isveç diyeti

Merhaba arkadaslar yorumları okudum yeni üyeyim isveç diyetinde 8. Günüm bu diyet metabolizmayı tamamen değiştiren bi diyet ve diyette fazladan bişey yemek diyeti nasıl bozuyorsa listede var olan seyi yememekte bozuyo ben diyetle ılgılı herseyı arastırdım tamamen dikkatli bişekilde yapılması lazım benim başlangıç kilom 55 kg 8.gündeyim ve suan güncel kilom 50 kg kilo

Merhabalar Aliisss, işte ben bunu yapamıyorum ya, pazartesi itibariyle yeniden diyete başladım ben de, genel hatlarıyla isveç gibi ama kesinlikle ara öğün yapıyorum eti form ile bile olsa ve cay özellikle bitki çayları konusunda kendime sınırlama getiremedim. Elbette tüm çayları şekersiz içiyorum, bugün 3. gün ben de nasipse pazar tartılacağım o zaman sonucu kaç kilo gititğini paylaşırım sizlerle. Aslında İsveç yapmayı çok istiyordum bak sen ne güzel kısacık zamanda kilo vermişssin ama gel gelelim benim 25 kilo fazlam var, bunu da isveç diyeti ile 13 günde vermem münkün değil, sanırım benim için en sağlıklısı bu olacak...

Merhaba.Ben de bu diyeti bir türlü tamamlayamanlardanım.Ama bu kış kilo alma konusunda kendi rekorumu kırdım.En son 65 tim ve korkuma kaç gündür tartılmıyorum bile, üstelik tatlı şeyler yemeyi de fazla abarttım.Ama bir yerde kendime dur demem lazım.Yarın sabah kısmetse yeniden başlayacağım.Umarım bu defa başarılı olurum.Gün gün buraya yazmak ve sizlerin yazdıklarını okumak bana motivasyon sağlayacak gibi geliyor Herkese kilo verme yolunda başarılar diliyorum

Merhaba.Ben de bu diyeti bir türlü tamamlayamanlardanım.Ama bu kış kilo alma konusunda kendi rekorumu kırdım.En son 65 tim ve korkuma kaç gündür tartılmıyorum bile, üstelik tatlı şeyler yemeyi de fazla abarttım.Ama bir yerde kendime dur demem lazım.Yarın sabah kısmetse yeniden başlayacağım.Umarım bu defa başarılı olurum.Gün gün buraya yazmak ve sizlerin yazdıklarını okumak bana motivasyon sağlayacak gibi geliyor Herkese kilo verme yolunda başarılar diliyorum

Merhabalar,
Başladınız mı diyete durum nedir bakalım ?

Merhaba kızlar hesabımı yeni açtım. Bugün benim isveç diyetinde 2.günüm dedikleri gibi ilk 2 gün beni azda olsa zorladı malum bebeğim var. 61 kg ile başladım ve 13 gün bitene kadar hiç tartılmıycam inşallah.
Gün gün yazmayı düşnüyorum sizede başarılar..

Diyet Sonrası Yeniden Kilo Almamak İçin Bunları Yapın Hanımlar
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan kalıcı kilo vermenin yollarını sizlerle paylaşıyor;

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Merhabalar,
Başladınız mı diyete durum nedir bakalım ?
Maalesef başlayamadım :( regl oldum ve misafirliğe gittim, misafir aldım.Yarın kesin başlayacağım ve sabah buraya yazacağım başladım diye kahvemi içerken söz veriyorum :)

Merhaba kızlar, bende bir çoğunuz gibi kilolarımdan şikayetçiyim. Bu kış kendi kişisel rekorumu kırarak 65.5 gördüm:mad:
Yediklerime dikkat ederek sirkeli su falan derken zorda olsa 62.5 düştüm.55 olmak istiyorum.Ama 62.5 ta takılı kaldım 10 gündür gram gitmiyor haliyle motivasyon namına birşey kalmadı :KK42::KK42: Bende isveç diyetine başmalak istiyorum birbirimize destek olup motive edecek diyet arkadaşı arıyorum ki hedefimize ulaşabilelim inşallah :dua::sampiyon: fakat aklıma takılanlar var. Şekersiz çay - bitki çayı içemiyor muyuz hiç?? :KK17: ayrıca salam yemiyorum yerine alternatif ne olabilir??

