isveç diyeti

Regl döneminde de diyeti yap bence çünkü bittikten sonra daha fazla ödemle birlikte kilo verdiğini göreceksin. Regl döneminde tartılma ama diyeti de bırakma

Kızlar hepinize merhabalar, Ben foruma az önce katıldım hem bugün başladığım İsveç diyeti hakkında hemde daha önceleri yaptığım diyetler kullandığım olduk olmadık zayıflama hap, sıvı, bant vs şeyler hakkında bilgi alışverisi yapabileceğimizi düşündüm. Bu arada 30 yaşındaa 175 boyunda ve şaka gibi biliyorum ama 94 kiloyum hatta 2 hafta öncesine kadar 96 kiloydum da kendi sağlıklı beslenme çabalarımla o iki kilodan kurtuldum. Bugün başladım bakalım desteklerinizi fikir ve önerilerinizi bekliyorum,

Sevgiyle...

En etkili diyetler
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan en etkili diyeti nasıl uygulamamız gerektiğini sizlerle paylaşıyor..
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

selam arkadaşlar ben de bugun başlayacağım çalışan birbayanım ama korkuyorum ya migrenim tutarsadiye
bu diyeti yapan az galiba kimse yok

S stajer06 günaydın. ben de bu sabah başladım.

ben de çalışıyorum. dah ia önce de çalışırken yaptım. evet açlıktan baş ağrısı yapabiliyo maalesef.

Bende çalışıyorum kızlar ve bu diyet gerçekten çok ağır... dün sabah başladım akşam vazgeçtim...tekrar başlayacağım ama pazartesi sanırım :S

teşekkür ederim
şimdi şekersiz türk kahvemiyudumluıyorum ve aklımda deli sorular isveç mi yapsam dukan mı dukan sankidaha hafif gibi bu sanki çok zor en azından dukanda protein sınırsız doyana kadar ye

teşekkür ederim
şimdi şekersiz türk kahvemiyudumluıyorum ve aklımda deli sorular isveç mi yapsam dukan mı dukan sankidaha hafif gibi bu sanki çok zor en azından dukanda protein sınırsız doyana kadar ye
bence dukan yapmayın, yani şöyle açıklayayım ben de dukan denedim ama 25 kilo fazlam olduğu için atak dönemini çok uzun tutmak zorunda kaldım ve bu bence çok ciddi bir kabızlık sorununu beraberinde getirdi. Eğer çok fazla kilo probleminiz yoksa ve dolayısıyla atak dönemini kısa tutabilecekseniz evet dukan da yapabilirsiniz.

P pembems Perizekali35 Perizekali35 ve bugün başlayan tüm çalışan arkadaşlar
:KK73:

listeye baktım ve yarın başlamaya karar verdim. böylece zayıf menüye sahip olan günler cumartesi ve pazara denk gelecek.:21:

yumurta ve yoğurt öğünleri. ben iş yerinde bunları yiyemem. (yemek yiyecek yer yok, yesem de doyurmayabilir, kokabilir vb sebepler).

yarına kadar sağlıklı bir şekilde besleneceğim.

bence dukan yapmayın, yani şöyle açıklayayım ben de dukan denedim ama 25 kilo fazlam olduğu için atak dönemini çok uzun tutmak zorunda kaldım ve bu bence çok ciddi bir kabızlık sorununu beraberinde getirdi. Eğer çok fazla kilo probleminiz yoksa ve dolayısıyla atak dönemini kısa tutabilecekseniz evet dukan da yapabilirsiniz.
bi sekiz kilom var çok değil aslında bir anda böyle zor bir diyete kalkışmayayım biraz dukanla nefsimi körerteyim en iyisi kolay gelsin size arkadaşlar yardımlarınız için sağolun belki sonra uğrarım :))

Bende hugun basladim yesilcay icsbilirmiyiz yaparken
isveç diyetinde nedenini bilmediğim bir şekilde şekerli ya da şekersiz çay kahve tüketimleri sınırlandırılmış, listede gösterilenlerin dışında su hariç bir şey içmeyin diyorlar, bende hala mantığını anlayabilmiş değilim fakat, çarpıntıyı arttırabileceği için düşünülmüş olabilir.

bi sekiz kilom var çok değil aslında bir anda böyle zor bir diyete kalkışmayayım biraz dukanla nefsimi körerteyim en iyisi kolay gelsin size arkadaşlar yardımlarınız için sağolun belki sonra uğrarım :))
Uğra mutlaka :9 sekiz kilo ise problem Dukan candır :) Bol şans diliyorum

P pembems Perizekali35 Perizekali35 ve bugün başlayan tüm çalışan arkadaşlar
:KK73:

listeye baktım ve yarın başlamaya karar verdim. böylece zayıf menüye sahip olan günler cumartesi ve pazara denk gelecek.:21:

yumurta ve yoğurt öğünleri. ben iş yerinde bunları yiyemem. (yemek yiyecek yer yok, yesem de doyurmayabilir, kokabilir vb sebepler).

yarına kadar sağlıklı bir şekilde besleneceğim.
Bende pazartesiye kadar kendi bildiğim diyeti yapıp pazartesi psikolojik olarak da hazır bir şekilde başlayacağım diyete nasipse

Back
X