- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Sağol kuzum aynıyım dinlenmem lazım sanırımnasıl oldun canım
Sen nasılsın Nası gidiyor diyet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum aynıyım dinlenmem lazım sanırımnasıl oldun canım
Teşekkür ederim kuzum, inşallah geçerAtes cim gecmis olsun canim. Allah sifa versin. Hurma diyetini sevmedim. Cok aciktiriyor. Hurma hemen bitti.
Elma daha guzel. Hem çiğnediğim icin tokluk hissi veriyordu.
Elmaya gectim ben :)
iyi gibi. şöle böle :)Sağol kuzum aynıyım dinlenmem lazım sanırım
Sen nasılsın Nası gidiyor diyet ☺
İyi olsun iyiiiiiyi gibi. şöle böle :)
Kiyamam kuzum sana. KaraBiberli çay çorba iç terlemeye çalış. Usuttun sen galiba.Kozlar hiç keyfim yok her yerim agrıyor egzersizi bırak yürüyüş bile yapamadım
11 günden merhaba
8.30
Tek şekerli sade nescafe
İki dilim tam buğday ekmeği
50 gram yağsız peynir
Öğlen 12.30
100 gram yoğurt
1 portakal
1 elma( normalde bir bardak portakal ya da elma suyu diyor)
Akşam 16.00
200 gram yağsız peynir
1 haşlanmış yumurta
1 tane havuç
Su 2 litre içtim
5 bin adım attım ve 20 kat çıktım
Şimdi ıhlamur içiyorum
Biraz dinleneyim inşallah iyi olurum
Seviyorum sizi
Valla çok zor oluyor, gece uyuyamadım da. Yatayım erkenden belki yarın daha iyi olurumKiyamam kuzum sana. KaraBiberli çay çorba iç terlemeye çalış. Usuttun sen galiba.
2 hafta once de bana olmustu. Cok zor.
İsveç diyeti zor bir diyetti. Arkadaş yapıyordu ben o kadar katı diyet yapamıyorum. Kaç kilo verdiniz bu diyetle merak ettim.Günaydın canlar, tartı günüm..
Malesef yüne 58.2 gösterdi(regl olacam iki üç güne belki ondan, belki de hastayım diye bilmiyorum)
Ben de İsveç diyetini burda sonlandırıp üç gin saf protein yapmayı düşünüyorum. Pazar gününe kadar 57.0 ye ne kadar yaklaşırsam o kadar iyi.
Şimdilik bu kadar, Allah’a emanet olun
Kiz elma yapacaktık ne proteini :)Günaydın canlar, tartı günüm..
Malesef yüne 58.2 gösterdi(regl olacam iki üç güne belki ondan, belki de hastayım diye bilmiyorum)
Ben de İsveç diyetini burda sonlandırıp üç gin saf protein yapmayı düşünüyorum. Pazar gününe kadar 57.0 ye ne kadar yaklaşırsam o kadar iyi.
Şimdilik bu kadar, Allah’a emanet olun
Bebem yapcaz elmayı, Pazartesi başlıcam.Kiz elma yapacaktık ne proteini :)
Tamam canim iyi sonuclar sana
Evet İsveç zor bi diyet ama ben öncesinde de dukan atak ve dukan ekspres yaptıgım için çok zorlanmadım. İlk hafta 60 il başladım 58.2 gördüm. Son 4 gün de değişiklik olmadı canım. Sıkıldım ben de protein diyeti yapıp üç gün, Pazartesi elma diyetine gecicemİsveç diyeti zor bir diyetti. Arkadaş yapıyordu ben o kadar katı diyet yapamıyorum. Kaç kilo verdiniz bu diyetle merak ettim.
Kolay gelsin ben de 66 kgım. Hedefim 55 kg olmak haziran sonuna kadar inşallah. Ama ben yavaş verebiliyorum. Şok diyet hiç yapmadım. Bol sporla ve ölçülü yiyerek zayıflamaya çalışıyorum. 17 kg gitti kaldı 11 kg.Evet İsveç zor bi diyet ama ben öncesinde de dukan atak ve dukan ekspres yaptıgım için çok zorlanmadım. İlk hafta 60 il başladım 58.2 gördüm. Son 4 gün de değişiklik olmadı canım. Sıkıldım ben de protein diyeti yapıp üç gün, Pazartesi elma diyetine gecicem
Hahahah kiz onu tasimasi bela.Bebem yapcaz elmayı, Pazartesi başlıcam.
Üç gün protein yapcam çünkü pazartesi 57.0 görmüş olmalıyım.
Prensipli insanın hali de başka oluyor canım
Cumartesi günü markete halk günü(Pazar uzak ) on kilo falan elma alcam sen de yap hazırlıklarını
Canim seni tebrik ederim. BeNim merak ettiğim bir konu var sana sorabilir miyim.Kolay gelsin ben de 66 kgım. Hedefim 55 kg olmak haziran sonuna kadar inşallah. Ama ben yavaş verebiliyorum. Şok diyet hiç yapmadım. Bol sporla ve ölçülü yiyerek zayıflamaya çalışıyorum. 17 kg gitti kaldı 11 kg.
Sana da kolay gelsin canım, çoğu gitmiş azı kalmış ha gayret!!Kolay gelsin ben de 66 kgım. Hedefim 55 kg olmak haziran sonuna kadar inşallah. Ama ben yavaş verebiliyorum. Şok diyet hiç yapmadım. Bol sporla ve ölçülü yiyerek zayıflamaya çalışıyorum. 17 kg gitti kaldı 11 kg.
Kol kası yaparım taşırım ya sorun olmaz inşallahHahahah kiz onu tasimasi bela.
Ben aldim, acik sari ve kirmizi elma vardi. 3 lira kilosu. 5 kilo aldim ama gezmeler vardi bu ara tam istediğim gibi olmuyor diyetim.
Canim paZartesi icin iddia filan mi var.
Hayırdır neden şartlandık :)
kalori hesabı yaparak da kilo verebilirsiniz. ben öyle 20 kilo verdim. 75'tim 55 oldum hatta 54. aç kalmanıza gerek yok yani.Kol kası yaparım taşırım ya sorun olmaz inşallah
Ben en ekşi olanından alcam bu renk
Kendime verdiğim bi söz, hatta size de vermiştim bu sözü. 57.0 olmadan kaçamak vr ödül yok diye. Pazartesi değil aslında Pazar günü bu ödülü hak etmiş olmak istiyorum kuzum, sıkıldım ve sabrım zorluyor. Bi de regl olcam bi iki güne zorluyor beni. İsyaaaaaan
İyi vermişsin canım maşallah, kaç kalori aldın ne kadar sürede verdinkalori hesabı yaparak da kilo verebilirsiniz. ben öyle 20 kilo verdim. 75'tim 55 oldum hatta 54. aç kalmanıza gerek yok yani.
ben bu arada şehir dışında olduğum için aksadı yazamadım :)