Merhaba kızlar, bende bir çoğunuz gibi kilolarımdan şikayetçiyim. Bu kış kendi kişisel rekorumu kırarak 65.5 gördüm:mad:
Yediklerime dikkat ederek sirkeli su falan derken zorda olsa 62.5 düştüm.55 olmak istiyorum.Ama 62.5 ta takılı kaldım 10 gündür gram gitmiyor haliyle motivasyon namına birşey kalmadı :KK42::KK42: Bende isveç diyetine başmalak istiyorum birbirimize destek olup motive edecek diyet arkadaşı arıyorum ki hedefimize ulaşabilelim inşallah :dua::sampiyon: fakat aklıma takılanlar var. Şekersiz çay - bitki çayı içemiyor muyuz hiç?? :KK17: ayrıca salam yemiyorum yerine alternatif ne olabilir??

Merhabalar,
Eğer kilo vermen durduysa benim sana verebileceğim en güzel tavsiye vücudu şaşırtman olur. Şöyle açıklayayım diyelim ki her sabah 9 da kahvaştı yapıyorsun 13 de öğle yemeği ve 5 de akşam yemeği yiyorsun, bugunden itibaren kahvaltı öğünün 12 ye al öğle yemeğini atla en son yemeği de akşam 16 da ye ;) umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

bitki çayı şekersiz çay konusunda da gelince evet isveç diyetine göre içemiyoruz nedenini hala anlayamasamda...
salam yerine aynı miktarda jambon ya da ince bir dilim haşlanmış yumurta olur diye düşünüyorum sonuçta hepsi protein hatta yumurta ve jambon salamdan çok çok daha sağlıklı ama işveç bu vardır bir bildiği diyorum :)

Ayrıca sana arkadaşlık da edebilirim diyet konusunda :) geçen pazartesi diyete başladım ben de bugün sekizinci günüm ama isveç yapmıyorum, kafamın bildiğini yapıyorum diyebiliriz kısaca :)

Bende şöyle bir sorun var.Sabahları şekerim acayip düşük oluyor ve başım dönüyor.Her sabah 3 ü bir arada kahve içerek anca kendime gelebiliyorum.Bu diyette de kendimi fazla zorlamayıp sabahları 3 ü bir aradayı içmeye devam edeceğim.Akşamları da 5 te en son yemeği yerim diye planlıyorum

Bende şöyle bir sorun var.Sabahları şekerim acayip düşük oluyor ve başım dönüyor.Her sabah 3 ü bir arada kahve içerek anca kendime gelebiliyorum.Bu diyette de kendimi fazla zorlamayıp sabahları 3 ü bir aradayı içmeye devam edeceğim.Akşamları da 5 te en son yemeği yerim diye planlıyorum
Öncelikle burda olmanıza çok sevindim :) Kadın dayanışması :) Bence 3 ü bir arada çok büyük bir değişim yaratmaz zaten işveç de de kahveyi tek şekerli veriyor ondan sorun olacağını sanmıyorum. Bir de şunu önerebilirim size, Nestle Nesfit in tam tahıllı barları var çikolatalı/çilekli falan onlarla da kahvaltı yapabilirsiniz sabahları şekeriniz çok düşük oluyor diye. Tabii bunlar işveç diyetinde yok benim diyetim de var :D ben de isveç diye yola çıkıp kendime uyarlanmış yeni bir diyet uyguladığım için böyle tatlı değişiklikler yapıyorum ama değiştirdik vs derken de 6 günde 3 kilo vermişim daha Allah' tan ne isterim :)

Selam Herkese,
Ben de birkaç haftadır yemeyi abarttıktan sonra disipline girmek için bugün başladım. Kilom 59.2 hedefim 53..haftada 4 gün yaklaşık 45 dakika 1 saat spor yapmayı planlıyorum..Bu haftasonu bütün sosyal programlar da iptal mecburen..
Yalnız bugün ilk günümde aralarda çay ve türk kahvesi içtim..içecek yasağını unutmuşum,aslında mantığını da çok anlayamadım..
bakalım sonuçları paylaşacağım..

