- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 31
- Konu Sahibi ferhan emir
bende diyetteyim ama buna başlamak istiyrm 5 kilo vermek istiyorum deneyenler faydasını görüyor mu. ben çalışıyorum biraz esnek yaparakta bu diyette kilo verebilir myiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar :)bende diyetteyim ama buna başlamak istiyrm 5 kilo vermek istiyorum deneyenler faydasını görüyor mu. ben çalışıyorum biraz esnek yaparakta bu diyette kilo verebilir myiz
Merhabalar :) ayy çok sevindim senin adınaMaşallahh hep böle devam etsin... evde de hareket yapabilirsin bak isatgram da seda kaya diye bir tranier var o sayfasında evde yapılabilecek çok güzel egzersizler paylaşıyor hem de insanı gaza getiren bir kadın bi bak istersen
![]()
Tekrar Merhaba
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amin hepimizin ki böyle devam eder inşallah
Daha güzeli iyisi hızlısı sağlıklısı senin olsun inşallahdediğin sayfaya bi bakayım hemen teşekkür ederim
Buarada bugün yarım saatte olsa yürümeyi başardım
Sen naptın bugün diyet nasıl gidiyor
Benim gibi hergün tartılma gibi kötü bir huyun yok inşallah
Tekrar Merhaba
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amin hepimizin ki böyle devam eder inşallah
Daha güzeli iyisi hızlısı sağlıklısı senin olsun inşallahdediğin sayfaya bi bakayım hemen teşekkür ederim
Buarada bugün yarım saatte olsa yürümeyi başardım
Sen naptın bugün diyet nasıl gidiyor
Benim gibi hergün tartılma gibi kötü bir huyun yok inşallah
Sorm
Sorma canım ya... tartılmamak için kendimi çok zor tutuyorum. Diyete devam bugün 10. gün oldu en son tartıldığımda 3 kilo gitmişti bakalım pazar tekrar tartılacağım bakalım ne olacak. Ama benim çözemediğim bir srun var; Sabah kahvaltısı ve öğle yemeği hatta ara atıştırmalarda bile hiç bir şekilde diyetin dışına çıkmıyorum ama şu akşam yemekleri beni mahvediyor işten 6 da çıkıyorum ve eve gidip yemek hazırlamam 8 i geçiyor bu durumda akşam yemekleri çok geçe kalmış oluyor mesela sırf çok geç vakte kaldı diye pazartesi akşamı yemek yemedim ama dün dayanamadım, tavuk gögüs etini hiç yağsız pişirip 250 gr kadar yedim ve yemeğim bittiğinde saat 9' du o kadar çok pişman oldum ki... Bütün gün irademle mücadele edip bir şey yemiyorum ama akşam o saatte yemek yiyorum... Bilmiyorum bunun bir zararı olur mu ya da bu kısır döngüden nasıl kurtulurum...
Merhaba canım
Bugün çok mutlu uyandım çok şükür dün 27.3.17 pazartesi 62.5 ile başlamıştım diyete bugün 28.3.17 salı sabah tartıldım ve 61.7 çıktım.
800 gram çok fazla gibi gelmesede sıfır spor ile sadece diyete uyarak ve 2 bardak yeşil çay ile bence gayet iyi. Hele de 10 gündür gram gitmezkken. Moyivasyonum inanılmaz arttı yapabilirsem bugün bi yürüyüşe çıkacağım
Merhaba canım
Bugün çok mutlu uyandım çok şükür dün 27.3.17 pazartesi 62.5 ile başlamıştım diyete bugün 28.3.17 salı sabah tartıldım ve 61.7 çıktım.
800 gram çok fazla gibi gelmesede sıfır spor ile sadece diyete uyarak ve 2 bardak yeşil çay ile bence gayet iyi. Hele de 10 gündür gram gitmezkken. Moyivasyonum inanılmaz arttı yapabilirsem bugün bi yürüyüşe çıkacağım
Merhabalar diyet nasıl gidiyor acaba ? Esnek derken nasıl yaptınız mesela anlatabilir mısınız ? Ben de başlamak istiyorum bu diyete önerir mısınız ?Merhabalar :)
Kontrollü esnek yaparak elbette kilo verebilirsiniz ben de öyle yapıyorum işte![]()
Çok iyi gerçekten. Maşallah diyeyim. Nasıl gidiyor diyet, çok açlik hissediyor musunuz ?Bugüm 3.günüm ve 2.günüm sonucu
1.300gram gitmiş şuan 60 kiloyuuum
Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.
Tavsiyeler
1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 Ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.
1. gün
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey
8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata
9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
kızlar diyet menüsü bu istediğiniz soruyu sorabilirsiniz mesajdanda yardımcı olurum
Merhabalar 52 kilo ile hamile kaldım 78 kilo ile doğuma girdim şuan kızım 2 yaşında ben 64 kiloyum yaz geliyor acil kilo vermem lazım. Yarın isveç diyetine başlıyorum umarım başarırım
Ben yapabilir diye okumuştumSlm kızlar bu isveç diyetini emzirenler yapabilir mi