlanırsın.

Günaydın kızlar
56.0 sabahki kilom
Uyanınca ılık limonlu su içtim
Kahvaltıda da 2 yumurta bir bardak süt
Sanırım bugün acile gidicem heryerim agrıyor
bende sabah kıymalı yumurta peynir bir dilim tam bugday tere yedim.55.2 geldim 55 i koruyacagım kızlar ins daha fazla giderse yüzüm iskelete dönecek.herkese bol eksili günler. adriswings nerelerdesin limonata diyeti ne oldu girmiyorsun hiç.

bende sabah kıymalı yumurta peynir bir dilim tam bugday tere yedim.55.2 geldim 55 i koruyacagım kızlar ins daha fazla giderse yüzüm iskelete dönecek.herkese bol eksili günler. adriswings nerelerdesin limonata diyeti ne oldu girmiyorsun hiç.
Kendini biliyorsun canım çok zayıflık da yakışmıyor zAten korumaya al madem 😘
Afiyet olsun güzel kahvaltı
Evet ya @adriswings nerdesin

düzenli dikkatli yine karbonhidrattan uzak ve sporla koruma yapacagım ama yazarım gene sizi bırakmam :KK45:
Bırakma tabi yaz😘😘😘
öğlen okuldayım yogurtlu kabak muz salatalık ceviz getirdim aksama kadar bunları yiyeceğim sen neler yiyeceksin?
Afiyet olsun bebemmm😘
Bende tavuk ve yoğurt yedin canım, şimdi vitamin içicem

çok geçmiş olsun canım toparlanirsin ins.Ben iyiyim çok şükür buraya kimse uğramaz oldu bende koruma yapıyorum sabah 54.9 gördüm şükür 55 korusam yeter ins.kilo almam bugün annemdeyim.
Almazsın canım dikkat edersin sen zAten ideal kilom diyorsun biraz dikkat ederek korursun 😘😘

X