Merhabalar,
Eğer kilo vermen durduysa benim sana verebileceğim en güzel tavsiye vücudu şaşırtman olur. Şöyle açıklayayım diyelim ki her sabah 9 da kahvaştı yapıyorsun 13 de öğle yemeği ve 5 de akşam yemeği yiyorsun, bugunden itibaren kahvaltı öğünün 12 ye al öğle yemeğini atla en son yemeği de akşam 16 da ye :KK66: umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

bitki çayı şekersiz çay konusunda da gelince evet isveç diyetine göre içemiyoruz nedenini hala anlayamasamda...
salam yerine aynı miktarda jambon ya da ince bir dilim haşlanmış yumurta olur diye düşünüyorum sonuçta hepsi protein hatta yumurta ve jambon salamdan çok çok daha sağlıklı ama işveç bu vardır bir bildiği diyorum :)

Ayrıca sana arkadaşlık da edebilirim diyet konusunda :) geçen pazartesi diyete başladım ben de bugün sekizinci günüm ama isveç yapmıyorum, kafamın bildiğini yapıyorum diyebiliriz kısaca :)

Merhaba @perizali35 :KK66:
Öncelikle tavsiyelerin için çok teşekkür ederim çalıştığım için öğün saatlerimi değiştiremiyorum malesef öğün sayımı da 2.ye düşüremem dayanamam :110:
Bugün isveç diyetine başladım 62.5 ile. Şuana kadar fena sayılmaz ama yeşil çay içiyorum tabi ki şekersiz.:KK70: Isveç diyetini yapıyorum ama biraz esnetebilirim. Bakalım sonuçlar nasıl olacak
Senin nasıl gidiyor diyet? Nasıl yapıyorsun diyetini? bir hafta da sonuçlar nasıl?
Rabbim bizlere irade güç kuvvet versin inşallah:dua: en kısa zamanda istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah

Merhaba @perizali35 :KK66:
Öncelikle tavsiyelerin için çok teşekkür ederim çalıştığım için öğün saatlerimi değiştiremiyorum malesef öğün sayımı da 2.ye düşüremem dayanamam :110:
Bugün isveç diyetine başladım 62.5 ile. Şuana kadar fena sayılmaz ama yeşil çay içiyorum tabi ki şekersiz.:KK70: Isveç diyetini yapıyorum ama biraz esnetebilirim. Bakalım sonuçlar nasıl olacak
Senin nasıl gidiyor diyet? Nasıl yapıyorsun diyetini? bir hafta da sonuçlar nasıl?
Rabbim bizlere irade güç kuvvet versin inşallah:dua: en kısa zamanda istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah
İnşallah canım benim ama inanın içimizde en zor benim işi dedim ya 25 kilo vermeye çalışıyorum ben :/ 3 kilosu gitti işte tabii bu bir başarı sayılırsa :)

Şöyle yapıyorum ben; Sabahları şekersiz kahve ile başlıyorum güne saat 10.30 gibi bir iki tane ceviz atıştırıyorum, öğle yemeğinde çorba, yağsız tuzsuz salata yiyorum eğer ana yemek olarak çalıştığım yerde ızgara bir şeyler çıkarsa onu da yiyorum ama tencere yemeği ya da yağlı bir şeyler çıktı mı salata ve çorbaya devam :D akşamları da et tavuk balık ya da yoğurt yiyorum, hangisini yersem yiyeyim miktarda 250 gr ı geçmiyorum ve tuz yağ kesinlikle eklemeden pişiriyorum.
Güniçinde de 2,5 litre su + şekersiz çay ve 2 fincan kahve içiyorum. Ve malesef henüz spor yapmıyorum :/

