• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isveç diyeti

Benim hoşuma gitmedi ya bu diyet. baya ağır çünkü. ki kilolar kalıcı verilmiyor :KK61:

Evet arkadaslar bende bu diyeti yapiyorum bugun dorduncu gunum harfiyen uyyorum gunluk 3 litre su iciyorum 77.6 altiyla basladim ucuncu gunun aksami tartildim 75.2 gosterdi tarti cok mutluyum hic sporda yapmiyorum gelismeleri her tartildigimda yazacagim herkese kolay gelsin

Diyetinizi takip etmek için çıktısını alabilirsiniz... Benim çok işime yaradı...
isve%C3%A7-diyeti-A4.jpg

Mrb bende bunu gun gun takib ediyorum cok tsk ederim siz yapiyormusunuz suan yoksa bitirdinizmi
Ben diyeti birkaç ay önce yaptım. Diyetle beraber neredeyse her gün hafif tempo yürüyüş ve koşu yaptım. Sonuç olarak 8,75 kg verdim. Ama diyeti harfiyen uyguladım. Disiplin çok önemli.
Bu arada diyet biter bitmez 1,5 kiloyu geri aldım çünkü kıtlıktan çıkmış gibiydim. Zaten biraz fazla kilo vermiştim iyi de oldu.

Hanımlaaar,

İsveç diyeti deneyimlerimi aşağıdaki blogtan takip edebilirsiniz. Bana katılın:)

isveccdiyeti. blogspot. com. tr

Arkadaslar isvec diyetine dün başladım. Bugün 2. Günüm bilgi ve tecrübelerinizı paylaşır misiniz? ? Kaç kilo verdiniz ?devam etmelimıyım. .ve kilo verip alanlar var mi? :KK72:

Back
X