İnşallah canım benim ama inanın içimizde en zor benim işi dedim ya 25 kilo vermeye çalışıyorum ben :/ 3 kilosu gitti işte tabii bu bir başarı sayılırsa :)

Şöyle yapıyorum ben; Sabahları şekersiz kahve ile başlıyorum güne saat 10.30 gibi bir iki tane ceviz atıştırıyorum, öğle yemeğinde çorba, yağsız tuzsuz salata yiyorum eğer ana yemek olarak çalıştığım yerde ızgara bir şeyler çıkarsa onu da yiyorum ama tencere yemeği ya da yağlı bir şeyler çıktı mı salata ve çorbaya devam :KK70: akşamları da et tavuk balık ya da yoğurt yiyorum, hangisini yersem yiyeyim miktarda 250 gr ı geçmiyorum ve tuz yağ kesinlikle eklemeden pişiriyorum.
Güniçinde de 2,5 litre su + şekersiz çay ve 2 fincan kahve içiyorum. Ve malesef henüz spor yapmıyorum :/

Bir hafta da 3 kilo mu bu nasıl başarı sayılmaz :KK9: darısı başıma başımıza cümleten. Bende spor yapmıyorum ya malesef :mad: tamam az yiyorum fakat sporsuz çok zor oluyor verilmiyor ama spor da bende yok yani yapmıyorum nedense

Bir hafta da 3 kilo mu bu nasıl başarı sayılmaz :KK9: darısı başıma başımıza cümleten. Bende spor yapmıyorum ya malesef :mad: tamam az yiyorum fakat sporsuz çok zor oluyor verilmiyor ama spor da bende yok yani yapmıyorum nedense

Bilmyorum ya sanki daha hızlı zayıflamam gerekiyormuş gibi hissediyorum :D amiiinnn canım nice 3 kilolara olsun iniallah. ben şöyle bi 7 8 kilo versem o zaman başlayacağım hafif hafif spora çünkü sıkılaşmak da görseli çok değiştiriyor 2 kilo veriyorsun ama sıkı bir vücutta 4 kilo gibi görünüyor. Bende yazılıp yazılıp hiç devam edemedim şimdiye kadar da bakalım inşallah şeytanın bacağını kıracağız bu sefer

Bilmyorum ya sanki daha hızlı zayıflamam gerekiyormuş gibi hissediyorum :KK70: amiiinnn canım nice 3 kilolara olsun iniallah. ben şöyle bi 7 8 kilo versem o zaman başlayacağım hafif hafif spora çünkü sıkılaşmak da görseli çok değiştiriyor 2 kilo veriyorsun ama sıkı bir vücutta 4 kilo gibi görünüyor. Bende yazılıp yazılıp hiç devam edemedim şimdiye kadar da bakalım inşallah şeytanın bacağını kıracağız bu sefer

Merhaba canım
Bugün çok mutlu uyandım çok şükür :halay::rapci: dün 27.3.17 pazartesi 62.5 ile başlamıştım diyete bugün 28.3.17 salı sabah tartıldım ve 61.7 çıktım. :21::KK73: 800 gram çok fazla gibi gelmesede sıfır spor ile sadece diyete uyarak ve 2 bardak yeşil çay ile bence gayet iyi. Hele de 10 gündür gram gitmezkken. Moyivasyonum inanılmaz arttı yapabilirsem bugün bi yürüyüşe çıkacağım

Merhabalar :) ayy çok sevindim senin adına :D Maşallahh hep böle devam etsin... evde de hareket yapabilirsin bak isatgram da seda kaya diye bir tranier var o sayfasında evde yapılabilecek çok güzel egzersizler paylaşıyor hem de insanı gaza getiren bir kadın bi bak istersen ;)

Back
X